Zoals de praktijk laat zien, is in bed geen enkel vreemd ding overbodig: noch het tweede meisje, noch het derde meisje, noch de pingpongbal. Het belangrijkste is om te weten hoe u het moet gebruiken..

En hier komt het advies van David De Angelo, een van de meest populaire Amerikaanse relatieconsultants, je te hulp (zijn mailinglijst van daviddeangelo.com heeft bijna twee miljoen abonnees, of zelfs zes, als je ze allemaal drie keer meetelt) . David is er zeker van dat bijna elk gadget dat in jouw of haar appartement rondslingert, een meisje ongekend plezier kan bezorgen. Hoewel het minder zal zijn dan de vreugde die ze zou hebben ervaren, geef haar een bontjas gemaakt van chinchilla-wenkbrauwen, maar ook niets.

1. De sommelier woedde
Beddengoed:
Een fles wijn.

Kleed het meisje uit en laat alleen haar slipje aan. Controleer het etiket erop. Als het daar staat "100% nylon", stuur haar om te veranderen in degene waarop het verschijnt "100% katoen". Je hebt katoen nodig, andere werken niet.

Plaats je vriendin voor je en kniel voor haar neer. Trek aan het elastiek van het slipje en kneed bij de kraag (of is het een boezem? Over het algemeen in de ruimte tussen de stof en de huid) wat wijn. Wacht tot de wijn is opgenomen en druk je lippen erop
haar boezem, begon gretig de wijn door de stof te zuigen. Wees niet verbaasd als ze haar armen om je hoofd slaat en je dichter tegen zich aan houdt. Schenk de wijn na het drinken van elke druppel opnieuw in. Het aantal benaderingen hangt af van of u vandaag moet rijden..

2. Warm welkom
Beddengoed:
Handdoek (of bij voorkeur twee) en een kom met heet water.

Maak met een scheermesje, een schaar of een methode die de wetenschap niet kent, een verticale spleet van tien centimeter lang in het midden van een kleine handdoek. Dompel een handdoek in heet water, trek hem eruit en wring hem uit. Kijk rond en kijk of er een naakt meisje in de buurt is. Indien gevonden, vraag haar dan om op haar rug te gaan liggen en haar benen lichtjes te spreiden, haar knieën buigend. Bedek het schaambeen van je vriendin verlegen met een vochtige en warme handdoek, zodat je door de incisie in het weefsel het doel kunt bereiken. Heb nu regelmatig seks met haar, begin te cunnilingus of draai je naar de muur en val in slaap als je alle interesse in wat er gebeurt al hebt verloren. Het stoomeffect ontspant niet alleen al haar spieren, maar veroorzaakt ook bloedtoevoer naar de geslachtsorganen, wat niet vertraagt ​​om de gevoelens van het meisje te beïnvloeden.

De handdoek zal in twee minuten afkoelen. Als je twee handdoeken met spleten hebt verpest, ligt de tweede al naast je in een kopje heet water op je te wachten en leg je hem snel in de plaats van de eerste.

3. Werken met een vonk
Beddengoed:
Kaars.

Terwijl ze met het pistool speelden, brachten ze het meisje ertoe zich uit te kleden en op haar rug te gaan liggen, waarbij ze haar knieën optilde en haar benen iets uit elkaar. Doe het licht uit (als het overdag gebeurt, wacht dan op de totale zonsverduistering – zie. "Astronomische evenementenkalender"), steek een kaars aan en plaats deze in het gezichtsveld van het meisje. Neem een ​​positie in waarbij je tegelijkertijd het kaarslicht kunt zien en het meisje kunt laten beffen. (Je kunt natuurlijk een positie kiezen waarbij je alleen naar de vlammen kunt kijken, maar geloof me, na een tijdje zullen jij en het meisje zich erg dom voelen.)

Bekijk de brandende lont en herhaal deze beweging met elke oscillatie van de kaarsvlam met je tong. Het vuur fluctueert zonder enige logica en vast tempo, dus je vriendin zal constant gespannen anticiperen op de voortzetting van liefkozingen, elke minuut sterker en sterker worden. Als het in de kelder gebeurt, gebruik dan een authentiek

4. Zijderoute
Beddengoed:
Een lange zijden sjaal en een korte.

Vraag je naakte vriendin om op handen en voeten te gaan (we weten niet hoe je dit gaat bereiken, maar we hopen dat je nog steeds wat chantage-tools hebt). Bind haar ogen vast met een korte sjaal. Neem een ​​lange sjaal in je handen en begin deze lichtjes over de benen en rug van het meisje te strijken. Haal na ongeveer twee minuten de sjaal tussen haar benen. Pak de uiteinden van de sjaal vast, één hand voor haar gezicht, de andere achterin. Het meisje zou een beetje moeten doen "zadel" zijden lint. Begin nu, allemaal gewichtloos, de sjaal heen en weer over haar lichaam te trekken. De stof mag nauwelijks waarneembaar zijn om weg te glijden. Hoe langer de sjaal, hoe aangenamer het meisje zal zijn..

5. Orgasme&Mevrouw
Beddengoed:
Candy M&Mevrouw of zoiets.

Schud voor haar een zak met kleine chocolaatjes. Soms is dit genoeg voor een meisje om zich uit te kleden. Als dat genoeg was, giet dan snoep over haar en doe de lichten in de kamer uit. Adviseer een vriend om ze op haar favoriete lichaamsdelen en ledematen te plakken. Wanneer ze deze taak volbrengt, zonder het licht aan te doen, ga dan op zoek naar chocoladepillen met je tong door aanraking in al haar hoekjes en gaatjes. Trouwens, als je vers van de kou bent, dan wordt dit spel met thee of koffie nog spannender en voedzamer. Zelfs als je niet genoeg eet, kan het zoeken naar snoep je helpen erachter te komen waar haar erogene zones zijn..

6. Chupa Chups Big Snake
Beddengoed:
Chupa Chups of een andere bolvormige lolly.

Laat haar de lolly likken. Dan, nadat je zeker weet dat hij niet vergiftigd is, lik jezelf dan. Laat de lolly over haar lichaam glijden en laat een ingewikkeld zoet pad achter. Loop over dit pad met je tong. Ga zo door en kijk in al haar erogene zones. Vergeet niet je lolly nat te maken met speeksel. Wees vooral voorzichtig als het gaat om bijzonder kwetsbare delen van haar lichaam. Andere snoepjes bevatten luchtbellen, waarvan de dunne wanden bij het breken de gevoelige huid kunnen krassen.

7. Hoog gevoel
Beddengoed:
Auto met schuifdak in het plafond.

"Hoezo ?! – je bent terecht verontwaardigd. – Daarvoor had u het over vrij gewone huishoudelijke artikelen, en hier bent u dan – een auto!" "Klaag ons maar aan, ruziemaker!" – we zullen rustig ontslaan. Korter.

Breng het meisje met de auto ergens op een afgelegen, maar romantisch ogende plek. Doe alsof er iets mis is met de verzending. Woord voor woord – kleed het meisje tenminste van onderaf uit. Toen gingen ze, zich door het luik heen wringend, voor op het dak van de auto. Ga met uw voeten op de voorbank zitten (vergeet niet te veranderen) zodat het onderste deel voor uw gezicht is. Begin met aaien. Haar gevoelens beloven nog lang in het geheugen gegrift te staan. Een mix van gevaar (je doet het buiten de muren van het appartement), nieuwigheid en hoogtevrees zal het lukken. Op oudere leeftijd zal ze haar kleinkinderen over deze onvergetelijke ervaring vertellen, als ze uiteindelijk in waanzin vervalt, om dergelijke obsceniteiten aan kleine kinderen te vertellen.

8. De tijd zal oordelen
Beddengoed: elke timer.

Uiteraard zou je idealiter het meest romantische, vanuit het oogpunt van meisjes gezien, apparaat moeten gebruiken om korte periodes te meten – een oude zandloper met een koekoek die op de een of andere manier achter het glas kwam. Maar aangezien u niet in een perfecte wereld leeft, kunt u de wekker van uw mobiele telefoon gebruiken. Schakel het drie minuten in. Leg het meisje uit dat ze gedurende deze drie minuten alles met je mag doen wat ze wil dat je met haar doet. Bedenk nu welke plaatsen ze masseerde, die ze streelde, waar ze kracht uitoefende, waar de streling is. Stel na 180 seconden de wekker opnieuw in en herhaal met haar wat ze je heeft aangedaan. Meisjes schamen zich vaak om te zeggen wat ze precies willen (bijvoorbeeld, zodat de zomer eerder komt en ze vijf kilo verliest), en zo’n spelletje is een van de manieren om erachter te komen..

9. Niet alleen bouwen en leven
Beddengoed:
Song.

Hoogstwaarschijnlijk heb je de cunnilingus onder de knie, waar we zo vaak aan denken in dit artikel (en in het algemeen gedurende de dag). Maar er is geen limiet aan perfectie. Doe dit. Breng uw lippen terug naar de uitgangspositie voor deze oefening. Begin met je warming-up. Als je een man bent, zoek dan de clitoris.
Pak het voorzichtig met je lippen vast en begin het deuntje van je favoriete liedje te neuriën. Hoe harder je vrolijke brom, hoe beter. Na een minuut neuriën, begin je opnieuw met je gebruikelijke strelingen en poets je opnieuw. De combinatie van trillingen en strelingen met de tong zal het meisje zo aanspreken dat ze zeker iets in je microfoon zal zingen.

10. Nieuwe toepassing van de navel
Beddengoed:
tafeltennis balletje.

De wereld is vol meisjes die hun weerloosheid in bed willen voelen. Tegelijkertijd dromen ze er aan de ene kant vaak van om vastgebonden te worden, en aan de andere kant beginnen ze bij de minste aandrang om dit te doen te gillen en vanuit een bus traangas in je gezicht te spuiten. De volgende truc zal aan deze vrouwelijke ambivalentie voldoen als we de betekenis van het woord correct begrijpen. "vrouw".

Nadat je het meisje hebt uitgekleed, zoek je ergens in het midden van haar navel en leg je er een tennisbal in. Leg je vriendin de betekenis van de onderneming uit. Ze moet voorkomen dat de bal wegrolt terwijl je haar op alle mogelijke manieren streelt. Dat is alles. Start uw procedures. Nu kun je met haar doen wat je wilt. Dat gezegd hebbende, hoewel het meisje dat wel zal doen "bang zijn" beweeg zolang je haar lichaam domineert, ze zal zich veilig voelen. Voila!

11. Beads-nova
Beddengoed:
Parelsnoer.

Vrouwen houden van de aanraking van een gladde pareltextuur op hun huid. En niet alleen in de nek.

Ga tussen de benen van een liegende vriend zitten. Hang een parelketting aan het puntje van je duim en druk deze net onder je clitoris. Trek met je andere hand de draad naar de buik van het meisje. Tegelijkertijd moet elke kraal lichtjes langs de clitoris gaan. Kies de bewegingssnelheid van de kralen op basis van de reactie van je vriendin. Het orgasme van dit sorteren van de rozenkrans zal vrij snel komen. Veel eerder dan ze beseft dat je haar plastic kralen hebt gegeven voor vijftien roebel.

12. De sommelier woedde-2. Een nieuw begin
Beddengoed:
Zoete wijnfles, spuitfles.

Het is heel slim om wijn over een naakt meisje te schenken en het er vervolgens af te likken, natuurlijk niet. Maar de volgende kunshtuk zal deze nogal gewone procedure in ieder geval een beetje verfijnen..
Vul de wijn in de spuitfles (onthoud: je moet hem niet vervangen door een tuinsproeier – er kunnen pesticiden zijn die je vroeger vergiftigde in de datsja van gefokte schadelijke buren). Ga nu verder met het besproeien van de erogene en andere zones van het meisje en lik vervolgens de wijn van haar huid. De spray zorgt ervoor dat de wijn niet in een snel straaltje vruchteloos over je huid stroomt voordat je tijd hebt om je tong omhoog te brengen. Nadat je het meisje van top tot teen hebt besprenkeld, strooi je iets voor jezelf. We weten niet wat precies. Probeer je fantasie.

13. Vuur in de alsem
Beddengoed:
Een kopje gemalen ijs en een kop hete thee-koffie.

Huidreceptoren binnen een minuut van hitte naar kou en terug gooien, kan veel opwinding opleveren. De procedure is net zo eenvoudig als de interne structuur van een kalkzandsteen. Leg het naakte meisje ergens neer waar ze niet op de grond kan rollen en breken. Neem hete thee in je mond, slik het door en begin te strelen met je hete tong. Doe na een halve minuut ijs in je mond en doe hetzelfde met een koude tong. De temperatuurdaling en de bloedstroom naar de erogene zones zullen hun werk doen. Welke – je zult erachter komen als je het meisje vraagt ​​om de contrasterende strelingen op je te herhalen.

14. Laten we gaan rijden?
Beddengoed:
Rolschaatsen.

Als ze erom lacht, herhaal haar dan met dezelfde ernst: "Ik wil dat je op rolschaatsen zit.". Dus als alle voorbereidingen voorbij zijn, parkeert u het meisje tegen de dichtstbijzijnde muur of stoel en gaat u naar binnen. Houd je vriendin bij de heupen vast, leid haar naar de kant waar de weg vrij is en de verkeersstroom de beweging niet belemmert. Duw het meisje met energieke wrijvingen, neem haar mee door het appartement. Het is onwaarschijnlijk dat het plezier hiervan je gebruikelijke en triviale seks in een hangmat overtreft, maar de nieuwe sensaties zullen jullie allebei in verrukking brengen..

15. Glad onderwerp
Beddengoed: Waterbed of
opblaasbare bank.

Na het verwijderen van de lakens van het waterbed of het afstoffen van het luchtbed, strijk je neer op het strandhoofd. Borstel beide van top tot teen met glijmiddel (het duurt ongeveer één fles of theelepel als je kabouters bent). Probeer nu de meest gewone seks te hebben in de meest gewone positie. Zorg ervoor dat u ons schrijft wat u hebt gedaan, en begeleid de brief met foto’s van de scène. Probeer niet in het frame te komen. Foto’s mogen alleen je vriendin laten zien. Als laatste redmiddel, haar beste vriendin.