Inhoud

Hoe u uw seksleven kunt diversifiëren zonder uw partner bang te maken.

Als seks beperkt zou blijven tot puur fysiologisch genot, zou er niet meer over gesproken worden dan voetmassage. Maar seks is uniek en veelzijdig amusement. Hier is de vreugde van verovering, en risico, en communicatie, en alturisme, en kennis van de wereld, en hartstocht. Het is echter onmogelijk om al deze geneugten tegelijkertijd te ontvangen. Verschillende soorten seks leiden tot verschillende soorten plezier..

Voordat u het voortplantingsinstinct de vrije loop laat, moet u bepalen wat voor soort seks voor u schijnt. Deskundigen telden slechts zeven van dergelijke soorten. Verzamel ze allemaal en leer ervan te genieten.

1. Stiekeme seks

Als een van jullie geen kracht meer heeft of je menstruatie is begonnen, is dit geen reden om je overgebleven partner alle geneugten van het leven te ontnemen. “Periodieke mismatch van seksuele fasen komt voor bij alle paren”, zegt Melinda Gallagher, oprichtster van het Amerikaanse centrum voor seksuele begeleiding CAKE, “daar is niets mis mee.” Dwang tot seks in deze situatie veroorzaakt protest, weigering – belediging. Je kunt natuurlijk met je borst blijven staan ​​om je humeur te beschermen, maar het zal voor jullie allebei veel beter zijn om een ​​compromis te vinden..

De mens (in tegenstelling tot bijvoorbeeld katten en konijnen) is erg intelligent. Hij heeft handen en een linkerduim, waarmee je veel nuttige dingen kunt doen. Bijvoorbeeld om jezelf tevreden te stellen in aanwezigheid en met actieve hulp van de passieve kant. Het belangrijkste is om af te leiden van het idee dat bedspelletjes die niet eindigen met daadwerkelijke geslachtsgemeenschap een zinloze tijdverspilling zijn. Vervelende genitale seks vervangen door zijn door de mens gemaakte of zelfs (wat de duivel geen grapje maakt) orale variëteit geeft het gewenste resultaat en verdubbelt vervolgens de vreugde van volledig contact wanneer de fasen samenvallen. Zelfs een simpele contemplatie van een partner is al bijna seks, bovendien met een mengeling van voyeurisme. “De meeste vrouwen schamen zich aanvankelijk om te masturberen in het bijzijn van een man”, deelt Gallagher zijn ervaring, “maar het is een zeer bevrijdende ervaring.”.

2. Slaperige seks

Misschien werd je midden in de nacht wakker om ervoor te zorgen dat de rug van je vriendin lekker nestelde en nestelde precies waar het moest zijn. Of misschien viel je op een zondagmiddag in slaap in een omhelzing op de bank, en door een droom dacht je dat je echt seks wilde, en ze draagt ​​zo’n dun T-shirt … Shh-ss … niet wakker worden haar op. Dit is onmenselijk. Het is beter om zacht en heimelijk te handelen. Lik uw vinger goed om er zeker van te zijn dat er voldoende smering is – misschien is er nu niet genoeg. Schuif nu voorzichtig, in een cirkelvormige beweging, uw vinger rond de ingang van de vagina – alleen zonder sterke druk. Wacht op het tevreden gerommel. En ga langzaam te werk.

Zelfs als een meisje te moe is om passie te tonen, zal ze slaperige seks nooit erg vinden. Het belangrijkste is om geen inspanningen van haar te eisen. “De beste positie voor deze zaak is aan de zijkant, met de rug naar de partner gericht”, schrijft Paul Joanidis, auteur van The Sex Guide, “aangezien een slapend persoon zich zwak en moe voelt, en in deze positie draagt ​​niemand anders het gewicht van iemand anders. lichaam “.

3. Wilde seks

Het feit dat je vriendin aan een gebrek aan romantiek lijdt, wil niet zeggen dat ze nooit agressie wil ervaren. (Het sleutelwoord is “een klein beetje”!) Hoe weet je dat ze deze aanpak nu nodig heeft? Let op haar kleding en gedrag. Melinda Gallagher schrijft: “Als een vrouw de avond wil opfleuren met een kleine portie losbandigheid, kan ze dit demonstreren met behulp van provocerende, provocerende kleding: korte rokjes, doorzichtige T-shirts. Ze kan zich grof en hard gaan gedragen, bijvoorbeeld sigarettenrook in je gezicht blazen en je plagen. De beroemde “vamp woman” -make-up is ook een veel voorkomend teken: naar voren gestrekte lippen, licht gebogen lippen, samengeknepen ogen, kin uitdagend naar voren geheven. Ze kan ook meer drinken dan normaal – of het in ieder geval uitbeelden. “.

Als u een dergelijk initiatief verwelkomt, gedraag u dan ook. Aanbevolen technieken zijn speels een hand tussen haar knieën onder de tafel te steken en zachte plekken te grijpen. Als je alleen bent, doe dan iets ongewoons – blinddoek haar, leg je hand onder haar kleren, kus bijvoorbeeld plotseling op de buik. Zo laat je haar weten dat alles vandaag super gepassioneerd en super wild zal zijn..

Deze meest ongebreidelde seks komt tot uiting in het feit dat de mond, vingers en andere verschillende delen zich plotseling op ongebruikelijke plaatsen bevinden. Hierdoor ontstaat het gevoel van de rem te worden gegooid. Maar alles moet snel gebeuren. Je zou een beetje ongeduldig moeten zijn.

Goed dienen voor de wreedheid van obscene dialogen in het dagelijkse seksleven.

Wat nog meer?

Telefoon seks. Als jullie niet samen zijn, zal telefoonseks met je vriendin eenzaamheid helpen verdrijven. Tip: deel je fantasieën met haar – dit windt vrouwen het meest op.

Virtuele seks. Hoewel het in wezen masturbatie is, helpt virtuele seks mensen dichterbij te komen en verlegenheid te overwinnen. Maar vergeet niet: dit is slechts een opmaat naar echte seks, geen vervanging..

4. Snelle seks

“Vrouwen houden over het algemeen van verrassingen, ook sexy”, zegt Melinda Gallagher. “De meesten van hen zullen het leuk vinden als je op een onverwachte plek seks met ze probeert te hebben – in de badkamer op een feestje, in een lift of op kantoor.”.

Een ongebruikelijke en zelfs gevaarlijke omgeving zal uw sensaties de scherpte geven die ze misschien missen. Maar het gevaar mag niet al te reëel zijn – je moet haar niet neigen naar de geneugten van seks als ze bijvoorbeeld op een snelweg rijdt of met je langs de dijk loopt in een fundamentalistisch moslimland. De beste plaatsen voor dergelijk vermaak … Eigenlijk kan het elke andere plaats zijn dan je slaapkamer. Maar om de een of andere reden zijn kleedkamers in winkels, gastenbadkamers en banken in parken het populairst. Een extra charme van dit recept wordt gegeven door het feit dat je hier alles heel snel kunt en zelfs moet doen. En denk niet dat ze vervuld zal zijn van frustratie als ze geen tijd heeft om een ​​orgasme te bereiken, wat meestal minstens vijftien tot twintig minuten voorbereiding vereist voor vrouwen. Emoties van wat er gebeurt, zullen een voldoende bonus voor het meisje zijn, zodat ze keer op keer ermee instemt om deze gekke dingen met je te doen..

5. Romantische seks

Als vandaag je speciale dag is (tweede date, gouden bruiloft) of, omgekeerd, je bent meer dan ooit in de buurt van een scheiding, dan is dit soort seks iets voor jou. Trillende strelingen in de rogge met champagne en Vivaldi’s muziek zullen haar eraan herinneren dat je, ondanks je hobby voor dronkenschap en geverfde blondines, nog steeds haar liefde waard bent. Zelfs zakenvrouwen en sadomasochisten staan ​​niet onverschillig tegenover romantiek. Lange, verfijnde kussen vormen de basis van romantische seks.

Dus “Blendamed”, “Orbit” – en meer. Lippen, nek, sleutelbeenderen, handen – overal elders. Vooral meisjes vinden het leuk om gekust te worden op het moment dat ze achterover leunen met de steun van een sterke maar zachte mannenhand. (Je kunt een illustratie van deze positie op de poster van een film zien, als je jezelf vergeet en naar het ‘melodrama’-gedeelte van de torrent-tracker klimt.) Als het meisje achterover op je arm leunde, is het tijd om haar bovenkleding los te knopen en begin haar borsten te kussen.

Concentreer u niet op uw tepels – let op elke vierkante centimeter. Dit maakt deel uit van het verplichte programma van echte romantische kussen (zie, de vierde maat is niet altijd beter dan de eerste). Leg het meisje vervolgens voorzichtig op het bed en ga door met strelen, waarbij je de natuurlijke aandrang nog twintig minuten uitstelt. Ja, de educatieve en acrobatische aantrekkingskracht van cunnilingus, ondanks de grappige naam, wordt door meisjes gezien als een buitengewoon romantische gebeurtenis.

Herinner je je de film Anal Gymnasts 4 nog? Vergeet het maar, dit is niet het moment om te experimenteren. Geen hiel mag iemands oor raken. De meest intieme positie is in een omhelzing, van aangezicht tot aangezicht. Laat haar er bovenop zitten. “Deze positie bevordert diepe penetratie en langzame bewegingen”, adviseert Dr. Joanidis.

Omhels haar, en vergeet niet haar gezicht en borst met kussen te bedekken, in een poging de ejaculatie te bedwingen, maar het niet te laten zien. Voeg tegen het einde passie toe door in een zendingspositie te rollen. Fluister verwarde complimenten in haar oor. Voor één romantische seks, vraag vier wild en twee snel.

6. Seksmarathon

Weet je nog hoe het in het begin was? Je bent de eerste drie dagen helemaal niet uit bed gekomen. Dit is een van de belangrijkste charmes van nachten met vreemden – wanneer passies noodzakelijkerwijs koken tot de ochtend. Dus waarom herhaal je het nu niet? Wat houdt je tegen? Het besef dat het niet nodig is om zo overweldigd te worden als je samen een eeuwigheid voor de boeg hebt? Het is natuurlijk goed dat je zo’n optimist bent, maar een echte, langdurige, zegevierende seksmarathon is niet iets dat moet worden opgegeven, zelfs niet nadat de burgerlijke stand je paspoort heeft verpest met mysterieuze zegels..

Dus we plannen marathonseks. De eerste regel is: plan het niet. De schoonheid van 24/7 seks zit hem in zijn spontaniteit. Op een typische zaterdagochtend word je wakker en kondig je aan dat je tot zondagmiddag overal van haar zult houden. Welk meisje annuleert manicure, vriendinnen en winkelen niet voor zo’n gelegenheid? Het is zelfs nog beter om alles op een doordeweekse dag te regelen, wat het werk van de zieken beïnvloedt. Zo plotseling. Doe wat in je opkomt – nu is er uitgestrektheid, er is veel tijd voor de boeg. Wat vroeger maar een minuutje haast kostte, kan nu bedachtzaam worden opgevangen. Of het nu gaat om zuigen op de elleboog, krabben op de rug of het masseren van het sacrale gebied. Zie het als een volledige dag voorspel met sekspauzes.

“Aangezien je tussendoor onvermijdelijk zult praten, vraag dan wat ze zou willen proberen”, adviseert Madame Gallagher, “en laat dan je fantasie in vervulling gaan.” Klein advies: voor elke nieuwe benadering zal het meisje in een steeds gevoeliger toestand verschijnen, dus sla een voorraad kunstmatig glijmiddel in.