Inhoud

Vaak denken mensen niet na over hun gezondheidstoestand, over viagra voor vrouwen toekomstige reproductieve prestaties. Zorgen – ze gaan naar de dokter, het wordt slecht – ze bellen een ambulance en behandelen constant iets. Maar het is beter om voor je lichaam te zorgen, gewapend met de kennis en waarschuwingen van dit artikel..

Waar de mythen over praten

Er wordt geloofd dat alcohol in een kleine hoeveelheid heeft het recht om enkele klemmen te verwijderen, het verlangen van partners te bevrijden en te versterken, of het nu een flesje bier is of een witte karaf. En het zal op geen enkele manier pijn doen, integendeel, het zal de sensaties alleen maar opwindender maken en de geslachtsgemeenschap verlengen..

Alcohol kan de gevoeligheid inderdaad verminderen en het “eindresultaat” vertragen. Maar deze methode moet worden uitgesloten, aangezien het constante gebruik van sterke dranken als resultaat zal leiden tot het tegenovergestelde effect – impotentie.

Een ander foutief oordeel wordt geassocieerd met een glas met iets dat “s nachts” wordt gedronken. Naar verluidt is deze methode een stimulans voor een sterke erectie in de ochtend. In feite produceert de lever, na verwerking van de afbraakproducten van alcohol, stoffen die bijdragen aan de actieve opname van testosteron in de bloedbaan. Als gevolg hiervan treedt een ongecontroleerde erectie op. En de man gelooft dat alles in orde is..

Helaas zijn deze misvattingen slechts een ander voorbeeld van hoe mensen wishful thinking proberen door te geven..

Het blijkt dat je voor het rendez-vous niet kunt drinken voor moed.?

Het is mogelijk, maar in kleine doses en niet zo vaak. Simpel gezegd, seks van hoge kwaliteit is mogelijk als je heel weinig “op de borst” neemt. Het is een feit dat een goed humeur of een waanzinnig verlangen niet wordt beïnvloed door de fysiologische behoefte aan alcohol, maar door het psychologische gebrek aan sensaties door de effecten ervan. En als de dosering stijgt, heb je geen controle meer over je voortplantingssysteem, je wordt beheerst door de wens om te ‘rollen’.

Hoe alcohol per slot van rekening de seksuele relaties vóór en na het drinken beïnvloedt, is het waard om uit te zoeken.

Een redder in nood of een sluwe vijand?

In een staat van euforie is het vaak niet gebruikelijk dat mensen nadenken over wat er daarna zal gebeuren. Vooral als de alcohol in het bloed in beide gevallen van schaal verandert, wat de dronken beslissing kan beïnvloeden om hun instincten te bevredigen. U kunt zich bijvoorbeeld gewoon niets herinneren van beveiligingsmaatregelen. En hier is waar de gevolgen toe leiden:

 1. Teleurstellende ervaring. Een enquête die in 2015 werd uitgevoerd in het kader van gezinsplanning, onthulde dat 70% van degenen die dronkenschap beschouwen als de belangrijkste reden voor hun negatieve seksuele ervaring, de situatie voor het “eerste keer” vergelijkbaar is..
 2. Verlies van reden. Ongeveer 10% van de respondenten weet ’s ochtends niet meer of er iets was of niet. De fout van dergelijke geheugenverlies is de overschrijding van de norm van bedwelmende dranken.
 3. Willekeurige geslachtsgemeenschap. Ongeveer 25% geeft toe dat ze de volgende dag hun partner ‘voor het eerst’ zien en dat hij hoogstwaarschijnlijk de laatste zal zijn. En in dit geval probeerde de “groene slang” het.

Deze ervaring is natuurlijk niet voor de meeste drinkers. Maar het is de moeite waard om na te denken over de indicatoren, het uur is niet gelijk en een soortgelijk geval kan u overkomen..

Bepaling van de potentie in grammen (sterkte ongeveer 40%):

 1. 50 g – sterke drank, een staat van lichtheid, ontspanning en bevrijding. Interesse, aantrekkingskracht neemt toe, en vervolgens opwinding voor het andere geslacht. Bovendien ontwikkelt een erectie zich iets sneller dan bij een nuchtere geest en geheugen. Controle over acties en helderheid van geest blijven behouden. De duur van de copulatie neemt toe.
 2. 100-150 g. – spierontspanning, vertroebelde geest leidt tot remming van opwinding. Voorspel en verschillende stimulatiemethoden veroorzaken tijdelijke reacties. Dit zorgt voor ongemak voor beide partners. Het behouden van een erectie wordt problematisch en er is geen “einde” te zien. Dit soort seks zal niet leuk zijn..
 3. Meer dan 200 g – de kans op een erectie is verwaarloosbaar, alleen psychologisch begeert een man een vrouw. Seksuele omgang is verfrommeld, langdurig en soms helemaal niet mogelijk. Ejaculatie moet lang “wachten”, of er voor deze periode afscheid van nemen. Een ongecontroleerde afgifte van sperma is ook heel goed mogelijk. Dit alles draagt ​​bij aan onaangename sensaties, zowel in fysiologisch als moreel opzicht. Het is beter om niet op tevredenheid te wachten.

Het is vermeldenswaard dat al het bovenstaande een eenmalige actie is, niet geassocieerd met constant “aanbrengen op het glas”. Alcoholisme domineert in de loop van de tijd de seksuele functie en kan deze als gevolg daarvan volledig vernietigen..

Verschil in de effecten van alcohol op mannen en vrouwen

Naast de algemene componenten van het schadelijke effect van drinken op de potentie, zijn er enkele factoren die verschillen voor zowel mannen als vrouwen..

1. Heren:

 • Een “druppel” alcoholische drank remt de zaadlozing. In eerste instantie kan dit als een voordeel worden gebruikt, omdat de partner tevreden kan zijn met lange en hoogwaardige seks, wat leidt tot een orgasme en soms tot meerdere.
 • Een merkbaar verschil in sensaties op een nuchter hoofd en “op een dronken winkel”. Zelfs je eigen orgasme vanaf de eerste glazen zal moedeloos lijken. En hoe verder, hoe erger.
 • Het wordt alleen maar erger. En dan zijn er 2 punten: het aperitief zal uiteindelijk lange tijd ophouden met werken, en wanneer alcohol voor of tijdens vleselijke genoegens een gewoonte wordt, zal de kwaliteit onvermijdelijk beginnen af ​​te nemen.
 • Deze parasitaire gewoonte heeft ook invloed op de geest: een mistige toestand, geen grenzen van wat is toegestaan, geheugenverlies. En in het dagelijks leven zal iedereen nadenken over de leeftijd van de partner, en over de grenzen van fatsoen, en natuurlijk over anticonceptie..

2. Vrouwen:

 • Dames “dronken” hebben een blos, in hun ogen sprankelen en gemak in gedrag, dat de aandacht trekt. Het gespeelde libido prevaleert boven zachtmoedigheid en schaamte, en seksualiteit spettert nog steeds.
 • Een beetje meer graden en de vrouw wordt een jager. De instincten zoeken zelf bevrediging, wat leidt tot de zoektocht naar “slachtoffer”. Tegelijkertijd wijken de selectiecriteria soms af van rationele belangen..
 • In een staat van sterke bedwelming kunt u uzelf schade berokkenen. Beginnend met onbeschermde seks en eindigend met het feit dat deze stand van zaken gemakkelijk voor slechte doeleinden kan worden uitgebuit.
 • Met betrekking tot overspel is het gedrag ontspannen, zonder veel beperkingen, maar de gevoeligheid is afgestompt. De indrukken zijn verpest en de zaak komt misschien niet tot een einde.

Bijgevolg wordt een sterke helft van de mensheid aangetrokken tot de gewoonte van “zhakh vóór deze zaken”, om niet aan het begin van het pad te verknoeien. Maar het zwakkere geslacht meet hun charme en denkbeeldige seksualiteit, die ze niet opmerken in hun gebruikelijke staat, dankzij een cocktail.

Dus, wat kan het gebruik van bedwelmende dranken als doping leiden tot:

 • het vergroten van de ontwikkeling van alcoholisme;
 • negatieve impact op het hele voortplantingssysteem;
 • veranderingen in de samenstelling van het sperma, wat leidt tot een afname van de voortplanting;
 • een toename van de kans op het verwekken van een foetus met aangeboren ontwikkelingsstoornissen;
 • het optreden van ernstige ziekten zoals chronische prostatitis.

Er is een oplossing voor disfunctie

Als u uiteindelijk verslaafd bent aan een glas en dit de oorzaak werd van een mannelijke aandoening, moet u een onderzoek ondergaan in een complex met enge specialisten. Het is erg belangrijk om voor de nodige tests te slagen, een echografisch onderzoek van de prostaat uit te voeren en een narcoloog te raadplegen, die het probleem vermeldt. Nadat alle aanbevelingen zijn ontvangen, moet in gedachten worden gehouden dat tijdens de behandelingsperiode elk gebruik van een alcoholhoudend product verboden is. Een tijdige oproep van de patiënt om hulp is ook belangrijk. Ga er niet vanuit dat u dit probleem alleen kunt oplossen, waardoor u het bezoek aan de dokter uitstelt. Erectiestoornissen zijn een te overwinnen obstakel dat niet één keer de oorzaak mag worden van een emotionele crisis en instorting..

Enkele behandelingen:

 • Psychotherapie. Het doel is om het blok te verwijderen dat de fysieke activiteit van de man verstoort en de ware oorzaak van het onderzoek weg te nemen;
 • Medicijnen. In de meeste gevallen zijn medicijnen absoluut onmisbaar. Ze worden geselecteerd door de behandelende arts op basis van de geschiedenis van de ziekte;
 • Massage. De leukste manier om met kwalen om te gaan. Speciale typen hebben een gunstig effect op het proces van opwinding en het werk van het voortplantingssysteem als geheel. Ook aanbevolen op afspraak.

Dit is natuurlijk geen volledige lijst van “hulp”, elk, zoals ze zeggen, heeft zijn eigen.

Tot slot is het vermeldenswaard dat alcohol geen geschikte partner is in seks, en ook niet in het leven. Deze “kameraad” kan onmiddellijk een of twee keer te hulp schieten, maar dan is het net zo gemakkelijk om in een tragedie te veranderen. Wees altijd waakzaam!