Vaak zijn onze ideeën over seks zo ver van de realiteit dat alleen wetenschappelijk onderzoek kan helpen..

Dit is maar de helft waar: volgens studies gepubliceerd in The Journal of Sexual Medicine is het gemiddelde verschil tussen een erectie en een rusttoestand 42%. Maar alles is individueel: er zijn kleine leden die aanzienlijk “groeien” tijdens een erectie, en er zijn er die behoorlijk toenemen (hoewel in een van de vijf gevallen).

Wees dus niet jaloers op de jongens die je in de kleedkamer hebt gezien – misschien heb je wel gelijke kansen..

Ja, er kunnen onaangename pijnlijke gevoelens zijn, maar dit is niet schadelijk en verdwijnt na een uur of twee of na de ejaculatie. Terugkerende pijn is echter een teken van iets ernstigers: infectie, trauma, zwelling, nierstenen (we vonden de volledige lijst op healthcommunities.com).

Er is een enorme verscheidenheid aan vormen en maten, en een penis in erectie kan niet alleen direct maar in elke richting wijzen. Eind jaren negentig maten wetenschappers de erecties van meer dan 1.500 mannen en ontdekten dat het concept van de norm in deze zin erg breed is (resultaten gepubliceerd door het National Center for Biotechnology Information). Het is geen geheim dat kromming erg nuttig kan zijn bij het stimuleren van de G-spot, dus stop met dromen over symmetrie en concentreer je op geluk..

Maar als er plotseling iets verandert in het uiterlijk van uw geslachtsdelen, is het beter om een ​​arts te raadplegen..

Als de erectie na de ejaculatie enige tijd aanhoudt, kan dit worden geteld als een compliment voor uw partner of uw partner. Maar onthoud dat marathons zoiets zijn: als je niet expres hard hebt getraind, lig je al in de eerste kilometers langs de weg.

Ondanks je oprechte verlangen om het niveau van de helden van pornofilms te evenaren, probeer aandachtig te zijn voor je lichaam en jezelf een pauze te gunnen: iedereen heeft een herstelperiode nodig.

Niemand heeft de afhankelijkheid van erectiestoornissen van het model van het geprefereerde ondergoed kunnen aantonen. Degenen die op het punt staan ​​om baby’s te krijgen, wordt echter geadviseerd om een ​​lossere onderbroek te dragen, omdat een stijging van de testiculaire temperatuur een negatieve invloed kan hebben op de vruchtbaarheid (u kunt hier de omvangrijke studie lezen die is gepubliceerd in het tijdschrift Oxidative Medicine and Cellular Longevity). Om dezelfde reden is het nog niet aan te raden om de laptop op schoot te houden, maar als je op dit moment geen kinderen probeert te krijgen, hoef je je nergens zorgen over te maken (behalve de houding).

Volgens de Journal of Men’s Health kwam erectiestoornis voor bij 20% van de mannen die meer dan 400 kilometer per week reisden, maar we zijn er zeker van dat je niet klaar bent om jezelf zo veel aan sport te wijden..

Als je de helft van je leven op de fiets doorbrengt, heb je na 50 jaar een verhoogde kans op prostaatkanker, maar er zal niets ergs gebeuren met wielerfans. Integendeel, lichamelijke activiteit heeft een positief effect op de algehele gezondheid, dus het wordt alleen maar beter. Maar neem een ​​comfortabele stoel en pas de hoogte correct aan.

Op zichzelf nee, maar erectiestoornissen zijn vaak het gevolg van hoge bloeddruk en een oproep voor andere problemen. U wilt niet sterven aan diabetes of een hartaanval – let op de signalen van uw lichaam.

Bovendien veroorzaken dergelijke problemen vaak frustratie, depressie – de aanval van agressie die erdoor wordt veroorzaakt, kan u en uw dierbaren schaden..

Bekijk hoeveel fysiologische oorzaken er kunnen zijn: hoge bloeddruk, atherosclerose, diabetes, zenuwaandoeningen, hormonale problemen, depressie, alcohol- en rookproblemen, bepaalde medicijnen.

Er is echter een oude en effectieve manier om dit te controleren: als u erecties heeft terwijl u slaapt, maar niet gebeurt als u wakker bent, moet u naar een arts gaan die zich bezighoudt met de hersenen en u zal helpen met uw leven. ..

Een erectie heeft helemaal niets te maken met mannelijkheid of een laag testosteron. Bovendien, als u problemen heeft met erectie en een laag testosteron, zoals Dr. Jacob Raifer ontdekte, zal het probleem hoogstwaarschijnlijk niet worden opgelost door het niveau alleen te verhogen..

Er is dus een universeel antwoord op absoluut alle gezondheidsproblemen – professionele hulp, tests, een geïntegreerde benadering van behandeling..

25% van de mannen die voor het eerst hulp zoeken voor erectiestoornissen, is jonger dan 40 jaar, schrijft The Journal of Sexual Medicine. Natuurlijk komen gezondheidsproblemen het vaakst voor bij oudere mensen, maar dit betekent nog niet dat seks met het ouder worden vergeten zal moeten worden. Als u aan uw gezondheid werkt – afvallen, sporten en stoppen met roken – zal de kwaliteit van de erectie zeker verbeteren..

En wees niet verbaasd als het probleem zich voordeed na een zeer stressvolle week of een dronken weekend, maar onthoud eerder dat uw lichaam een ​​tempel is die met zorg en respect moet worden behandeld..