Er zijn veel fantasieën die waarschijnlijk niet zullen worden gerealiseerd, maar dit neemt niet weg dat ze minder opwindend zijn..

Naakt in slaap vallen op een verlaten plek, maar stiekem bekeken worden door een onbekend meisje – met daaropvolgende intimiteit op haar initiatief

Ik stel me een stille zomerboskap voor. Ik lig helemaal naakt in de zon en bewonder mijn geslachtsdelen, ik voel de warmte van de zonnestralen erop. Plots komt er een meisje de open plek op. De eerste reactie is om je ergens achter te verschuilen, maar dan komt er een andere gedachte op die in mijn hoofd sluimerde: hoe is het, niemand ziet hoe kamagra 100 mg schattig en aanhankelijk hij is, mijn penis. Deze andere gedachte zegt: doe alsof je slaapt. Het meisje staat in verwarring: wegrennen of rustig voorbij lopen? En nu, na een besluit te hebben genomen, loopt het meisje langs me heen. En mijn pik spitste en bewoog. Ze merkt dit en stopt heel dichtbij. Door halfgesloten wimpers kijk ik naar haar, en zij naar mijn penis. Hij stond op tot zijn volle lengte. En dus raakte ze de eikel van mijn penis aan met haar vingers.
Sergey, 30 jaar oud
Hoogstwaarschijnlijk heeft zo’n man stiekem spijt dat mensen in het algemeen niet altijd en overal naakt gaan. Omdat hij zijn lichaam oprecht als seksueel aantrekkelijk beschouwt, maar om dat ook te doen
om het aan een vrouw te kunnen demonstreren, moet je haar in ieder geval boeien; maar hiermee heeft zo iemand gewoon moeilijkheden. Hij is er niet zeker van of hij in staat zal zijn om een ​​vrouw, gekleed, voor zich te winnen..
Hij heeft niet de vaardigheden van het meest gewone flirten: als hij met vrouwen praat, is hij verlegen, struikelt en bloost. Zo’n man is praktisch niet in staat om zelf vrouwen te ontmoeten, hoewel hij geen complexiteit heeft met betrekking tot zijn eigen uiterlijk. Daarom handelt een onbekend meisje in zijn fantasieën en gluurt ze stiekem van achter de struiken achter hem, slapend in het naakt. Hij weet het zeker: als een vrouw hem zonder kleren ziet, zal ze onmiddellijk in zijn armen rennen. En de fantasie is gebaseerd op het feit dat hij volledig is verlost van de noodzaak om pre-seksuele omgang te bieden..
Zo’n fantasie is kenmerkend voor een andere categorie mannen – zij die dat wel zouden willen, maar vanwege hun eigen sociale overtuiging, kunnen een vrouw niet toestaan ​​geslachtsgemeenschap te hebben. Hij is er vast van overtuigd dat een man een vrouw altijd moet leiden, ook in bed – zelfs als hij na een zware dag overeind valt, en zijn partner vindt het een genoegen om het initiatief te nemen. En in dit geval komen sociale overtuigingen in conflict. met echte behoeften. Maar zulke mannen kunnen het zich veroorloven om zich alleen in hun geheime dromen volledig over te geven aan de liefkozingen van een vrouw. Hoewel dit in feite een volkomen natuurlijk iets is in het echte intieme leven.

Heb seks op het bureau van de baas

Ik ben net na mijn afstuderen naar het werk gekomen. En een meisje begon me vrij vaak te benaderen. Hij zal om rook vragen, en dan zal hij ergens naar vragen. Ze bracht me eens haar foto’s – ze was aan het filmen tijdens een soort excursie. ‘S Avonds, na het werk, bleven we bij haar om erover na te denken. Ze laat me er iets over zien. ze boog zich voorover en legde haar hand op haar schouder. Ik was de foto’s al vergeten, omhelsde haar, legde haar op mijn knieën. We kusten elkaar, toen begon ik haar uit te kleden, bracht haar in mijn armen naar het bureau van de baas en stond op het punt het op deze tafel te zetten, maar op de een of andere manier ving ik een fles lijm op, maar die was niet gesloten, en de lijm goot over de tafel. hele tafel. Hier, verdomme, wat een pech! We moeten de tafel dringend schrobben. Ik ging naar het toilet voor een doek en was daar meteen klaar. Gewist

we waren na dit alles bij haar en de volgende dag zag de baas een soort scheiding op tafel liggen. Hij begon te vloeken en vroeg voortdurend wat er aan de hand was. Niemand legde hem natuurlijk iets uit. En sindsdien is seks hebben met dit meisje op het bureau van de baas mijn droom geworden. Elke keer had ik me van tevoren alles al voorgesteld, maar. Zorg ervoor dat 2-3 mensen na het werk begonnen te blijven: iemand had geen tijd om iets af te maken, iemand was ongeduldig om te bellen. Over het algemeen kregen we geen persoonlijk leven. En ik wilde het daar, aan het bureau van de baas. Nou, na een tijdje ging ik daar weg, en er gebeurde niets met mijn verbeelding. Alhoewel ik nog enige tijd nagedacht heb over mijn idee op tafel en het betreurde dat toen bleek dat deze ongelukkige lijm er was. Als hij er niet was geweest, zou alles zijn geweest, misschien is het nu anders.
Igor, 26 jaar oud
Tijdens het werken met teams moest ik opmerken dat sommige werknemers, in afwezigheid van de baas, af en toe de neiging hebben om thee te drinken uit de mok van de baas, zijn vulpen, telefoon of zelfs het hele kantoor te gebruiken. De fantasie van seks op het bureau van de chef komt ook uit dit gebied. Dit alles is grofweg slechts een onbewust verlangen om de baas zelf te neuken: dat wil zeggen, het verlangen om macht over hem te voelen of, in extreme gevallen, gelijk aan hem te worden..
Als je wilt, zijn fantasieën over seksuele inhoud in relatie tot de baas de extreme mate van het verlangen om je eigen baas te vernederen (dit is hoe het kan terugkomen om het feit te achtervolgen dat iemand in zijn kinderjaren werd bijgebracht in een houding ten opzichte van seks als iets gemeen en vies!). Dergelijke ambities en gedachten ontstaan ​​in de regel bij werknemers die ofwel geen gemeenschappelijke taal met hun baas kunnen vinden, of geloven dat de baas hun carrière op oneerlijke wijze vertraagt, hun succes onderschat. Dergelijke fantasieën duiden dus op sociale problemen, en helemaal niet op het verlangen naar erotische excessen..

Observeer een vrouw die geslachtsgemeenschap heeft met een dier

Een van mijn meest opwindende fantasieën is de omgang van een vrouw met een hond. Een keer was ik bijna klaar toen ik het in een droom zag. Ik droomde van een mooie vrouw die zichzelf verving door een enorme hond. Ze begon door hem op te winden, en draaide toen haar rug naar hem toe en ging op handen en voeten zitten. Het mannetje, extreem opgewonden, het vrouwtje aanvoelend, sprong op haar, ze hielp hem met één hand, en toen begon het racen. Het was verrassend dat dit heel lang duurde. De hond leek gewekt te zijn door het geschreeuw en geschreeuw van een vrouw die herhaaldelijk klaar was met kronkelend naakt lichaam. .
Vladimir, 32 jaar oud, masseur
Zo’n man heeft waarschijnlijk problemen met zijn persoonlijke zelfrespect. Hij voelt zich namelijk niet sterk genoeg in het leven in het algemeen, en in het bijzonder in intieme relaties met vrouwen. Fantasieën van een dergelijk plan zijn typerend voor mannen die ernaar streven dominant en agressief te zijn, maar slagen niet vanwege hun karaktereigenschappen. Bovendien worden zulke mannen in het leven vaak vernederd door vrouwen met een lage sociale status. En dan ontstaat een onbewust verlangen om een ​​vrouw te vernederen, te breken en te onteren – als een externe reden om de eigen zwakte te voelen. Strikt genomen zijn zulke mannen potentiële verkrachters met hun specifieke kenmerken: niet al te aantrekkelijk uiterlijk, onvermogen om een ​​vrouw te boeien en tegelijkertijd een verlangen om wraak te nemen op haar voor alle vernedering en gevoelens van afwijzing in de intieme sfeer..
En een andere groep mannen die zulke fantasieën hebben, zijn mannen die tot op zekere hoogte gedwongen zijn afhankelijkheid van vrouwen te ervaren (deze fantasieën ontstaan ​​om dezelfde reden: de wens om een ​​vrouw te vernederen als er geen echte kans is). In het bijzonder kwamen in mijn praktijk zulke fantasieën voor bij mannen die als callboy werkten..

Seks hebben in het openbaar (in een trein, in een bioscoop, voor een open raam).

Een keer gaf mijn vriendin zichzelf aan mij bij het open raam op de tweede verdieping tegenover het drukke trottoir. De situatie was fysiek buitengewoon aangenaam, plus het pikante van het moment – we hielden van elkaar, genoten en schreeuwden het uit, praktisch over de hoofden van veel mensen heen! Het was verbazend leuk. Nu droom ik ervan de liefde met haar te bedrijven, helemaal naakt in het trappenhuis. En het feit dat buren of iemand van buiten ons kan vinden, geeft me om de een of andere reden vooral veel plezier..
Vadim, 35 jaar oud

Een groep mannen met vergelijkbare verlangens zijn degenen die constant de aandacht op hun persoon willen vestigen, maar tegelijkertijd bepaalde problemen ervaren in de fysiologie van seks. De transactie van de eerder genoemde fantasie is in dit geval als volgt: kijk wat een man ik ben: ik ben eigenlijk in orde! De wens om openlijk geslachtsgemeenschap te demonstreren, heerst hier duidelijk..

De tweede groep mannen, overweldigd door dergelijke ambities, zijn mensen met de verdiensten van gokkers: gokken en het nemen van risico’s. Ze voelen zich meer aangetrokken tot intimiteit op openbare plaatsen, niet openlijk, maar zodat ze op elk moment op de plaats delict kunnen worden gepakt..
Als het een bioscoop is, dan op de achterste rij, als het een park is, dan in de bosjes, als het een trein is, dan is het bijna in de vestibule. Voor zulke mensen is niet de intimiteit zelf belangrijk, maar de scherpte van sensaties. En het grootste plezier voor hen is als ze nog steeds werden gezien, maar niet betrapt: op dat moment hadden ze alles al af en waren ze demonstratief bezig hun kleren recht te trekken..

Observeer een vrouw die masturbeert, of in plaats van de gebruikelijke geslachtsgemeenschap, elk van de partners voor elkaar masturberen

Tot voor kort dacht ik dat ik alles wist over seks. En zo veranderde de ontmoeting met een charmante vrouw alles in mij. Deze in zakenkringen bekende vrouw bood mij onverwachts aan om in het bijzijn van elkaar te masturberen. Ik was het daar natuurlijk mee eens. We zaten bij haar thuis, ze masturbeerde, tilde haar rok op en stelde me de meest ongelooflijke vragen over seks. Het plezier dat ik heb ervaren is onbegrijpelijk. Ik had nooit gedacht dat masturbatie zo mooi is, vooral als ik met een vrouw omga. Ik geloof dat dit echte kunst is.
Boris, 30 jaar oud
De geheime wens van veel mannen is om te zien hoe hun partner zichzelf streelt. Zo probeert een man het mechanisme van de bevrediging van een vrouw te begrijpen: het is geen geheim dat het soms moeilijker voor haar is om een ​​orgasme te bereiken. En vaak weten mannen het niet meer: ​​wat en hoe moeten ze doen om hun partner tevreden te stellen? Als training proberen ze te observeren hoe ze masturbeert: welke zones in haar het meest prikkelbaar zijn, met welke bewegingen ze zichzelf tot extase brengt. En aangezien het postulaat van masturbatie stevig verankerd is in de hoofden van veel mensen – dit is een perversie, masturberen vrouwen niet vaak in het bijzijn van hun partner. En daarom krijgt deze over het algemeen gewone manier om genot te krijgen het effect van een verboden vrucht en des te meer prikkelt mannen, die hun weg vinden naar hun meest geheime seksuele dromen..
Maar als de masturberende man zelf ook in deze fantasie aanwezig is, suggereert dit dat hij een onbewuste angst heeft. schande in contact met een vrouw. Het is gemakkelijker voor hem als beide worden ontslagen met behulp van zelfbevrediging, elk onafhankelijk. Maar in werkelijkheid gebeurt dit uiterst zelden – hoewel er niets opruiend aan is, en voor velen is het slechts een van de opties

Neem deel aan groepsseks

Ik heb onlangs een geweldige droom gehad. Alsof ik seks had met twee meisjes tegelijk. In werkelijkheid is dit nooit gebeurd, maar dromen erover zijn meer dan eens ontstaan. We ontmoetten elkaar als bij toeval, ik gaf ze een lift (in een droom) in een auto, en toen we aan het rijden waren, begonnen we over seks te praten, en de meisjes boden aan om van woorden naar daden te gaan. En het belangrijkste dat me opviel in deze droom was dat ze niets van me eisten. Ze zijn allemaal op zichzelf begonnen. Eerst kleedde ik me alleen uit en begon mezelf en haar vriendin te strelen. Toen begon de tweede zich los te knopen en haar spijkerbroek te laten zakken. Op dit punt brulde ik gewoon van plezier. Toen klom ik bij hen op de achterbank, en ze hadden hun slipje al uitgetrokken en zaten met blote benen. Ik klampte me eerst aan de ene vast en schonk toen dezelfde aandacht aan de andere, waarna ze om beurten mijn penis begonnen te strelen. Beiden eindigden zeer heftig, waarna we elkaar alsnog streelden. Hoewel ik hier praktisch niets voor heb gedaan. Waarschijnlijk gebeurt dit in het leven helemaal niet. En hier is wat ik dacht toen ik wakker werd: waarschijnlijk durfde ik dit eigenlijk niet allemaal te proberen, want ergens in mezelf lijkt het me: het zou moeilijk zijn om twee tegelijk tevreden te stellen – in de zin dat beide op hetzelfde moment tegelijkertijd willen ontvangen niet alleen genegenheid, en een lid. Waarschijnlijk is hier nog een man nodig. En nu is dit mijn nieuwe fix-idee, hoewel ik zelf niet tot mannen aangetrokken ben. Maar wat kun je niet doen voor het plezier van een vrouw?.
Evgeniy, 30 jaar oud
De eerste categorie mannen die op zoek zijn naar dergelijke seks, zijn degenen die, nogmaals, geen vertrouwen hebben in hun mannelijke kwaliteiten. Om precies te zijn, de volledige verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van de partner is te zwaar voor hem..
Natuurlijk is de mening dat het orgasme van een vrouw alleen afhangt van een man, niet bestand tegen kritiek: het is al lang bekend dat alle geneugten in bed afhangen van beide partners (in het bijzonder van hun wederzijds begrip). Mannen die onder de verantwoordelijkheid staan, willen echter soms hun weddenschappen afdekken. En ze nodigen een andere partner uit om naar bed te gaan. Bovendien is het zeer zelden een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht: met alle complexen zien mannen rivalen op hun grondgebied slecht. Vaker worden vrouwen uitgenodigd door de derde, maar voor sommige mannen lijkt deze methode om het orgasme van een partner te bereiken nog steeds onvolledig. En niet alle vrouwen houden van homoseks. De groep is een andere zaak. Er zal altijd iemand zijn om te verzekeren, en zonder afbreuk te doen aan mannelijke trots.
De tweede categorie – degenen die bijzonder plezier beleven aan de contemplatie van andermans geslachtsgemeenschap. Zulke mensen zijn de belangrijkste consumenten van erotische producten en de belangrijkste kijkers van nachtelijke erotische televisieprogramma’s. In principe is er niets mis met het feit dat sommigen enthousiast zijn over visueel ontvangen informatie (in het algemeen is dit typisch voor mannen die, zoals u weet, liefhebben met hun ogen). Het belangrijkste is dat het verlangen naar contemplatie het seksleven zelf niet vervangt..
Een andere categorie liefhebbers van groepsseks zijn dezelfde gokverslaafde, risicomijdende mensen. Hier is alles gewoon simpel: het is gewoon het nastreven van spanning. Ze moeten gewoon iets nieuws ervaren en tegelijkertijd verboden zijn in seks. Als groepscontacten gewoon waren en gewone geslachtsgemeenschap als losbandigheid werd beschouwd, dan zouden ze ervan dromen.
En de laatste categorie verstokte seksuele collectivisten zijn luie mannen. Dit is wat de mensen CCC noemen – het syndroom van het seksuele net. Zo’n man gaat ervan uit dat hij zonder veel stress zelf een sterke seksuele bevrediging zal ontvangen en dat de vrouw niet al te veel op hoeft te letten. Vooral graag dromen van groepsseks zijn degenen die, met dit syndroom, ook niet om het plezier van hun partner geven.