Mode voor mannen verandert tegenwoordig sneller dan lippenstifttinten. Wat voor soort individuen bestaan ​​er nu in onze samenleving en hoe kunnen relaties met hen worden opgebouwd??

Hij was het ideaal van de jaren 90: een met steroïden opgepompte stier met een geschoren hoofd, een trainingspak en / of een karmozijnrode jas. Formidabel en somber, hij reed in een jeep, droeg geld in dozen (en niet alleen uit een kopieerapparaat), rammelde aan zijn “koffer” en riep een “mobiel” van een halve meter groot. Een soort “specifiek kind”: “machtig, stinkend en zakelijk”. Kleinere bipods in disco’s en bars stelden zich trots aan de meisjes voor: “Ik ben een afperser!”

Onze macho was agressief, ongebreideld en primitief. Het enige dat zijn ‘ruwe maar tedere’ ziel kon raken, waren liedjes over de Vladimir Central en de barmeisje Ninka, die ‘in het openbaar als een voorbeeldige vrouw is en in bed als een woedende heks’..

Houding ten opzichte van een vrouw

Het zwakkere geslacht voor hen – “vaarzen”, “pluimen”, “tepels”, “poedel”; het belangrijkste is dat ze goed ontwikkelde secundaire geslachtskenmerken hebben. Macho, licht geraakt door de beschaving, is op zoek naar een bescheiden, onderdrukte, gezinsgerichte vrouw.

Het leven met hem zal niet saai lijken. Macho is altijd op zoek naar avontuur op zijn eigen hoofd, en zijn vrouw moet ofwel uitrusting dragen (naar de gevangenis, naar het ziekenhuis), en dan voor zijn vuisten vluchten, omdat mannen van dit type ongelooflijk jaloers zijn op alles en nog wat.

Waar zijn ze gevonden?

In veiligheidsagentschappen, in de organen voor binnenlandse zaken, bij het leger, enz. op plaatsen die niet zo afgelegen zijn.

Dit type ontstond als een reactie op het macho-imago (overigens populair, niet alleen onder ons – denk aan de helden van Banderas, Steven Seagal). De term “metroseksueel” is bedacht door journalist Mark Simpson, geïnspireerd door de film “Sex and the City”, waar de heldinnen altijd verbaasd zijn over de rage van mannen voor mode, cosmetica en psychologie. Metroseksuelen zeggen zelf dat dit hun antwoord is op feministen. Als dames de mannelijke kant van hun karakter kunnen laten zien, waarom kan het sterkere geslacht dan geen vrouwelijke kenmerken vertonen??

Voor “metro’s” is het sleutelbegrip “modieus”. Hij kleedt zich alleen in dure boetieks, bezoekt uitsluitend actuele clubs, is een kenner van dure auto’s en exotische gerechten. Hij bewaakt zijn gezondheid, gaat naar fitnesscentra en schoonheidssalons. Hij verschilt van een gewone, nette man met een zekere mate van fanatisme: niet alleen een manicure, maar kleurloze of zelfs roze vernis gebruikt, geen aftershavegel, maar reinigingscrèmes en anti-aging gezichtsmaskers.

In dit geval kan een metroseksueel elke seksuele geaardheid hebben. Hoewel de enige romance in zijn leven die nooit eindigt, bij hemzelf is, zijn geliefde.

Houding ten opzichte van een vrouw

Een metroseksueel die naar een meisje kijkt, evalueert allereerst hoe ze eruitziet naast hem en zijn auto. Ze moet er stijlvol uitzien – zodat ze zich niet schaamt om in de samenleving te verschijnen. En deel zijn interesse in nieuwerwetse trends. Maar onthoud: als hij ziet dat je een nieuwe handtas hebt, kan hij met bleke lippen in je oor fluisteren: “Lieverd, deze vorm is dit seizoen niet meer relevant!”

Het leven met hem is een vuurwerk van feesten, bijeenkomsten, shows, premières. Dit zijn gesprekken over existentiële en cognitieve psychologie. Dit zijn vele uren shoppen. Flirten is een integraal onderdeel van het leven van een metroseksueel, dus wees erop voorbereid dat hij veel en gepassioneerd met andere vrouwen zal communiceren. Tegelijkertijd is de ‘metro’ zelf erg jaloers – en als hij merkt dat je interesse toont in een van de mannen, wacht je een onvermijdelijk schandaal op de rand van hysterie: hoe is het mogelijk, want hij is de beste.

Waar zijn ze gevonden?

Er zijn veel metroseksuelen op het gebied van showbusiness, design. U kunt zulke mannen bij presentaties, in nachtclubs, in één woord, overal waar het ‘modieus’ is, vinden. Het beeld van een metroseksueel legde Rusland niet zo veel vast als andere landen, maar we hebben ook individuele exemplaren. Nikas Safronov en Ilya Lagutenko worden beschouwd als typische ‘metro’s’.

Deze term verscheen in de verre jaren zeventig in verband met de regelrechte seksuele aantrekkingskracht van mannen tot technologie. Maar als in die tijd een vertegenwoordiger van deze soort een vreemd wezen was in een geruit hemd, een bril met een dikke bril, minstens drie dagen ongewassen en nog meer ongeschoren, dan ziet de technoseksueel er nu wat beschaafder uit. Hij begon voor zijn voeding en gezondheid te zorgen en in zijn appartement, bezaaid met allerlei elektronische gadgets, zal er een plaats zijn voor een simulator. Een liefhebber van technologie kan zelfs (oh, horror!) Een keer per week loskomen van de “computer” en zijn vriendin ontmoeten.

De rest van de technoseksueel is dezelfde “nerd” als voorheen. De virtuele wereld is dichterbij en dierbaarder dan de echte. Al zijn tijd wordt besteed aan het bestuderen van nieuwe “toeters en bellen” van zijn computer, het installeren van stereo- en videosystemen in het appartement, het kopen van een koelkast met een ingebouwde tv. Bill Gates is de ideale technoseksueel.

Houding ten opzichte van een vrouw

Een technoseksueel kan alleen geïnteresseerd zijn in iemand met wie er iets is om over te praten: een vrouw moet alle terminologie vloeiend beheersen, net zo verward zijn met nieuwe technologieën en verbeteringen. Het meisje van zijn dromen doet betalingen via de mobiele telefoon, doet aankopen op internet, volgt de bewegingen van haar kind op internet en bevestigt een klein baken in zijn rugzak.

Het voordeel van het naast elkaar bestaan ​​met een technoseksueel is dat je vrij bent van veel huishoudelijke taken. U zult zeker de modernste apparatuur hebben die u kunt wassen, wassen, vegen, koken en bakken in plaats van uzelf. Nadeel – ondanks de overvloed aan “helpers”, zul je nooit een volledige bestelling in huis plaatsen: overal zullen er draden, onderdelen, soldeerbouten, gereedschappen zijn.

Waar zijn ze gevonden?

Exclusief op internet. Daar heeft hij vrienden, kennissen, en daar zoekt hij ook nog een meisje..

Ga je naar een schoonheidsspecialiste om overtollige haren op je benen of lip te verwijderen? En deze mannen wenden zich tot specialisten om haarzakjes op hun borst te laten transplanteren, omdat het hen niet te “gekruld” lijkt. Plastisch chirurgen in de Verenigde Staten melden dat vertegenwoordigers van het sterkere geslacht steeds vaker naar hen toe komen met het verzoek om hun uiterlijk grof te maken: om hun neus groter, kin vierkanter te maken. Mode is, zoals u weet, een grillige dame. En van het ene uiterste in de vorm van metroseksuelen snelde ze naar het andere en bracht een nieuw ras van vertegenwoordigers van het sterkere geslacht op het voetstuk – retroseksuelen.

In hun manifest roepen ze genderbroeders op om echte mannen te worden, waarvan de belangrijkste kwaliteit het vermogen is om te ‘begrijpen’, zelfs met een wapen in de hand, indien nodig (herinnert dit je ergens aan?).

Dit is natuurlijk geen pure jaren negentig macho; ze openen de deur voor vrouwen, betalen voor hen in een restaurant en geven zelfs plaats in transport. Een retroseksueel weet hoe hij met minimale inspanning veel geld kan verdienen. Slaapt en eet graag, drinkt whisky en rookt een sigaar, volgt modetrends in kleding, maar zonder fanatisme (zeker na 30 jaar).

Houding ten opzichte van een vrouw

Ze houden van mooie, goed verzorgde vrouwen. Het is goed als de dame een bitchy karakter heeft – ze houden van excentrieke acties, dit houdt ze in goede conditie. Maar het belangrijkste is dat ze niet zwaar wordt belast met intelligentie en niet streeft naar carrièregroei. De voorvader van een retroseksueel – Gosha uit de film “Moscow Does Not Believe in Tears”.

Als je retroseksueel bent, kun je het je veroorloven een zwakke vrouw te zijn. Of doe alsof. Als je hem in de ogen begint te kijken en herhaalt: “Hoe slim ben je (dapper, sterk)!”, Dan kan de verbintenis lang en duurzaam zijn. Ze worden gekocht voor complimenten. Dit is het type mannen met wie een vrouwelijke truc moet worden gebruikt..

Waar zijn ze gevonden?

In bedrijven, bedrijven – als middenmanager.

Het lijkt erop dat hij is gekomen. Een man die vreedzaam kan samenleven met een sterke, intelligente vrouw, zonder te worden belast door haar successen en prestaties.

Uiterlijk is het uberseksueel elegant, maar niet oubollig. Tegelijkertijd is hij niet onbeleefd, niet slordig, weet hij hoe hij voor zichzelf moet zorgen. Hij is geïnteresseerd in politiek, milieuproblemen. De uberseksueel is positief, energiek en gaat sporten. Deze mensen zijn kalm, liberaal, bereid om een ​​compromis te sluiten..

Houding ten opzichte van een vrouw

Voor zo’n man is een vrouw een gelijkwaardige partner, hij waardeert haar persoonlijkheid en vereist niet dat ze eruitziet als een model op de omslag van een glossy tijdschrift. Maar tegelijkertijd zal een uberseksueel niet toestaan ​​dat hij op zijn nek gaat zitten en zichzelf verandert in een onderdrukte. Vrouwelijkheid, charme, intelligentie, intelligentie, het vermogen om een ​​gesprek te voeren in elk bedrijf – dit is wat hij van zijn helft verwacht.

Het leven met hem is erg comfortabel. Een uberseksueel verdeelt zijn werk niet in “mannelijk” en “vrouwelijk”: hij zal niet op de bank liggen, wachtend tot u van de vergadering komt en het avondeten kookt. Hij lost dit probleem zelf op. Dit is een zeer verantwoordelijk persoon: hij zal niet bang zijn voor uw kinderen uit een eerder huwelijk, hij zal ze als de zijne accepteren.

Waar zijn ze gevonden?

In het Rode Boek. Maar de realiteit valt mee. Er zijn steeds meer uberseksuelen in het Westen. Veel van onze vrouwen zullen echter, nadat ze over dit ras hebben gelezen, waarschijnlijk zeggen: “Wat is er nieuw hier? Dit is precies hoe mijn vader (grootvader) was ”. Dit is hoeveel van ons zich een echte man voorstellen. Vroeg of laat zullen mensen van dit type zeker in ons leven terugkeren. En “we zullen blij zijn”!