Wordt seks een hele klus, geen plezier? Het is bijna middernacht op de klok, je komt moe van je werk en je hebt genoeg kracht om alleen een glas kefir te drinken, je geliefde op de wang te kussen en, terwijl je je naar de muur draait, meteen in slaap valt.

Morgen is tenslotte zo’n moeilijke lange dag. Bekend scenario?

Het moderne levensritme laat catastrofaal weinig tijd over voor seks. Volgens statistieken is de gemiddelde duur van geslachtsgemeenschap slechts 2 minuten! Vaak stellen koppels, die hals over kop in hun werk storten, niet meer dan 2-3 keer per maand tijd vrij voor seks. Ondertussen wordt zelfs artsen geadviseerd om regelmatig seks te hebben – dit verhoogt de levensverwachting en verhoogt de intelligentie. Hoe kunt u uw relatie opnieuw opbouwen en uw eigen gevoelens en zijn gevoelens wakker schudden? Wij raden aan: concentreer je op je relatie, vergeet werk even en beleef een erotisch weekend. Om met pensioen te gaan, hoeft u niet naar een onbewoond eiland te vliegen, alles is veel eenvoudiger: u kunt op elk moment een feest van sensualiteit en liefde organiseren, want de scène is uw thuis! Het enige dat u hoeft te doen, is uw telefoon uitschakelen en ervoor zorgen dat er geen gasten binnenkomen. Drie magische nachten van liefde zullen zeker een opwindend vervolg vinden in jouw
een gezamenlijke toekomst. En je hebt al een ticket voor een onvergetelijk weekend voor twee.

Verras je partner: omhul hem met je aandacht en tederheid. Geef hem een ​​date in de badkamer.

Denk van tevoren over alle details na om deze avond echt uniek te maken. Ga vroeg van het werk af of neem stiekem een ​​dag vrij van je partner en begin met het voorbereiden van je romantische date. Haal alle onnodige huishoudelijke artikelen weg – laat niets in huis u herinneren aan onafgemaakte zaken of huishoudelijke taken. Bereid een licht diner voor met stimulerend voedsel. Deze afrodisiaca zijn onder meer zeevruchten, avocado, gember, pistachenoten, champignons, artisjokken, pijnboompitten, amandelen en chocolade. Kies droge wijn of champagne als hoofddrank – alcohol versterkt ook perfect het seksuele verlangen. Leg van de voordeur naar de badkamer een pad met rozenblaadjes uit.

Zet lichte muziek aan die jou en hem onmiddellijk in een romantische stemming brengt. Bij thuiskomst, geïntrigeerd, zal je geliefde meteen de juiste deur vinden, waarachter je hem in zijn ondergoed zult ontmoeten. Kleed hem langzaam uit en nodig hem uit voor een heet bubbelbad.

Terwijl hij zal "weken" serveer hem na een drukke dag een licht diner met een glas rode wijn. Ga daarna, zonder je uit te kleden, tegenover hem in de badkuip zitten. Een soort verleidelijk nat ondergoed op je lichaam zal hem doen huiveren van verwachting. Geef hem een ​​hartstochtelijke kus en begin zijn voeten in een cirkelvormige beweging te masseren. Omzeil zijn meest gevoelige plek voor nu, ga achter hem zitten en knuffel zijn lichaam met je benen. Masseer zijn hoofd, kus en knabbel dan zachtjes aan zijn oorlellen terwijl je tedere woorden fluistert. Ga met je tong over zijn nek en let vooral op de holte tussen de sleutelbeenderen – dit is een zone met verhoogde gevoeligheid. Ga opnieuw naar face-to-face positie. Ga naar beneden – streel je vingers en lippen op zijn borsten en tepels.

Hoor gekreun van plezier, ga verder, langzaam zinkend lager en lager. Neem de tijd wanneer u het genitale gebied bereikt. Breng douchegel aan op je handen, wrijf met je vingers over de binnenkant van zijn dijen, testikels en perineum. Voelde het "gereedheid", laat je zeepachtige hand zo soepel over zijn voorhuid glijden,

om het hoofd van de penis te openen. Nu kan je "duiken" onder water en lippen en tong gaan door "massage" lid. Wikkel dan je benen om zijn heupen en begin op en neer te bewegen. Het water streelt hem en je huid en stimuleert een aangenaam gevoel. Na de climax en een verfrissende douche, droog je geliefde grondig af met een zachte handdoek, zonder dat je een lichaamsdeel mist..

Ontdek zijn geheime verlangens en ontdek nieuwe facetten in uw seksleven.

Deze dag zou jullie beiden een vuurwerk van emoties moeten geven. Verwijder alle beperkingen en vergeet complexen – kom dichterbij en bezorg elkaar een onvergetelijke ervaring. Ontdek uw verborgen fantasieën en geheime verlangens. Misschien wil hij dat je hem met handboeien aan het hoofdeinde vastbindt of voor hem verschijnt in een latex korset? Kom er meteen achter en laat zijn dromen uitkomen. Ga samen naar een seksshop, kies speelgoed voor elkaar. Verenborstel, erotische lingerie, maskers, handboeien, intieme cosmetica – u zult zeker iets voor uzelf vinden. Vergeet de relevante films niet – kies de meest onthullende film waaruit je het script voor de komende nacht kunt poseren. Ga uit eten voordat je weer alleen bent..

Zittend aan een cafétafel, begin zijn sensualiteit te ontwaken door open en verborgen tekens te maken: raak zijn handen aan, glimlach, kijk recht in zijn ogen, streel zijn been onder de tafel met je voet. Het is onwaarschijnlijk dat het avondeten lang zal duren – na zo’n opwindende start wil hij een onmiddellijke voortzetting. Neem thuis het initiatief in eigen hand. Kus hem hartstochtelijk op de lippen, vaag zuigend op zijn onderlip – in het oosten geloofde men dat het rechtstreeks verbonden was met de penis. Doe langzaam zijn jasje uit, knoop zijn overhemd los.

Voordat je je broek losmaakt, streel je zijn pik erdoorheen. Het zal hem en jou ongelooflijk opwinden.

Voel zijn verlangen, knoop de vlieg los en blijf de penis strelen met je tong door het ondergoed heen, zachtjes knabbelend – dit zal hem nog meer opwinden. Stel de climax uit tot later: rek het plezier op met erotische spelletjes. Koop bij een speciaalzaak of maak kaarten met uw gekoesterde verlangens. Tegenover elkaar zitten in hetzelfde ondergoed, maar op hun beurt de kaarten met taken tevoorschijn halen en elkaars geheime fantasieën belichamen. De belangrijkste voorwaarde is dat aan elk verlangen moet worden voldaan! Als de sfeer warmer wordt, bedrijf dan de liefde op een manier die jullie allebei niet gewend zijn. Probeer bijvoorbeeld de beroemde "pose 69": leg hem op zijn rug, buig zelf over hem heen, zittend met zijn gezicht naar zijn voeten. Zo kun je zijn penis strelen, terwijl je de penetratiediepte aanpast, en hij kan je clitoris stimuleren met zijn lippen en tong. Een andere variant van het experiment – probeer zijn G-spot, de prostaatklier, te vinden.
Masseer zijn penis, met de kussentjes van de vingers van je vrije hand, begin zachtjes zijn perineum te strelen, dat zich tussen de testikels en de anus bevindt. Als je zijn plezier wilt vergroten, steek dan voorzichtig je vinger in zijn anus (de nagel erop moet kort worden geknipt: de binnenkant van de anus is erg gevoelig!). Wrijf het tegen de wand van het rectum en beweeg verder naar een uitsteeksel ter grootte van een kastanje – dit is de prostaat. Druk er zachtjes op en vergeet niet tegelijkertijd de penis met uw tong te stimuleren. Van deze strelingen zal hij het krachtigste orgasme in zijn leven ervaren. U kunt hem op zijn beurt vragen om het erotische potentieel van uw U-punt – de urethra – te ontdekken en te ontdekken. Het bevindt zich tussen de clitoris en de vaginale opening. Je partner kan haar strelen met een vinger, tong of penis..

Massage – het laatste erotische akkoord

Gooi een zijden gewaad over je naakte lichaam. Maak je bed van tevoren op met zijden lakens, licht geurkaarsen, die een uitstekend verleidingswapen voor je zullen worden. Kies de geur van patchouli, jasmijn of roos – hun geur zal de geslachtsdrift van uw geliefde versterken. Leg je naakte partner op je buik, wrijf wat geurende olie zoals saffraan (het heeft ook een afrodiserende werking) in je handen en breng het aan op zijn lichaam. Masseer vervolgens met licht strelende cirkelvormige bewegingen het hele lichaam, beginnend bij de voeten en tot aan het hoofd..

Negeer geen enkel deel van zijn lichaam! Zorg ervoor dat uw geliefde volledig ontspannen is. En ga dan verder met lichaamsmassage.

Druk je heupen en borst tegen hem aan – van deze erotische acupunctuur zal hij onbeschrijfelijke extase krijgen, want in plaats van naalden zal hij je gespannen tepels voelen. Druk je borst tegen alle erogene punten van zijn lichaam – voeten, knieën, binnenkant van de dijen, billen, ellebogen, nek, achterkant van het hoofd en hoofd. Draai hem dan op zijn rug en ga door met masseren. Blijf in het genitale gebied. Druk je borst tegen zijn penis – dit zal je geliefde naar de hoogten van gelukzaligheid leiden. Geef hem een ​​sekssessie "in Cubaans": Nadat u uw lichaam met aromatische olie hebt ingewreven, streelt u zijn penis en houdt u deze tussen de borsten. Beweeg uw lichaam een ​​beetje om uw pik op en neer te laten glijden.

Zachte, zachte wrijvingen zullen hem gek maken. En je beloning voor de gelukzaligheid die hem wordt aangeboden, zal een verhoogde seksuele lust zijn. alle komende 7 dagen!