Geen enkele vorm van seks roept zoveel vragen op als orale seks. Vrouwen hebben in de geschiedenis van hun relatie met mannelijke waardigheid vele stadia doorlopen: van de oude oosterse eerbied voor de jadekern tot de Sovjet-Unie. "we hebben geen seks" en "wat walgelijk, ze kust dan mijn kinderen met deze lippen" aan de huidige loyaliteit, verfijning en eruditie. Het lijkt erop dat de belangrijkste vraag waarmee vrouwen worden geconfronteerd bij het bespreken van dit onderwerp dat niet is "te doen of niet te doen" maar "doorslikken of niet doorslikken?". Te oordelen naar de privégesprekken van mannen en het roken van fora op basis van het aantal onderwerpen, stellen we onszelf tevergeefs alleen deze vragen. De stem van een man roept: "Doe het ons gewoon aan".

Op de tweede plaats staat technologie en al op de derde plaats staat de beruchte "zijn of niet zijn". Het al dan niet geven van orale seks aan mannen is voor ieder van ons een persoonlijke aangelegenheid. En wat je ook zegt, het enige argument om dit probleem op te lossen kan alleen het verlangen en de behoefte zijn om het te doen..

Stel dat de vraag voor jou is "te doen of niet te doen" het niet waard. Je bent bezig met dit soort seks, maar hebt van tijd tot tijd behoefte aan een theoretische cursus – in ieder geval om het meest voor hem te zijn.

Als u echter beslist over orale seks, wordt u al de beste voor hem
– de overgrote meerderheid van de mannen beschouwt orale seks als een teken van speciaal vertrouwen, vol van hem, een man, accepteer je. Voor velen van hen is het plezier van orale seks vooral psychologisch en emotioneel. Geloof me niet? Stel je voor dat je een man bent. En nu doet zijn (dat is, jouw) geliefde, begeerde, zachte, zwakke meisje dit!

Maar als geisha-lauweren je wakker houden, laten we dan eens kijken wat de seksuele gemeenschap van de wereld ons heeft geboden op het gebied van orale sekstechnieken..

Hoe het UITSTEKEND te doen?
1. We zijn allemaal verschillend, en zelfs mannen in deze zaken ook. En in dit geval de beste methode – "vallen en opstaan" – voer acties uit en observeer de reactie van de partner. Voorover of achterover leunen? Gekreun of opeengeklemde tanden?

2. Alle handleidingen geven aan dat het meest "snel reagerend" de plaats is het hoofd van waardigheid, en de schacht van de penis heeft niet voldoende gevoeligheid. Daarom is het idee om onaards genot te bezorgen door een penis met je mond vast te pakken en deze te stimuleren met krachtige heen en weer gaande bewegingen een waanvoorstelling van vrouwen. In werkelijkheid, ik herhaal, zijn alle mannen verschillend. En als je partner precies klaar is van "heen en weer" over de hele lengte is het zinloos om zijn kop te likken. Maar stimulatie van het hoofd is een uitstekende start van het proces in het bijzonder, en orale relaties met deze man in het algemeen. Probeer zachte, zachte aanrakingen van uw lippen en tong te gebruiken om het hoofd en het oppervlak te verkennen "jade staaf" uw partner en door zijn reactie om de meest gevoelige punten te bepalen.

3. Zelfs de meest efficiënte beweging wordt saai. Probeer verschillende dingen, speel ermee "onderwerpen" – knijp met je lippen, lik, laat je tong over de hele lengte glijden, hoofdstel, rond het hoofd, knijp met je lippen. Ja, repetitieve bewegingen kunnen hem waarschijnlijk tot een orgasme leiden. Gewoon. Maar als je bijvoorbeeld afwisselt, "heen en weer" en het hoofd likken, dan zal genot komen en dan terugdraaien, en het orgasme dat op het einde komt, zal veel sterker zijn dan normaal. Je kunt ook meerdere longen afwisselen, "gewichtloos" bewegingen en een sterke, met strak aangedrukte lippen. Of onderbreek de stimulatie van de romp met plagerige aanrakingen van de tong zelf "tops".

4. Bij orale seks, een voldoende niveau van

smering is erg belangrijk voor mannen. Alle handleidingen adviseren u om natuurlijke smering vooraf te gebruiken – speeksel, lippen en tong mogen niet droog zijn. En natuurlijk tanden! Advies "verwijder tanden door lippen" het lijkt alleen echt voor mensen met een valse kaak, maar desalniettemin zullen de tanden in de gaten moeten worden gehouden. Het is niet zo moeilijk als je een man niet met je mond maar met je lippen streelt..

Onderdompelingsdiepte
"Diepe keel". Persoonlijk wekken vrouwen die deze techniek beoefenen respect en een latent vertrouwen in mij op dat ze allemaal erfelijke zwaardzwaluwen zijn. In werkelijkheid zal natuurlijk bijna geen van de mannen het opgeven "jj.", als hij wordt aangeboden, maar ze lijden niet onder het gebrek aan dergelijke aanbiedingen, als ze in de watten worden gelegd "gewoon" orale seks. Maar de gebruikelijke penetratiediepte geeft ons soms wat problemen..

– in een vlaag van hartstocht probeert hij te diep en plotseling door te dringen. Dit vermijden is heel eenvoudig: u moet altijd uw vinger aan de pols houden – aan de basis van de penis. En dan, op het juiste moment, kun je gemakkelijk je macho belegeren. Overigens helpen handen ook bij het oplossen van een ander probleem:

– vermoeidheid. Zelfs als je de waardigheid van je partner tot de diepte grijpt die je nodig hebt, is het niet gemakkelijk om dat lang vol te houden. De spieren van het gezicht worden moe. In dergelijke gevallen kunt u de bewegingen van de tong en mond diversifiëren, of u kunt handmatige stimulatie inschakelen. Je kunt hem gewoon met je handen strelen, of je kunt een meer geavanceerde optie gebruiken – stimuleer zijn penis met je handen en kantel je hoofd zodat het hoofd van zijn penis je lippen raakt (alsof het erin gaat). Je hoofd blijft roerloos, spieren ontspannen, maar het plezier is groter dan bij conventionele handstimulatie.

Onveranderlijkheid.
Wat moet je op het einde doen? Mannen kiezen met overweldigende meerderheid voor de slogan "beter slikken, zodat je me niet afwijst". Maar wat als de overweldigende minderheid dit kan, en een beetje meer van ons sperma in onze mond kunnen houden, maar het dan voorzichtig uitspugen? Als u uw houding ten opzichte van dit feit niet kunt veranderen, probeer dan zijn houding er tegenover te veranderen. Inderdaad, voor een man is het niet de fysieke handeling van het slikken die belangrijk is, maar de emotionele handeling – wat betekent dat je hem op andere manieren kunt uitleggen en laten zien hoe dierbaar hij is.?

Haast je echter na het einde van het proces naar de badkamer met een uitdrukking van afgrijzen en een gedachte in je ogen: "Ik denk dat ik een kikker heb gegeten"- niet de beste optie, ook al zei je daarvoor al duizend keer "liefde". Je hebt vast al tips gelezen om dit voor beiden zo pijnloos mogelijk te doen – houd een zakdoek bij de hand, maak seks op met een portie room, voed het met ananas (om de smaak te verbeteren). Om ervoor te zorgen dat uw onwil om te slikken niet door de rode lijn gaat, probeert u deze te verslaan. U kunt het proces met uw lippen beëindigen en op het einde uw mond met uw handen verwisselen..

Maar er is een nog interessantere optie. Tot aan de finish geef je je man orale seks zonder angst of angst. Als je je voelt als een man, staat dat op het punt te staan "ontploffen" (dit zou echt de climax moeten zijn), sluit je mond, knijp je lippen een beetje (altijd erg nat), neem zijn penis in je hand en laat hem snel genoeg met het hoofd, drukkend, op je lippen lopen – heen en weer, in een cirkel, zoals je wilt. U kunt ook uw hand op en neer over de kofferbak bewegen. Deze aanraking van je natte lippen met het hoofd zal niet alleen helpen om de aandacht af te leiden van precies waar het sperma naartoe zal gaan (en het zal op je lippen komen, maar niet in je mond), maar zal ook je orgasme versterken. Ik herhaal – het belangrijkste is om dit helemaal aan het einde toe te passen..

Als het gaat om uw partner in de watten te leggen of indruk te maken, kunt u het volgende proberen:
1) techniek "zijde swirl". De hele tijd dat u uw tong met de klok mee en tegen de klok in rond de penis beweegt, terwijl u uw tong op en neer schuift.

2) muntsuikergoed of warme thee. Aangenomen wordt dat menthol een licht tintelend gevoel, een branderig gevoel en een lichte verstopping in het hoofd van de penis zal veroorzaken. De erectie neemt toe, maar menthol, dat het effect heeft van een milde verdoving, vermindert de gevoeligheid. En warme thee veroorzaakt sensaties die lijken op het feit dat je in een vrouw zit..

3) een geavanceerde techniek die op internet wordt geschonken door een enkele primitieve orale seks. Ik citeer: "Ik werk in een tempo "zuigen – katoen – glijden – knijpen", volledig gericht op het hoofd van de penis. De schacht van de penis is in zeer kleine mate betrokken, alleen als een plek waar ik de penis van de ene hand naar de andere onderschep. Plaats dus een hand op de basis van de penis, knijp in je lippen met een ring om het hoofd en zuig, alsof je een dikke milkshake door een smal rietje zuigt, waarbij je je lippen stevig langs de onderkant van het hoofd wikkelt om te versterken. de gevolgen. Blijf dan zuigen en schud je hoofd omhoog, de penis zal uit je mond springen met een karakteristieke lichte plop. Op hetzelfde moment, wanneer de penis uit de mond komt, schuif je je hand over de hele penis, van de basis tot het hoofd..

In dit geval, zodra de hand begint te bewegen, ligt de tweede hand onmiddellijk op zijn plaats. Schuif, terwijl u de penis stevig samenknijpt, totdat hij uit uw handpalm komt, en dan onmiddellijk weer in uw mond. Handbeweging zou moeten zijn "ronding, stevig maar voorzichtig uitknijpen. Dus als je je hand van onder naar boven langs de penis beweegt en je vingers het hoofd bereiken, knijp dan snel en stevig je vuist een beetje harder, geef het een seconde of twee om te voelen hoe het natte oppervlak van je handpalm om zijn penis gewikkeld is, en glijd dan uit je sluitende vingers. Als je tegelijkertijd je duim nog langs het gaatje in de eikel schuift, hoor je als reactie een blij "Oh" bij elke tel. Alles moet de hele tijd erg nat zijn".

4) vergeet poses niet. Als je een man met je mond streelt, heeft hij een zeldzame kans om je heel te zien. Het is de moeite waard om hiervan te profiteren en alle poses te proberen die u interesseren. Mannen, kenners van een compleet beeld, zijn gek op een volledig beeld – hiervoor moet hij liggen of zitten, en jij moet knielen. Een pose is geschikt om speciale tederheid en vertrouwen uit te drukken. "69". Als je er niet van houdt "over-" of "onder", probeer deze houding terwijl je op je zij ligt.

Er zijn veel boeken geschreven over wat seksuele relaties en in het bijzonder orale seks zouden moeten zijn, en er zijn zelfs veel video-tutorials gefilmd. Soms is het advies zo ingewikkeld dat het moeilijk voor te stellen is. En toch zijn de beste strelingen de liefkozingen die vanuit de grond van het hart worden gegeven, met zuivere bedoelingen en een verlangen om op te lossen in wat er gebeurt. En technologie heeft er weinig mee te maken..