Inhoud

Natuurlijk alternatief voor magische pillen.

Gember wordt al eeuwenlang gebruikt als middel om cialis generiek de mannelijke potentie te vergroten. Dus in India werd het mengsel met eieren en honing als traditioneel beschouwd bij de behandeling van impotentie..

En ook, volgens legendes, maakte de beroemde favoriet van Madame Dubarry er een regel van om het aan haar geliefden te serveren, waaronder de beroemdste van hen – koning van Frankrijk Louis XV.

Vandaag willen we het echter niet hebben over historische verhalen, maar over de effecten van deze plant die door de wetenschap zijn bewezen, en bieden we ook specifieke tips voor het koken van gember om de potentie van mannen te vergroten..

De voordelen van gember voor mannelijke kracht: mythe of realiteit?

Onderzoekers van de Universiteit van Guelph, Canada, hebben een uitgebreide beoordeling uitgevoerd van tientallen onderzoeken naar verschillende plantaardige en dierlijke producten waarvan wordt aangenomen dat ze afrodiserende eigenschappen hebben – van ambriene (een dichte massa onverteerde stoffen uit de darmen van een potvis – wij niet wil hierover praten) met de Spaanse vlieg (ook bekend als arme, poedervormige insecten).

Zoals verwacht bleken de “magische” eigenschappen van de meeste medicijnen die bij verschillende volkeren bekend zijn “dummies” te zijn, waarvan de werking alleen wordt verklaard door het placebo-effect, en sommige bleken potentieel gevaarlijk te zijn voor de mens. lichaam (en opnieuw over de Spaanse vlieg).

Wetenschappers hebben echter ook verschillende stoffen in deze lijst gevonden die inderdaad een bepaald positief effect hebben op de seksuele activiteit van de mens..

Tot deze stoffen met het grootste potentieel behoren Koreaanse ginseng en saffraan, nootmuskaat, kruidnagel, knoflook en dezelfde gember. Laten we eens kijken hoe hij precies uw ‘mannelijke kracht’ kan helpen.

Hoe gember de potentie beïnvloedt?

Allereerst kan deze wonderwortel het niveau van testosteron normaliseren – het hormoon dat verantwoordelijk is voor seksueel verlangen en het vermogen om geslachtsgemeenschap te hebben. Onderzoek van het Rashid Latif College of Medicine heeft aangetoond dat het gecombineerde gebruik van gember met lood de plasmatestosteronspiegels herstelt tot bijna normale niveaus..

Bovendien werd in het “Journal of alternative and complementary medicine” informatie gepubliceerd dat natuurlijke stoffen zoals protodioscine en saponinen, die deel uitmaken van gember, niet alleen het niveau van testosteron en luteïniserend hormoon verhogen (noodzakelijk voor de normale werking van het voortplantingsstelsel). systeem), maar ook libido.

Maar dat is niet alles – Katie Kevill en Peter Korn, auteurs van Herbs for Health and Healing, beweren dat een slechte bloedsomloop impotentie bij mannen kan veroorzaken door de bloedvaten niet goed te verwijden..

Ze zeggen ook dat bepaalde kruiden, zoals gember, de verwijding van de bloedvaten kunnen helpen vergroten en de bloedsomloop kunnen verbeteren door gingerol, een chemische verbinding die in gember wordt aangetroffen..

Deze bewering werd ondersteund door wetenschappelijk onderzoek: wetenschappers van de Toyama University in Japan ontdekten dat gingerol de samentrekking van bloedvaten in weefselmonsters van muizen en ratten stimuleert door signaalmoleculen te reguleren die bekend staan ​​als eicosanoïden..

En in haar boek, Herbal Aphrodisiacs From Around the World, schrijft Clarence Meyer dat dezelfde middelen die gember zijn geneeskrachtige eigenschappen geven, ook verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van opwinding vanwege de warme, kruidige geur en smaak die ze overbrengen..

Trouwens, de hulp van gember voor het mannelijk lichaam is niet beperkt tot één intiem gebied – het heeft veel andere coole eigenschappen die je ten goede zullen komen.

Een beetje voorzichtigheid voordat u gember gebruikt

Voordat we je een paar populaire manieren vertellen om gember te eten om de potentie te vergroten, willen we je waarschuwen dat helaas niet iedereen deze wortel kan gebruiken. Het is de moeite waard om een ​​andere remedie te zoeken als u:

galblaasproblemen;

aandoeningen van het zenuwstelsel;

hoge bloeddruk;

individuele intolerantie voor de componenten;

langzame bloedstolling;

Als bovendien een van de volgende problemen optreedt tijdens het gebruik van tincturen op basis van gember, moet het gebruik van gember onmiddellijk worden gestopt en moet een arts worden geraadpleegd..

ademhalingsproblemen.

Afzonderlijk willen we vermelden dat gember een tonicum is en in geen geval een methode om verschillende problemen op seksueel gebied op te lossen – neem geen zelfmedicatie, maar neem contact op met een specialist.

En denk ook na over het verbeteren van uw gezondheid voordat u zich tot folkremedies wendt. Zoals gerapporteerd in het American Journal of Medicine in 2007, is erectiestoornis sterk gecorreleerd met een slechte lichamelijke en geestelijke gezondheid en inactiviteit: meer dan 50% van de diabetici, 44% van de mensen met hoge bloeddruk en 26% van de proefpersonen die 3 of meer uren kijken van de tv’s per dag, hebben moeite om een ​​erectie te krijgen, ‘soms’ of ‘altijd’.

Neem gember daarom als aanvulling op een actieve levensstijl en gezonde voeding, niet als alternatief: deze wortel is nuttig, maar nog steeds niet magisch.

Hoe gember te koken om de potentie bij mannen te verbeteren: 8 recepten

Het gunstige effect van gember is cumulatief, wat betekent dat het, om te helpen, regelmatig moet worden ingenomen of in kuren moet worden geconsumeerd (afhankelijk van de methode die u besluit te gebruiken).

We raden u ook aan om u aan de dosering te houden die in de voorschriften wordt aangegeven, om de bijwerkingen die hierboven werden genoemd niet tegen te komen..

1. Eet gewoon wat gember

Een manier voor degenen die niet willen storen. Je koopt verse gember (kies de schattigste wortel zonder gebreken), wast, schilt, snijdt een plak en kauwt grondig, consumeert twee keer per dag.

2. Gemberthee

Je bent waarschijnlijk kant-en-klare gemberthee tegengekomen in winkels, maar we raden toch aan om een ​​schijfje verse wortel in een mok met zwarte thee te doen en voor een positiever effect een lepel honing toe te voegen. Overigens zal deze thee niet alleen nuttig zijn voor de potentie, maar ook voor het versterken van het immuunsysteem..

3. Gembertinctuur op wodka om de potentie te vergroten

Een van de meest bekende volksmanieren om de “mannelijke kracht” te vergroten, maar hier moet je even wachten (spoiler: bijna een halve maand).

Ingrediënten:

150 g verse gember;

Maal de grondig geschilde wortel in een blender en vul met wodka. Stuur dan minimaal twee weken naar een donkere en koele plaats en zeef dan. Drink één keer per dag een halve shot van 50 gram na de maaltijd als u beslist niet meer hoeft te rijden..

4. Gemberwijn

Geen fan van wodka? Dan kun je met wijn een lichtere versie van de vorige tinctuur maken voor potentie.

Ingrediënten:

een fles droge rode wijn;

1, 5 theelepels gemalen gember;

een snufje kaneel of vanille.

Giet alle kruiden bij de wijn, meng en laat het mengsel een maand staan ​​op een plaats beschermd tegen direct zonlicht. Drink ’s avonds 50 gram.

5. Gember-citroenmengsel met honing

Een ander populair recept voor potentie (en ook het voorkomen van verkoudheid) is een combinatie van gember met citroen en honing. Dit is overigens niet alleen gezond, maar ook heerlijk..

Ingrediënten:

middelgrote gemberwortel;

5 eetl. l. rauwe honing;

3-4 gedroogde kruidnagel;

een snufje kaneel en nootmuskaat.

Maal de gember en citroen in een blender en voeg dan honing en kruiden toe. Twee dagen lang moet het mengsel warm worden toegediend, en dan moet het in de koelkast worden gedaan en twee keer per dag een eetlepel worden gegeten..

6. Gember-honingmengsel met eieren

Gembersap is een krachtig afrodisiacum dat kan helpen bij het bestrijden van vroegtijdige zaadlozing en seksuele impotentie. En honing en een ei geven die energie-impuls die je nodig hebt voor een lange geslachtsgemeenschap, en bevredigen ook de behoefte van je lichaam aan eiwitten..

Ingredienten:

0,5 theelepel gembersap;

Kook een ei (tot het half gaar is) en breek het. Voeg er nu gembersap en honing aan toe. Goed mengen. Neem dit mengsel een keer per nacht gedurende een maand..

7. Kefir met gember

Gefermenteerde melkproducten met gember? Ze zijn overigens een geweldig stel, wat een positief effect heeft op zowel je algemene conditie als seksuele activiteit..

1 glas kefir;

1/4 theelepel geraspte gember.

Je wrijft gember, voegt het toe aan kefir, drinkt twee keer per dag en dat is alles – je bent klaar.

8. Zwarte gemberextract

En tot slot willen we je vertellen over zwarte gember – dit is dezelfde goede oude gember die je goed kent, maar niet voorbehandeld.

Het verhoogt het dopaminegehalte en verkort de periode van uitgestelde erectie (met andere woorden, de tijd die nodig is om een ​​erectie te krijgen na blootstelling aan seksuele prikkels).

Opgemerkt moet worden dat het praktisch geen bijwerkingen heeft, het werd aanbevolen door het Thai Institute of Traditional Medicine als een veilig supplement en wordt in Thailand al eeuwenlang gebruikt als een middel om de potentie te vergroten..

De dagelijkse dosis zwarte gemberextract is van 1000 tot 1500 mg. Maar voordat u begint met het gebruik van deze stof, moet u uw arts raadplegen en bovendien mag zwarte gember niet worden gebruikt als u lijdt aan aritmieën, omdat dit dit probleem kan verergeren..