Inhoud

In aanwezigheid van seks worden veel meisjes hardnekkig. En hoe geavanceerder het geslacht, hoe hardnekkiger. Maar wat als het meisje braaf is en het jammer is om het weg te gooien? Om wederzijds begrip te bereiken!

Er is geen perfecte relatie. Laten we zeggen dat je vriendin weet hoe je rundvlees van egels (of runder-egels?) Moet koken, maar weigert categorisch met jou op een tandem te fietsen. Of, zeg, houdt het aquarium perfect schoon, maar verwart de namen van je ouders. Dit zijn allemaal kleine dingen. Het is veel erger als de gebreken van het meisje zich uitstrekken tot uw seksuele leven samen..

Als u bijvoorbeeld een speciaal nummer wilt uitvoeren, maar zij dit nummer helemaal niet wil uitvoeren. In geen enkele context en onder geen enkele omstandigheid.

We geven om je, lezer. We willen dat je het leven leidt dat we nooit hebben gedaan. En dat allemaal omdat we op de redactie zitten en je vertellen hoe je je leven moet leiden. In ieder geval. Nu zul je leren hoe je de angsten en taboes van een meisje kunt bedwingen, zodat gezamenlijke optredens jullie allemaal buitengewoon plezier zullen doen..

En hier is onze expert.

Ekaterina Lyubimova

Seksuologie

Toonaangevende Russische sekscoach, oprichter van het internationale netwerk “Training Center Sex.rf”

Nou … Laten we de show beginnen!

Vandaag in de arena – een dodelijk aantal! Entree via de backstage!

Anale seks is een plezier gehuld in een sluier van jeugdige dromen. Maar als u het graag in uw cijfers wilt opnemen … Wie zijn wij tenslotte om te veroordelen? Zeker na die rampzalige prestatie met de tekenpen en de rubberen ring …

Het lijkt erop dat er niets onaangenaams of moeilijks is aan anale seks – hoe vurig glimlachen de actrices die dit soort penetratie beoefenen! Maar we zijn niet in de bioscoop, we zijn in het circus. Wellustige verpleegsters die bereid zijn zich over te geven voor een pizzadoos, komen niet elke dag samen. Maar het eigenwijze meisje dat verlegen met vlekken wordt bedekt, zodra je over haar annus mirabilis praat (zelfs als je maar in het Latijn wilde zeggen wat een prachtig jaar het was), gaat regelmatig met je mee naar de arena.

Onze specialist heeft haast om u te verzekeren dat u zoveel pech heeft en dat u een beruchte assistent heeft. ‘Alle meisjes zijn bang voor dit proces’, verzekerde Ekaterina ons. – De belangrijkste angst is om pijnlijke gevoelens te ervaren. Het maakt niet uit hoe je probeert je geliefde alle geneugten van zo’n intimiteit te beschrijven, angst zal nergens heen gaan. ” Catherine nodigt je uit om geen tijd te verspillen aan overreding, maar om te handelen.

“Koop een anale strass of anale visgraat en glijmiddel op siliconenbasis,” instrueert Ekaterina terwijl we een giechel proberen te bedwingen. – Let bij het kiezen van een strass steen op de maat. Je moet degene nemen die het dichtst bij de diameter van je penis zit. ” Nodig het meisje uit om een ​​kerstboom rijkelijk gesmeerd met glijmiddel in haar annus mirabilis te steken (we hebben het nu niet over een prachtig jaar). Dan kun je ergens door afgeleid worden – ja tenminste jongleren! Omdat, volgens onze specialist, “over ongeveer twintig minuten de anus van het meisje de vorm zal aannemen van steentjes, en je daaropvolgende penetratie haar geen pijn zal doen.”.

Kies je timing zorgvuldig voor zo’n riskant getal. Het beste op een lege maag. Devushkin. Anders riskeren kijkers esthetisch trauma..

Wees voorzichtig. Heel voorzichtig. Beloof het meisje dat je alles langzaam zult doen, geleid door haar opmerkingen. U kunt een stopwoord kiezen. Bijvoorbeeld “shrehshtalmeister”. Het lijkt erop dat je ‘stop!’ Als stopwoord kunt gebruiken, maar met ‘shrehshtalmaster’ is het op de een of andere manier levendiger.

Vandaag in de arena – oraal plezier!

Het licht gaat uit, en nu komt het moment waarop de volle zaal van toeschouwers heeft gewacht, en jij bent het meest. Maar nee, het komt niet. Zie je, zij wil het niet. Sommige meisjes zijn om orale redenen tegen morele seks. Iemand inspireerde ooit een meisje dat zodra ze een voorwerp van het mannelijk lichaam in haar mond nam, behalve de tong en de oorlel, haar lichtbeeld in duizend kleine stukjes uiteen zou vallen..

Ze zal nooit worden uitgenodigd om op te treden in een fatsoenlijk circus met een fatsoenlijke goochelaar, en het enige dat voor haar overblijft zijn straatcabines. In dit geval kan niets het bedrijf helpen behalve overtuigingskracht. Leg aan het meisje uit dat er niets onfatsoenlijks en schandelijks is in een kamer met orale seks, dat dit een klassieker is van paaroptredens en dat je haar zult respecteren, zelfs als de lichten uitgaan. Toegegeven, er zijn nog andere redenen waarom een ​​meisje weigert een nummer uit te voeren..

Excuseer me voor de hint die u kleineert, maar het kan over hygiëne gaan. Onze specialist adviseert: “Bied het meisje aan om voor de seks samen een douche of een bad te nemen en laat haar je zelfs helemaal wassen.”.

Maar als een meisje weigert iets harder dan suikerspin in haar mond te nemen, verwijzend naar de kokhalsreflex, is dit al een fysiologische barrière. Alleen het bestuderen van de techniek van orale seks zal hier helpen. Het internet is versierd met talloze video’s over dit onderwerp. Je kunt een link naar zo’n video naar het meisje sturen of ‘vergeten’ in het midden van de arena dat de iPad op de gewenste pagina is geopend.

En nog een belangrijk punt. Ekaterina verzekerde ons: “Het is essentieel dat een vrouw de techniek van orale seks leert. Alleen van haar lippen zal een meisje in staat zijn om adequaat informatie te ontvangen “.