Inhoud

Een maagd ontmoeten is een groot succes. Schrik haar niet weg, er zijn er nog maar zo weinig! Je weet nauwelijks hoe je haar goed moet aanpakken, dus lees onze memo.

De houding ten opzichte van maagdelijkheid op verschillende tijden onder verschillende volkeren was zeer. Raad eens welke? Dat klopt, anders. Als christenen al tweeduizend jaar met eerbied naar maagdelijkheid kijken en het omgeven met allerlei mystieke speculaties, dan behandelt het moslim-oosten meisjesachtige maagdelijkheid zoals je dat doet met verpakkingen in een tijdschrift. Geheel? Dus niemand heeft het gelezen, cool. Maar in veel andere culturen – bijvoorbeeld bij de Australische aboriginals of bij een aanzienlijk aantal stammen in Centraal-Afrika – wordt maagdelijkheid niet gerespecteerd. Daar wordt aangenomen dat dit een vervelende hindernis is, waarvan het raadzaam is om er zo snel mogelijk vanaf te komen, waarvoor ze stenen fallussen, walrusslagtanden of speciaal ingehuurde priesters gebruiken die tegen een redelijke vergoeding deze ondankbare taak op zich nemen..

Waarom hebben vrouwen maagdelijkheid nodig??

Van hebzucht en verlangen om te pronken, natuurlijk. Niemand heeft – geen konijntjes, geen honden, geen katten, maar Mashenka heeft … Nee, in feite alle grote primaten – gorilla’s, chimpansees en orang-oetans, en om de een of andere reden ook ezels *. Maar de vraag is eigenlijk duister. De functies van het maagdenvlies – het maagdenvlies – zijn over het algemeen duidelijk: het beschermt het zich ontwikkelende vrouwelijke lichaam tegen infectie van buitenaf. Aangenomen wordt dat in wilde tijden, wanneer de jongedame de hele dag met haar blote staart op een onhygiënische tak zat, zo’n bedekking haar veel heeft geholpen. Maar waarom er maar een paar soorten op de planeet zijn, is onduidelijk. Academicus Mechnikov heeft echter ooit een volledig wilde hypothese uitgedrukt dat primitieve mensen seksuele activiteit begonnen op de leeftijd van 5-7 jaar en, zeggen ze, het maagdenvlies was nodig zodat de vijfjarige minnaar er niet elke keer uit zou vallen nu en dan. En toen het verliefde paar opgroeide, werd gezegd dat het maagdenvlies “arivederchi” was. Maar het lijkt erop dat de gerespecteerde academicus het overdreven heeft. De natuur is natuurlijk een bekende pedofiel, maar toch …

* – Notitie van Phacochoerus’a Funtik: “Hoe zit het met onze vrouwen? Wat blijkt dan – ze hebben me mijn hele leven bedrogen, of wat ?!​

Bloed en pijn

Een interessant fenomeen wordt waargenomen in de moderne huishoudelijke gynaecologie. Steeds meer meisjes laten namelijk in peilingen en vragenlijsten zien dat ze voor het eerst tijdens de seks geen pijn ervoeren en ook geen bloederige afscheiding. Dat stelt volgens verschillende bronnen 60% tot 80% van de ondervraagde vrouwen. Dit percentage is aanzienlijk hoger dan het wereldwijde gemiddelde: gemiddeld wordt slechts 15% van de meisjes geboren zonder maagdenvlies. En waarom dergelijke vreemde verstoringen optreden op het grondgebied van het Europese deel van de voormalige USSR, moet nog worden opgehelderd. Sommige artsen hebben de neiging om het gymnastiekcurriculum van de meisjes hiervan de schuld te geven: over de geit springen en de berkenoefening. Er is een versie dat deze oefeningen in de adolescentie kunnen leiden tot een onafhankelijke breuk van het maagdenvlies, en adolescenten krijgen pijnlijke gevoelens en het verschijnen van bloed voor ongeplande menstruatie, wat op deze leeftijd bij meisjes vrij vaak gebeurt zonder enig schema. De tweede mogelijke reden is het wijdverbreide gebruik van tampons. Natuurlijk, als je ze correct gebruikt, zijn ze absoluut veilig voor de eer van het meisje, maar als je haast hebt, onhandig, dan kan het meisje heel goed afscheid nemen van onschuld en het zelfs niet opmerken.

Bloed en pijn – 2

Kan een man de maagdelijkheid van een partner identificeren? Het antwoord is nee. Tenzij hij een professionele gynaecoloog is met een volledige set apparatuur bij de hand. Het is heel goed mogelijk om het gevoel van moeilijkheid te ervaren bij het binnenkomen met de moeder-heldin, als ze nerveus is en de spieren van de vagina niet voldoende kan ontspannen. Geen klikken, geen pops en geen bingo. ‘Des te meer zul je niet horen. Er kan evenveel bloed zijn (ongeveer een half glas), of helemaal niet, dus een bleekroze afscheiding die kan verschijnen tijdens geslachtsgemeenschap en bij een ervaren partner. Het enige duidelijke teken dat een jongedame maagdelijkheid heeft, zijn de woorden van het meisje zelf.

Bloed en pijn – 3

Hoe vindt de “klassieke ontbering van onschuld” plaats? En dit gebeurt praktisch niet. En de reden is dit. Het maagdenvlies zelf – een trui, een vouw die eruitziet als een dun membraan met een of meer gaatjes – breekt vrij gemakkelijk. Toegegeven, er zijn dicht maagdenvlies met een hoge elasticiteit of een brede opening, maar ze scheuren snel of rekken tamelijk pijnloos uit, waardoor geslachtsgemeenschap mogelijk is – in dit geval vindt de definitieve verwijdering van het maagdenvlies meestal pas bij de eerste geboorte plaats. Zenuwuiteinden in dat gebied worden geminimaliseerd en de pijn van de breuk is niet veel sterker dan het gevoel van een opgelicht wondje. Soms bloeden stukjes maagdenvlies (soms kan het bloeden een hele week duren), maar, zoals al geschreven, verschijnt er vaak helemaal geen bloed.

Waarom is seks met een maagd bijna altijd zo’n dramatisch stierengevecht? De reden hiervoor is volgens de gynaecoloog, doctor in de wetenschappen G.M. Avarzia, de psychologische toestand van een vrouw en de algemene elasticiteit van de spieren van de wanden van haar vagina. “De mythe dat na een lange afwezigheid van seks het maagdenvlies van een vrouw kan worden hersteld, is niet uit het niets ontstaan. Bij regelmatige seks worden de muren meer ontspannen, komt er overvloedige smering vrij, worden de spieren niet gespannen, neemt de vrouw automatisch de juiste houding aan, wordt ze niet nerveus, knelt niet – ze heeft geen manifestaties van vaginisme (pijnlijke krampen van de vaginale spieren). Tijdens de eerste keer, een nerveus meisje zonder enige ervaring, in de verwachting dat er nu ‘gruwel hoe het pijn doet’, instinctief knijpt, niet samenwerkt met haar partner en als gevolg daarvan vaak echt pijn ervaart. Ten eerste veroorzaakt het op het onbewuste niveau het. Ten tweede, met zo’n beklemming en onhandigheid, leidt seks heel vaak tot het verschijnen van microscheuren op het slijmvlies, weefselbreuken, die niets te maken hebben met het maagdenvlies. “.

Oke! Wat moet je doen?

Ten eerste: raak helemaal niet in paniek. Ten tweede: koop een emmer glijmiddel en schuif die onder het bed – zodat je hem altijd bij de hand hebt, in je hand en aan je hand: droogheid hebben jullie allebei het minst nodig. Onthoud nu de volgende moeilijke situaties waarmee u te maken kunt krijgen.

Je hebt op iets solide gesteund en kunt op geen enkele manier naar voren breken. U bent waarschijnlijk geen man.

Ondanks dat de natuur er niet vies van is ons voor de gek te houden, beeldt ze nog steeds geen spuug uit een diamant. Hoogstwaarschijnlijk is dit het kruis, net onder de vereiste ingang. Of de dij van een meisje. Of iets anders dat net zo fundamenteel fout is. Kijk met je vingers waar je zo fel naar streeft.