Inhoud

Hoe u een goede minnaar wordt

‘Als ik van een vrouw hou, denk ik er alleen aan hoe ik haar kan plezieren.’.

Een goede minnaar in de geest van een vrouw is niet iemand die ‘vaak en voor een lange tijd’ kan, maar iemand met wie ze zich goed voelt. Als een man wil dat zijn partner het grootste plezier ervaart, dan is het beheersen van seksuele technieken geen probleem, er is niets moeilijks en onmogelijk in dit.

Een altruïstische partner geniet van de wetenschap dat hij een vrouw een plezier heeft gedaan.

Uit opiniepeilingen van moderne vrouwen blijkt dat ze niet houden van mannelijke mannen die uithalen als een primitieve man en hun seksuele behoeften bevredigen, waarbij ze de sensaties van een vrouw verwaarlozen. In het westen worden deze mannen “macho” genoemd. We hebben geen alledaagse definitie van zo’n categorie mannen. In seksopathologie wordt dit een genitaal gedragstype genoemd (van het woord ‘genitaliën’ – geslachtsdelen, dat wil zeggen, fixatie alleen op seksueel contact en het negeren van de emotionele en spirituele rijkdom van de relatie tussen een man en een vrouw).

Een vrouw die veel weet over mannen en seks zal nooit de minnares worden van een zwijgzame man met een ‘ijzeren’ erectie. Goede seks is een virtuoos spel van twee goede partners.

De eerste onvervreemdbare eigenschap van een goede minnaar is het vermogen om woorden van liefde en tederheid te spreken..

Moderne vrouwen beschouwen een man als een goede minnaar die ervoor kan zorgen dat ze zijn aandacht voelen en genieten. Bovendien is emotionele bevrediging voor vrouwen niet minder belangrijk dan fysiek.

“Er is geen vrouw ter wereld die het voortdurende vertoon van aandachtstekens zou weerstaan”

Een van de belangrijkste eigenschappen van een goede minnaar is het vermogen om aan de emotionele behoeften van een vrouw te voldoen..

Een lover die een relatie spannend weet te houden is de ultieme lover!

Dit kan worden bereikt door een breed scala aan seksuele activiteit te onderzoeken..

Het is belangrijk om niet alleen sexy maar ook sensueel te zijn. De verkeerde tactiek is om erotische strelingen te beschouwen als een middel om een ​​partner op te winden. Als je het voorspel als een zware plicht beschouwt, als een ‘noodzakelijk ritueel’ vóór de geslachtsgemeenschap, dan zal hoogstwaarschijnlijk niets lukken. Zelfs een ervaren en ervaren partner in seksuele techniek kan geen mechanische stimulatie van de erogene zones bereiken, zodat de partner naar de top van gelukzaligheid zweeft. Een vrouw is geen seksmachine die je alleen maar hoeft in te drukken of te aaien waar dat nodig is. Knuffels, kusjes en erotische strelingen mogen niet worden gezien als een opmaat naar bed. Ze moeten uw houding ten opzichte van uw partner laten zien..

Een goede minnaar stelt zichzelf niet het doel om het aantal van zijn “liefdesoverwinningen” te vergroten; hij is niet geïnteresseerd in kwantiteit, maar in de kwaliteit van seksuele relaties met een vrouw.

Kennis van de theorie van seksuele techniek is noodzakelijk (voor degenen die informatie nodig hebben – het staat in dit boek), maar het moet creatief worden toegepast. Als u geen gevoelens voor uw partner voelt, als zij een van de velen voor u is op de lijst van uw “liefdesoverwinningen”, dan zou u het niet eens moeten proberen. Ze doet misschien alsof en veinst een orgasme, maar ze zal je strelingen niet leuk vinden.

Een vrouw voelt de subtiele nuances van emotionele relaties intuïtief aan, en ze kan zelfs met hoge seksuele technieken niet bedrogen worden. Een man kan een orgasme ervaren tijdens geslachtsgemeenschap of orale seks met een partner die onverschillig tegenover hem staat en voor wie hij zelf geen gevoelens koestert, en een vrouw zal niet tevreden zijn met intimiteit met een partner voor wie ze onverschillig is.

Een goede minnaar zelf haalt er plezier uit een vrouw te strelen.

Als een man oplost in liefkozingen, als de reactie van een vrouw hem zowel de vreugde van bezit als de voldoening van haar plezier geeft, en het besef van zijn onbeperkte macht over haar lichaam en gevoelens, en het plezier hiervan, dan betekent dit dat hij is een seksuele altruïst. En een altruïst is de beste minnaar.

Een goede minnaar genoot van seks, zowel vanwege het plezier dat het kreeg als vanwege de voldoening die hij zelf levert..

Erotische strelingen kunnen bijna elke vrouw opwinden en bevredigen, met uitzondering van echt ijskoude strelingen, die in feite maar heel weinig zijn onder het totale aantal vrouwen. Als een vrouw niet tevreden is met intimiteit, dan heeft ze een slechte seksuele partner die niet aan haar behoeften voldoet of zelfs haar sensualiteit niet heeft gewekt.

Een goede minnaar is iemand die net zoveel orgasmes heeft gehad als zijn partner. “Een lover met een keurmerk” is iemand die een partner de kans geeft om meer orgasmes te ervaren dan hijzelf.

Het belangrijkste is harmonie, zowel in gevoelens als in seksuele relaties. Als er geen gevoel is, dan verdwijnt ook al snel de seksuele aantrekkingskracht tot een vrouw..

Seksuele omgang is slechts één manier om uw gevoelens te uiten..

Echte seks is liefde.

Lees ook

Hoe mooi te worden

Hoe mooi te worden Natalia is altijd ongelukkig geweest met haar huid, van kinds af aan werd ze geplaagd door acne en puistjes. Geen zalven hielpen. Toen ze een volwassen vrouw werd, had haar dochter hetzelfde probleem. Wat is er, erfelijkheid? Maar hoe kom je van acne af? Vroeg ik meer dan eens

6. Word actief

6. Actief worden Het is erg moeilijk om gewoon te blijven zitten en te proberen iets specifieks niet te doen of er niet eens over na te denken. Het is veel gemakkelijker om aan een activiteit deel te nemen en iets anders te doen in plaats van wat we proberen te vermijden. Dit is precies het geval met drank.

HOE WARM BLOED TE WORDEN

HOE WARM BLOED WORDEN In verband met het raw food dieet wil ik stilstaan ​​bij een ander interessant fenomeen. Zowel raw foodists als pure vegetariërs en Bragg zijn verenigd in deze conclusie: hun levensstijl en dieet dragen bij aan een betere, efficiëntere toevoer van het lichaam.

Hoe u gezonder kunt worden?

Hoe kan ik gezonder worden? Actieve levensstijl Het is bekend wie meer beweegt – hij wordt minder ziek! De immuniteit wordt perfect versterkt door alle soorten fysieke oefeningen: hardlopen, zwemmen, lange wandelingen, regelmatige gymnastiek. Maar elke fysieke activiteit zou moeten zijn

Moeilijk te behandelen, gemakkelijk met een goed gezichtsvermogen

Het is moeilijk te behandelen, gemakkelijk met een goed gezichtsvermogen.Als mijn idool, zelfs in de jaren van mijn jeugd, die in oorlogstijd vielen, koos ik onze grote commandant Alexander Suvorov. Omdat hij een strateeg van God en een edelman was, minachtte hij het eten van soldaten niet en leefde hij bijna als een asceet in het dagelijks leven. Wanneer

De club moet goed zijn

De club moet goed zijn, wat betekent dit? Allereerst mag het niet ver van uw huis zijn. Het zou op zijn minst niet ergens buiten de gebaande paden van uw dagelijkse routines moeten zijn. Anders raakt u niet alleen het afslankprogramma, maar ook zichzelf snel beu

Hoe slank te worden

Hoe slank te worden Tilt van de romp naar voren en naar beneden Benen ter hoogte van het bekken, de romp wordt gestrekt. Leun naar voren en naar beneden, probeer met je handpalmen de grond te bereiken, keer terug naar de beginpositie. Bij het kantelen – krachtige uitademing, bij het rechttrekken – inademing. Het tempo is gemiddeld en snel. Herhaling

Hoe slank te worden

Hoe slanke torso-bochten te worden. De benen staan ​​ter hoogte van het bekken, het lichaam is gestrekt. Buig naar beneden en probeer met je handpalmen de grond te bereiken, keer terug naar de beginpositie. Adem krachtig uit wanneer u voorover buigt, adem in tijdens het rechttrekken. Het tempo is gemiddeld en snel. Herhaling

Communicatieprofessionals. Hoe je een goede gesprekspartner kunt zijn

Communicatieprofessionals. Hoe u een goede gesprekspartner wordt Zoals op veel gebieden van het leven, is de sfeer van menselijke communicatie niet vrij van vooroordelen. Jongeren praten alleen over mode, tienerdrama’s en eendaagse popsterren. Ouderen klagen over zich onwel voelen en

Hoe “onzinkbaar” te worden

Hoe onzinkbaar te worden De sleutel vinden stimuleert de zoekactiviteit van de hersenen en ontwikkelt het vermogen om de beste manieren te vinden om doelen te bereiken. Deze kwaliteit zal enorm helpen in het leven. Het is meestal gemakkelijker voor mensen om zich in te spannen en zich te concentreren op het overwinnen van mislukkingen dan op zoek te gaan naar een nieuwe.

Hoe je een goede vader kunt zijn?

Hoe word je een goede vader? Van kinds af aan hoeft een kind niet te worden opgevoed – er moet van hem worden gehouden. En ze aarzelen niet om deze liefde te tonen. Hoe afgezaagd het ook mag klinken, de beste manier van opvoeden is door het voorbeeld te geven. De jouwe is voor je zoon, je vrouw is voor je dochter. Het belangrijkste is om dat te onthouden

Hoe word je een raw foodist??

Hoe word je een raw foodist? De keuze van voedsel voor een persoon in de moderne wereld moet beginnen met het werk van de hersenen. Het eerste dat u moet doen, is de structuur van uw lichaam begrijpen. Lees literatuur, chat met raw foodists, zie met eigen ogen mensen die het lang hebben

Hoe word je een man?

Hoe word je een man? Onwijs ouderschap is niet alleen schadelijk voor vrouwen. Jongens van onze tijd groeiden op met een concept van ‘hoe een man te zijn’ dat net zo destructief was. Als mannen mij schrijven over zorgen en zorgen, gaan ze vaak voor op hun huidige