Het gebeurde zo dat in het Russisch "liefde is bloed" – vrij algemeen rijm. Hoeveel grote en niet al te grote dichters hebben dit rijm gebruikt, onbewust het gevoel dat deze twee dingen met elkaar verband houden, en niet alleen in poëzie, maar ook in het echte leven.

Het punt is dat de bloedgroep van een persoon een aanzienlijke invloed heeft op zijn temperament en gedrag, op manieren, gevoelens en karakter. En niet alleen psychologen, maar ook hematologen, "bloedspecialisten", onthoud deze theorie steeds vaker.

Dus misschien, "bloedgroep op een mouw" beïnvloedt ons leven niet minder dan de locatie van verre sterrenbeelden op het moment van geboorte.
Mannen en vrouwen met de eerste bloedgroep: gevoelens, liefde en seks

Laten we beginnen met de eerste groep. Haar vertegenwoordigers zijn gewend om in alles de eerste te zijn. In het stenen tijdperk, aan het begin van de mensheid, waren zij de eerste jagers, vochten met roofdieren en haalden hun eigen vlees, aten het vervolgens gretig op en niet per se gebakken. Alle vrouwtjes in de stam behoorden tot hen, en rivalen werden eenvoudigweg verdreven.

Leiderschap en overleving voor individuen met de eerste bloedgroep waren dezelfde concepten, voor hen waren er geen obstakels op weg naar het doel, omdat ze verschilden in uithoudingsvermogen
en waren altijd zelfverzekerd. Narcisme en arrogantie zijn ook opgenomen in de lijst met karaktereigenschappen van deze groep, zo weinig mensen durfden hen te bekritiseren, uit angst voor hun gezondheid en leven. Zowel jagers als jagers vonden zichzelf altijd en in alles gelijk. Liefde voor de vertegenwoordigers van de eerste groep is dezelfde strijd om leiderschap als de rest van het leven..

Mannen met de eerste bloedgroep zijn echte mannen. Weigering zegt hen niets, omdat ze een zeer hoge dunk van zichzelf hebben en altijd gewend zijn te krijgen wat ze willen. Daarom, als een dame geen gunst betoont en geen haast heeft om erin te komen "verzameling", zo iemand zal haar achtervolgen totdat hij het zijne bereikt.

Als een vrouw zo’n man plaagt en zich tegen hem keert, wordt hij alleen maar ontstoken, maar nederigheid en nederigheid worden voor hem al snel oninteressant. Je moet niet te vaak met zulke mannen praten. "Ja", en beloven een trouwe en toegewijde vriend te zijn, is het helemaal niet waard.

Mannen met de eerste bloedgroep kunnen deze prachtige eigenschappen niet waarderen, simpelweg omdat ze zichzelf in elk geval het beste waard achten, en voor niets. Nadat ze een gezin hebben gesticht, denken zulke mannen er zelden aan dat het tijd is om op een ander te jagen "spel" moet in het verleden blijven.

Wat betreft vrouwen met de eerste bloedgroep, ze worden gekenmerkt door passie en sensualiteit, ze zijn jaloers en inventief in seks. Zelfbeheersing is een vermogen dat zulke dames helpt kalm en correct te zijn wanneer dat nodig is, ook met leden van het andere geslacht..

Echter, hun uitverkorene, als hij zichzelf toestaat om te kijken "links", zal moeilijk moeten zijn omdat "mijnbouw recht" voor vrouwen met de eerste bloedgroep is heilig.

Desalniettemin zijn partners die te zacht en buigzaam zijn niet interessant voor hen, en verliefd zoeken ze zichzelf waardig – groot en "roofzuchtig" mannetjes. Moeilijkheden trekken ze alleen aan; deze dames zijn koelbloedig en onbevreesd, en doen het vaak goed in zaken.

Mannen en vrouwen met de tweede bloedgroep: gevoelens, liefde en seks

Mensen met de tweede bloedgroep kwamen niet van dappere jagers, maar van geduldige en hardwerkende boeren. Die mensen die niet in het jachtambacht slaagden, besloten dat het goedkoper en veiliger was om voor zichzelf voedsel te verbouwen. Bovendien is dit meer waar: dergelijk voedsel is altijd bij de hand, en het zal zeker nergens heen lopen..

Het bloed van de tweede groep stroomt door de aderen van kalme en gedisciplineerde mensen die weten dat je alleen de vruchten van je eigen arbeid kunt oogsten en dat je alles in het leven moet betalen – en betalen. Zulke mensen zijn altijd vriendelijk en in staat om met anderen om te gaan, en in een team zijn ze uitstekende artiesten en kameraden. Wanneer ware liefde komt, raken ze verdwaald en verlegen. Gevoelens bij zulke mensen rijpen voor een lange tijd, maar ze worden zeer gewelddadig uitgedrukt, zodat anderen vaak niet in staat zijn hun oncontroleerbare uitbarstingen van emoties te begrijpen.

Als een man met een tweede bloedgroep echt verliefd wordt, zal hij lange tijd niet eens de hand van zijn uitverkorene durven aanraken, maar zal hij alleen blozen en terugdeinzen. Zulke mannen proberen alle verlangens van een geliefde vrouw tot in het kleinste detail te vervullen, ze geschenken te geven en allerlei tekenen van aandacht te tonen. Over het algemeen lijkt deze benadering sterk op het klassieke hofmakerij-schema, dat wil zeggen het principe van geleidelijkheid. Boeren weten tenslotte dat oogsten alleen mogelijk is als ze de zaden hebben gezaaid en er zelfs voor hebben gezorgd..

Dit is waarschijnlijk hoe de heren zich gedroegen in de dagen van onze overgrootmoeders. Voor moderne jongedames lijken mannen uit de tweede groep echter saai en voorspelbaar. Oudere vrouwen waarderen daarentegen geen gewelddadige passie, maar betrouwbaarheid en comfort. Bovendien kun je met zo’n man altijd vertrouwen hebben in de toekomst..

Vrouwen met de tweede bloedgroep zijn ook kalm en gedisciplineerd. Ze zeggen hierover: "welopgevoede dame". Ze gedragen zich altijd om de grenzen van fatsoen, gedragsnormen en andere in de samenleving gangbare stereotypen niet te overschrijden. Het dragen van een minirokje of het aantrekken van lichte make-up is voor zo’n vrouw onaanvaardbaar, net als de eerste zijn die haar liefde aan een man belijdt. Ze zijn zelfs bang om naar boven te komen en gewoon eerst te praten: wat een man ervan zal denken.

Seks en liefde voor zulke vrouwen zijn onafscheidelijk, en "frivool" relaties en losse banden zijn niets voor hen. Vaak zijn ze goede vrouwen die hun man trouw blijven en hun niets weigeren..

Mannen en vrouwen met de derde bloedgroep: gevoelens, liefde en seks

Hoe zijn mensen met de derde bloedgroep verschenen? Eerst temden mensen dieren, maakten ze huiselijk en dwaalden vervolgens met ze mee in de weilanden, op zoek naar frisser en groener gras. Mensen begonnen melk te drinken en zuivelproducten te produceren, en hun bloed veranderde. Zulke mensen konden perfect op zichzelf wonen, voortdurend hun leefgebied veranderen en elk onbekend terrein snel en zonder problemen beheersen..

Ze waren vrij vrij en evenwichtig, maar onderscheidden zich ook door sluwheid en flexibiliteit in verschillende situaties, waardoor ze de ervaring van andere mensen gemakkelijk konden overnemen en in elke sociale groep konden passen. Deze mensen worden niet geketend door de onverwoestbare tradities van de samenleving, verdragen kalm eenzaamheid, streven niet naar macht en controle van hun eigen soort, zoals mensen met de eerste bloedgroep. Ze zullen anderen ook niet gehoorzamen, maar in plaats daarvan in elke situatie voordelen ontvangen, terwijl ze onafhankelijk blijven. Het is opmerkelijk dat van de Amerikaanse miljonairs bijna 40% een derde bloedgroep heeft..

Mannen met de derde groep proberen niet vrouwen te veroveren en "hebben" door hen, maar zelf houden ze er niet van om verplichtingen op zich te nemen
(seksueel). Deze mannen houden ervan om vrouwen te prikkelen, op date te gaan, te genieten van gezelligheid en "Hangouts".

Seks is gewoon een plezierig tijdverdrijf en niets meer. Na een weigering te hebben ontvangen, zal zo iemand niet van streek zijn en zichzelf niet als minderwaardig beschouwen, maar zal hij instemmen met vriendschappelijke relaties. Tegelijkertijd zal hij zich geweldig voelen en snel een andere dame van het hart vinden..

Vrouwen met de derde bloedgroep zijn ook anders "gemakkelijk" gedrag. Ze houden van flirten, ze worden meegesleept door het proces van flirten, en helemaal niet het resultaat ervan. Zo’n vrouw kan de hele avond flirten en dan een man haar telefoonnummer geven, maar dat zegt niets. Zelfs een nacht met haar doorbrengen suggereert nauwelijks dat een man reden heeft om haar als de zijne te beschouwen, althans tot op zekere hoogte. Niettemin kan een vrouw met een derde bloedgroep een geweldige en trouwe echtgenote zijn, maar zich tegelijkertijd zo met de omringende mannen gedragen dat de dames die ze kent altijd een reden zullen hebben om te roddelen..

De meest mysterieuze en controversiële, evenals de jongste, kan worden beschouwd als de vierde bloedgroep. De oorsprong van deze groep hangt niet samen met een verandering in voedingsvoorkeuren, maar met het mengen van het bloed van mensen van verschillende nationaliteiten en verschillende typen. Gemengde huwelijken en relaties ongeveer tweeduizend jaar geleden
werd zo vaak dat een persoon met een nieuwe bloedgroep verscheen. Omdat vertegenwoordigers van verschillende typen in deze mensen zijn gemengd, zijn ze zelf zeer tegenstrijdige wezens. Voortdurende meningsverschillen met zichzelf, besluiteloosheid en twijfels zijn veelvoorkomende aandoeningen bij mensen met de vierde bloedgroep. Zo iemand kan anderen met begrip behandelen, hij gaat praktisch niet in conflict, behalve wanneer het sterk is "snap je".

Luisteren naar andere mensen, hun situatie uitproberen en goed advies geven is heel normaal voor hem, dus mensen met de vierde groep worden vaak door iedereen aardig gevonden, maar niet iedereen kent ze. Deze mensen verbergen hun gevoelens en voorkeuren onder veel maskers en maken nooit ruzie met iemand: simpelweg omdat ze weten dat iedereen zijn eigen waarheid heeft..

Mannen en vrouwen met de vierde bloedgroep: gevoelens, liefde en seks

Kennis en informatie zijn erg belangrijk voor mensen van de vierde groep, daarom studeren ze veel, lezen ze, streven ze ernaar op de hoogte te blijven van de meest ongelooflijke gebeurtenissen, feiten en wetenschappelijke theorieën. Het is echter onwaarschijnlijk dat ze moeite zullen doen om zich te onderscheiden ten opzichte van hun meerderen en promotie te maken. Maar ze hebben het niet nodig – succes komt zelf naar mensen van de vierde groep.

Een vrouw charmeren voor een man van de vierde groep is een kwestie van een paar minuten. Hij spant zich hier niet speciaal voor in, en vrouwen zijn overgeleverd aan zijn charme en onweerstaanbaarheid, en soms verwacht hij dit zelf niet. Maar zodra een vertegenwoordiger van de vierde groep zelf verliefd wordt, verandert alles. Het vermogen om een ​​compromis te sluiten wordt vergeten, en liefde en hartstocht vangen hem volledig op. Dit is waar die aspecten van de natuur verschijnen die tot nu toe voor anderen verborgen waren. Dames van de vierde groep rennen de liefde in, zoals een bergrivier in, en zijn er zeker van dat ze elke man gelukkig kunnen maken. In tegenstelling tot vrouwen met de tweede bloedgroep zijn ze echter geen onderdanige en geduldige echtgenoten..

Hier is alles anders: zo’n vrouw beschouwt zichzelf oprecht als het beste cadeau voor een man en geeft
jezelf met vreugde en plezier. Met een dame van de vierde groep kan iedereen, zelfs de meest gewone man, zijn ongelooflijke seksuele kracht voelen, want intimiteit is voor haar altijd een prachtige gebeurtenis. Niettemin slagen niet alle uitverkorenen erin om zo’n helderheid en oprechtheid van relaties te weerstaan..

In de liefde kunnen vrouwen met de vierde bloedgroep vaak een situatie ervaren die vanuit het oogpunt van anderen paradoxaal is, wanneer fans voor haar klaar staan. "stapel", en ze wordt gek van onbeantwoorde liefde voor een onopvallende man.

Misschien zal deze informatie iemand helpen loyaler en toleranter te zijn, en met meer begrip om zich te verhouden tot de eigenaardigheden en eigenschappen van het karakter van hun uitverkorenen en lievelingen. Heb lief en word bemind!