Dit artikel concentreert zich op een actueel probleem voor mannen: het beheer van het mannelijke orgasme. Het artikel is zeker ook interessant voor vrouwen, vooral voor degenen die de gevoelens en ambities van hun partner beter willen begrijpen..

Seksueel heeft de natuur een man drie tekortkomingen gegeven: snel opgewonden raken, snel voldoening krijgen en ook snel daarna het verlangen verliezen om een ​​liefdesspel te spelen..

Het ideale geval zou zijn dat een vrouw deze tekortkomingen heeft, maar zij heeft ze niet, dus u moet proberen een uitweg te vinden voor beide partners. Zo valt bijvoorbeeld na het begin van het orgasme de penis van de man relatief langzaam af en kan hij nog enige tijd de geslachtsgemeenschap voortzetten, zodat ook zijn verlate partner tevreden is. De natuurlijke toestand van mannen onmiddellijk na een orgasme is echter vermoeidheid, onwil om de geslachtsgemeenschap voort te zetten en er zelfs een afkeer van te hebben. Deze afkeer is natuurlijk en oncontroleerbaar. De man wil op dit moment met rust gelaten worden. Dit soort complexiteit dat door de natuur wordt gecreëerd, moet worden verholpen. De remedie is de zelfbeheersing van de mens..

Overweeg enkele manieren om te controleren.
Veel mannen negeren de belangrijkste factor van voorafgaande liefde
spelletjes, in de hoop dat de partner zijn vurige verlangen volledig deelt, om onmiddellijk geslachtsgemeenschap te beginnen, dergelijke mannen doen, naast alles, geen pogingen tot zelfbeheersing.

Een ander deel van de mannen voert een liefdesspel uit in overeenstemming met hun eigen concept ervan, waarbij ze de staat en de paraatheid van hun partner voor geslachtsgemeenschap verwaarlozen, alleen door henzelf geleid om bevrediging te krijgen. En dit deel van de mannen negeert zelfbeheersing.

Er is nog een groep mannen die liefdesspelletjes spelen binnen de grenzen van hun geduld en uithoudingsvermogen, en dan geslachtsgemeenschap beginnen, die na enkele ogenblikken eindigt met hun orgasme, ongeacht of de partner een orgasme heeft bereikt. Deze mannen hebben een gedeeltelijke zelfbeheersing..

Een nog kleinere groep mannen houdt het begin van een orgasme tegen totdat de vrouw bevrediging krijgt of het tegelijkertijd doet. Deze groep heeft volledige zelfbeheersing. Deze groep kan worden vergezeld door degenen die, ondanks het ontvangen van voldoening en het bereiken van een orgasme, de handeling voortzetten met behulp van een penis of vinger, op zoek naar de tevredenheid van een partner, ongeacht hun eigen toestand..

Er zijn ten minste twee methoden om volledige tevredenheid van de partner te garanderen en ongewenste elementen volledig te onthouden. Ze kunnen misschien niet worden toegeschreven aan methoden van zelfbeheersing, maar aan methoden van automatische controle. Deze methoden zullen leiden tot een betrouwbare vorm, tot perfecte geslachtsgemeenschap en moeten worden opgenomen als een van de eerste experimenten die worden uitgevoerd door een man die zijn sekstechniek wil verbeteren..

Benadrukt moet worden dat elke normale man die regelmatig een seksleven heeft, zijn orgasme kan beheersen, behalve in gevallen van overmatige opwinding..

De kwestie van de duur van geslachtsgemeenschap is te wijten aan het feit dat het temperament van een vrouw heel anders is. Voor veel mannen vindt een orgasme plaats in 2-3 minuten, en als ze getrouwd zijn met vrouwen die 30 minuten nodig hebben om bevrediging te krijgen, wordt publiciteit duidelijk..

Overweeg de factoren die de versnelling en vertraging van het orgasme van een man beïnvloeden. Er zijn er vier:

1. Mentale activiteit.

Horen en ruiken kunnen ook een rol spelen, dus we gaan ook op deze factoren in..
Ondanks het feit dat mannen het niet beseffen,

stimulatie van geslachtsgemeenschap is een product van hun GEESTACTIVITEIT. We kunnen zeggen dat verlangen een uitdrukking van gedachten is. Deze mannen weten dat je alleen een erectie kunt krijgen door je in een intieme situatie voor te stellen. Bij geslachtsgemeenschap intensiveren de hersenen wat afkomstig is van de liefkozing van de partner. Als gevolg hiervan moet de activiteit van de hersenen, als een man zijn orgasme wil beheersen, niet gericht zijn op zijn eigen gevoelens, omdat een dergelijke concentratie onvermijdelijk de rol kan spelen van een orgasmestimulator. Ter bevestiging hiervan kan een van de vormen van geslachtsgemeenschap worden genoemd, de zogenaamde "goed", dat is een vaste vorm van geslachtsgemeenschap. Wanneer "goed" na de introductie van een lid in de vagina van de partner, liggen ze roerloos, in mentale extase en brengen ze elkaar niet tot een orgasme. Er zijn ook factoren die wenselijk zijn voor liefde: een langzame en langdurige staat van genot, seksuele bevrediging van beide partners en een minimum aan fysieke inspanning. De auteur, die gelooft in de kracht van spiritueel genot, kan een orgasme, dat door de natuur zelf bedoeld is voor het menselijk ras, echter niet uitsluiten..

VISUEEL – de indruk is ongetwijfeld ook een stimulerende factor als geslachtsgemeenschap wordt uitgevoerd in het licht, maar in het donker verliest deze factor zijn betekenis.

TOUCH – wekt beslist passie op. De hand van een vrouw, die de penis streelt, streelt en knijpt, kan bij een man een orgasme veroorzaken. De mannelijke hand, die door de geheime plaatsen van het vrouwelijk lichaam dwaalt, evenals tijdelijk contact met de geslachtsorganen, verhoogt de stimulatie van het orgasme. Toevoegen aan de aanraking is een kus, die des te meer stimulerend is als de partner hete lippen heeft en een actieve tong tijdens het kussen. Verder versnellen verschillende bewegingen van het lichaam dat in de vagina wordt ingebracht ook het begin van een orgasme, een fataal element waarover de controle moet worden vergroot. De beloning voor een man is de wetenschap dat zijn partner volledige voldoening heeft ontvangen. Dit bewustzijn roept een gevoel van trots en vrede op bij een man, wat een belangrijke factor is voor geluk in het huwelijk. Omwille van hem kan en moet men gierig zijn met enig persoonlijk gemak tijdens geslachtsgemeenschap..

En dus controleert de man zijn gedrag, maar dan ontdekt hij dat al zijn gedachten uitsluitend op zijn eigen gevoelens gericht zijn, maar als hij alleen geniet van de reactie van zijn vrouw op zijn liefkozingen en beseft dat dit belangrijker is dan zijn eigen plezier, als hij voelt dat de opwinding van zijn partner precies overeenkomt met zijn wil of verlangen en als hij de schakeringen van opwinding observeert, zal hij opmerken dat zijn eigen opwinding minder is dan die van de partner. Dit is direct te zien, omdat het gevoel dat het hete naakte lichaam van een vrouw erin zit. U moet echter onmiddellijk uw aandacht verleggen naar het voorbereiden van uw partner op geslachtsgemeenschap en u zult merken dat uw opwinding u gehoorzaamt en niet leid je mee.

Het beheersen van visuele sensatie is eenvoudig. Zelfs als de handeling in het licht doorgaat, moet een man, nadat hij enige tijd geniet van de aanblik van zijn partner, zijn blik richten op andere, niet-gerelateerde objecten..

TOUCH is de tweede belangrijkste factor die het orgasme van een man kan vergroten. Als mentale activiteit op het moment van geslachtsgemeenschap delicaat is in termen van elementen, dan is de tastzin, uitgedrukt in strelingen, altijd agressief en ogenblikkelijk..

Het echte gevaar is dat door te veel emotie te investeren in het eerste moment van liefdesspel, de man opgewonden raakt, terwijl zijn partner net een gevoel van opwinding begint te ervaren. Daarom moet een man voldoende ontspannen zijn op het moment van voorspel. Bovendien moet hij de wezel op tijd beperken of stoppen. Interessant is dat de meeste vrouwen er zelden in slagen een orgasme te veroorzaken bij een man wanneer ze een penis met een hand strelen, en langdurig lijden zal ervoor zorgen dat zijn partner zich moe en geïrriteerd voelt..

Het belangrijkste hulpmiddel van een vrouw om een ​​man op te wekken, is de streling van een penis met de tong en de lippen.

Een getrouwde vrouw moet haar seksuele aspiraties uiten. De beste manier om ze te manifesteren, is door de penis met je hand te strelen. De streling moet zacht zijn, omdat het hoofd
de penis wordt door dezelfde zenuwen gepenetreerd als de clitoris. Te hard wrijven kan leiden tot verlies van gevoeligheid. Bij het strelen van de penis met haar hand moet de vrouw ervoor zorgen dat de ritmische streling van de penis het onderste deel van de eikel raakt. Ze kan haar genegenheid concentreren op dit deel van de penis door het hoofd te strelen met haar vingers in het onderste deel, zoals een man doet, terwijl ze de clitoris streelt. Wanneer de opwinding van de penis voldoende kracht bereikt, bedekt ze deze met haar handpalm en begint ze ritmische bewegingen te produceren.

Het sterkste seksinstrument zijn de handen van de man. Met behulp van handen kunt u de toestand van het orgasme van een vrouw verlengen. Een man die de kunst van langdurige aanhankelijkheid onder de knie heeft, is geschikter voor een vrouw dan een man met een goed ontwikkelde "penis".

Laten we nu direct kijken naar geslachtsgemeenschap, waarvan het effect het sterkst is bij het begin van een orgasme bij een man. Dit is waar de mannelijke neiging om de hoek komt kijken.

Nadat de penis in de vagina is gebracht, is het noodzakelijk om een ​​ritmische beweging van de penis te produceren en deze voort te zetten tot het begin van een orgasme. Hierboven werd vermeld dat het orgasme van een gemiddelde man binnen 2-3 minuten plaatsvindt. Wetende dat intieme beweging een orgasme veroorzaakt, zouden we de handeling dienovereenkomstig kunnen verlengen door de bewegingssnelheid van de penis te verminderen en soms zelfs deze beweging in het algemeen te verminderen. Het probleem van het verlengen van geslachtsgemeenschap totdat de partner volledig tevreden is, kan op drie manieren worden opgelost:

1. Een man moet de clitoris van een vrouw prikkelen tot het moment voorafgaand aan het orgasme, waarna hij een lid in de vagina binnendringt.

2. Door het ritme van de penisbeweging te vertragen, moet de man de clitoris van de vrouw zodanig prikkelen dat ze geen onderbreking heeft in de groei van seksuele extase.

3. Een man moet zichzelf temmen na het begin van zijn orgasme om de geslachtsgemeenschap voort te zetten.

Na een positief resultaat te hebben bereikt, is het noodzakelijk om de handeling met dezelfde vrouw te herhalen om volledige zelfbeheersing te ontwikkelen.

Alle gehuwde mannen weten dat er momenten zijn waarop seksueel verlangen van tijd tot tijd verdwijnt. Tegelijkertijd spelen redenen als vermoeidheid, nerveuze toestand en gemoedstoestand hier geen rol. Het is alleen dat een man soms geen seksueel verlangen naar zijn vrouw heeft. Maar een man kan heel gemakkelijk opgewonden raken zodra een vrouw de penis van een man begint te strelen..

De impuls om te handelen komt dus niet voort uit de activiteit van de hersenen, maar uit een puur fysieke reactie op genegenheid. Wanneer de vrouw klaar is om de penis te accepteren en deze is ingebracht, zal de man in dit geval merken dat de duur van zijn krachtige activiteit zal toenemen en dat hij lange tijd ritmische bewegingen kan volhouden. Hij kan het moment van het begin van een orgasme gemakkelijk openen tot volledige tevredenheid van de partner. Het blijkt alsof een man automatisch handelt, en de controle komt vanzelf tot stand.

Elke man weet dat een orgasme kan worden bereikt zonder een lid in de vagina te brengen, bijvoorbeeld door een lid in zijn gebied te verplaatsen. Vaak begint een man zelf een ritmische beweging met een lid in de palm van een vrouw.

Alcoholische dranken hebben inconsistente effecten op seksuele activiteit en gedrag. Soms voeden ze passie, vooral bij vrouwen. Soms worden ze verminderd, afhankelijk van de hoeveelheid die wordt gedronken. Een man die een behoorlijke hoeveelheid alcohol heeft gedronken, zal echter onder gunstige omstandigheden merken dat hij geen goede gemeenschap kan hebben. Het punt hier is dat alcohol een onderdrukkend effect heeft op de erectie van de penis, de hardheid vermindert en deze zacht maakt. En zoals we al hebben gezegd, geven veel vrouwen de voorkeur aan deze toestand van de penis. Opgemerkt moet echter worden dat alcoholgebruik een nadelig effect heeft op het vermogen van een man om geslachtsgemeenschap te hebben..