Impotentie – Het onvermogen van een man om volledige geslachtsgemeenschap te hebben is een groot probleem geworden in de moderne wereld dat niet erg standaardoplossingen vereist,!

Reinig het lichaam – Staal in broek meegeleverd

Voor een man is impotentie (seksuele zwakte) waarschijnlijk het ergste dat hem kan overkomen! Maar er is goed nieuws, in 96% van de gevallen kan het worden genezen. Door bijvoorbeeld het lichaam goed te reinigen tegen impotentie, verdwijnt de ziekte bij 80% van de mannen, en dit is een verbluffend resultaat, dus lees het artikel tot het einde. Zo…

Over impotentie gesproken, het is erg moeilijk om ons te beperken tot de analyse van specifieke recepten om de seksuele functie te verbeteren. Immers, impotentie is, in de gebruikelijke zin, een erectiestoornis bij een man (opwinding van de penis), en voortijdige ejaculatie (ejaculatie), en een volledig gebrek aan seksuele aantrekking tot de vrouw van wie hij houdt..

Er zijn verschillende redenen voor seksuele zwakte. en zelfs een scholier, tegenwoordig verlicht door talloze boeken en televisieprogramma’s, weet hoe belangrijk psycho-emotionele instabiliteit, twijfel aan zichzelf en complexen spelen bij de ontwikkeling van problemen die verband houden met potentie..

Het is duidelijk dat we de reputatie zouden hebben krankzinnig te zijn als we zouden concurreren in discussies over onderwerpen van toegepaste seksuologie met beroemdheden zoals bijvoorbeeld Dr.Shcheglov.

En wat kun je nog meer toevoegen … Laten we daarom onze trots vernederen en ons beperken tot een verhaal over de methoden om het lichaam te reinigen die bijdragen tot de eliminatie van puur fysieke stoornissen van seksuele functie. En dat zijn er niet zo veel …

* Ten eerste is de meest voorkomende grond voor impotentie tegenwoordig een situatie die briljant en beknopt wordt beschreven door de dichter:

Als het leven te zakelijk is, verzwakt de seksuele functie.​.

Inderdaad, intellectueel werk, hard werk van een Russische zakenman, vooral een belangrijke leider, vol stress, onregelmatige werktijden, bijna 100% veroordeelt een volledig gezonde man tot de kwelling van impotentie.

Overvloedige plengoffers, intens roken, overmatig te veel eten, constante stress en andere excessen helpen om tot zo’n treurig resultaat te komen.

De manier om de potentie in dit geval te herstellen, ligt in een actieve algemene reiniging van het lichaam, tegen de achtergrond van een overgang naar ten minste een relatief gezonde levensstijl en periodieke inname van tonica. Een bad kan worden gebruikt als globaal reinigingsmiddel (eenmaal per week), volgens de juiste technologie. Hoewel ze allemaal hetzelfde kunnen doen, kan ze alleen niet.

* Ten tweede een ander geval: door slakvorming van het lichaam, mogelijk met ondersteuning van latente infecties (chlamydia, ureaplasmose, onbehandelde geslachtsziekten), ontstaat prostatitis. Denk niet alleen dat prostatitis kan worden toegeschreven aan de volledige afwezigheid van geslachtsgemeenschap. Dezelfde vermoeidheid is hier de schuld van.

Bij een algemene energie-uitputting van het lichaam zijn het de geslachtsklieren die allereerst afvallen. Het lichaam beschermt ons tegen energieverspilling (tijdens geslachtsgemeenschap). Dit is serieus. Er zijn gevallen waarin buitensporig seksueel gedrag tot zo’n diepe uitputting leidde dat intensieve medische hulp nodig was..

Oordeel zelf, tijdens geslachtsgemeenschap kan de polsslag van een man tot 120 slagen per minuut stijgen en de bloeddruk kan met 20-40 millimeter kwik stijgen. Voel hoeveel kracht het lichaam van ons verwacht!

Yogatheoretici beweren over het algemeen dat het hebben van meer dan één geslachtsgemeenschap om de andere dag niet veilig is voor de gezondheid van zelfs een jonge man. Sperma wordt sinds de oudheid beschouwd als de concentratie van mannelijke energie. Het is geen toeval dat de geboden van Mozes (Oude Testament) de ontoelaatbaarheid van masturbatie aangeven – geen vruchtbare verspilling van sperma.

Het is natuurlijk moeilijk aan te nemen dat de auteur van het Oude Testament alleen aan de ethische kant van de zaak dacht, zijn andere instructies zijn te pragmatisch. En P.K. Ivanov roept, in navolging van wat er op de oude tabletten stond, in zijn “Baby” – “om niets uit jezelf te spugen”..

* Ten slotte is de derde variant van de oorzaken van impotentie de aanwezigheid van ernstige hormonale stoornissen. In dit geval is er in de regel een onderontwikkeling van de penis, secundaire geslachtskenmerken (groei van schaamhaar, haargroei op het gezicht, oksels, enzovoort). In een dergelijke situatie zal niet reinigen niet helpen, maar behandeling door een endocrinoloog, wat het gebruik van hormonale medicijnen inhoudt.

We zullen nu stilstaan ​​bij een bespreking van enkele van de methoden die door verschillende auteurs zijn voorgesteld voor de behandeling van functionele impotentie met natuurlijke remedies..

Laten we beginnen met de reinigingsmethoden voor impotentie beschreven door G.P. Malakhov. In het bijzonder beveelt hij massage van het scrotum en de testikels aan. Het kan echt helpen, omdat het de bloedcirculatie in de mannelijke voortplantingsklieren verbetert..

De enige “MAAR”: Gennady Petrovich adviseert om in de testikels te knijpen, elk afzonderlijk, totdat milde pijn verschijnt. Het lijkt mij dat alleen pijn niet mag. Het klierweefsel is erg kwetsbaar en kan gemakkelijk worden beschadigd. God verhoede, bloeding wordt gevormd. Bij constant trauma aan de testikels kan de proliferatie van bindweefsel beginnen en kan zelfs tumordegeneratie optreden. Wie heeft deze behandeling nodig ?!

Een veiligere methode wordt voorgesteld door B.S. Taits. Volgens hem is het logisch om de testikels 1-2 minuten onder stromend koud water te houden voordat de geslachtsgemeenschap begint. Zo neemt het seksuele uithoudingsvermogen van een man toe en neemt de potentie toe..

Maar terug naar de aanbevelingen van Malakhov. Het is een zeer goed advies over het gebruik gedurende een lange periode van infusies van plantenadaptogenen: aralia, zamanihi, eleutherococcus, magnolia-wijnstok en anderen. Bovendien krijgen naar mijn mening verzwakte, vermoeide mannen ’s ochtends en’ s avonds hun ontvangst te zien, maar te opgewonden, vatbaar voor vroege ejaculatie – alleen ’s ochtends. Dit zijn allemaal tonics die nog niet direct verband houden met het reinigingsprogramma..

Een andere methode is om drie rauwe eierdooiers te mengen met gemalen komijnzaad (1/2 theelepel). Het betekent waarschijnlijk het vermogen van komijn om seksuele energie te activeren door het effect op de bloedstroom in het bekkengebied..

Komijn heeft invloed op de hoeveelheid geslachtshormonen. Waar ik voor wil waarschuwen: rauwe eieren uit de winkel eten. Het is onmogelijk met het oog vast te stellen of ze niet “besmet” zijn met salmonellose, waarvan de veroorzaker weinig doet om de potentie te vergroten, integendeel, het afleidt …

Een krachtig stimulerend middel voor een verzwakte man is honing met koninginnengelei. In het Latijn wordt strengmelk apilak genoemd. Het is waar, wat een zonde om te verbergen, koninginnengelei, op grote schaal geproduceerd door de farmaceutische industrie, heeft niet altijd hetzelfde uitgesproken effect als honing met apilac, met de hand gemaakt.

In sommige steden, Moskou en St. Petersburg, zijn er gespecialiseerde winkels die dergelijke honing verkopen. Het moet worden ingenomen in kuren van 10 – 15 dagen. Je kunt ook honing met stuifmeel kopen. Het heeft ook een versterkend effect.

Bovendien heeft het voor een oudere man zelfs de voorkeur, omdat pollen de bloedstolling helpen verminderen en de bloedcirculatie verbeteren. Dit betekent dat ook de doorbloeding in de bloedvaten van de prostaatklier en de testikels wordt verbeterd. Het stuifmeel werkt niet erg snel, maar het is wel erg betrouwbaar! In het bijzonder remt het als natuurlijk antibioticum de activiteit van sommige micro-organismen die prostatitis veroorzaken.

Overigens: de basis van de potentie van een man wordt gelegd in de kindertijd. Vrij recent las ik een interessante notitie van de kinderarts T.V. Zakharova, waarin ze in het bijzonder sprak over de puur alledaagse voorwaarden voor de ontwikkeling van seksuele disfunctie..

Ze heeft gelijk, jongens die de helft van hun jeugd op school doorbrengen, worden door sommige griffiers gewoon tot toekomstige impotentie geduwd. Laten we eraan herinneren hoe ijverig leraren schooluniformen verdedigen. En zij, zoals u weet, in winter en zomer – in één kleur. Dus de jongens zitten in het voorjaar en het vroege najaar te stomen in halfwollen en halfsynthetische broeken, en in de winter is het niet beter: je moet er iets anders onder dragen, en in een kamer met zo’n fundamentele thermische isolatie is het dat wel niet zoet.

Oververhitting van de geslachtsklieren is een van de manieren om problemen met seksueel functioneren te ontwikkelen. De vindingrijke kinderarts nodigt iedereen uit om een ​​natuurlijke spijkerbroek aan te trekken, waarin oververhitting niet eng is, aangezien deze stof “ademt”..

Urologen worden niet moe van herhalen over hoe destructief voor de toekomstige potentie, vooral synthetische zwembroeken, en ook het constante verblijf van baby’s in waterdichte luiers van tafelzeil. Het enige probleem is dat ze er meestal niet op jonge leeftijd over nadenken, maar als er zich problemen voordoen..

Een andere, moeilijkere manier om seksuele activiteit te herstellen, is door te proberen prostatitis te genezen. En hier zul je in het reine moeten komen met een over het algemeen banale gedachte: het werk van de prostaatklier hangt rechtstreeks af van de mate van slakvorming van het hele organisme.

Deze kleine formatie, gelegen aan de uitgang van de urethra uit de blaas, kan het pad van het sperma blokkeren als de klier ontstoken of gespikkeld is met verklevingen, en normaal voegt het een speciaal geheim toe aan het sperma dat het verdunt en het sperma mobieler maakt..

*** Dus laten we beginnen met de algemene reiniging van het lichaam! Zoals u al begreep, is het belangrijkste probleem van de prostaatklier een ontsteking (op jonge leeftijd) en een verminderde doorbloeding, de vorming van verklevingen (op oudere leeftijd).

Om immuunresponsen te normaliseren (om met ontstekingen om te gaan), is verharding het beste. De achtergrond hiervoor zou de reiniging van de darmen en lever moeten zijn. Het is vooral belangrijk om voor de darmen te zorgen: dysbiose is een chronische infectiehaard in de directe omgeving van de prostaatklier.

Onvoldoende voedselverwerking berooft het lichaam van energie, de gifstoffen die worden gevormd tijdens de afbraak van voedsel, rotten zonder voldoende enzymen, vergiftigen de hersenen en putten ook interne reserves uit. Trouwens, over wat voor soort seks kun je praten als je maag opgezwollen is en je al twee dagen geen stoel hebt gehad?!

Breng daarom de darmen en lever op orde, ook met behulp van het reinigen van het lichaam, evenals het reinigen van pijn in het hart en de bloedvaten. Ik ben het ermee eens dat de weg naar seksuele harmonie niet dichtbij is. Maar wie zei dat zodra je klaar bent met het uitvoeren van al deze reinigingscursussen, je de eerste resultaten zult voelen op het gebied van het verbeteren van de potentie ?

* Ten eerste, door uw gewicht te verminderen, zult u al anders gaan kijken naar personen van het andere en zeer eerlijke geslacht.

* Ten tweede, zelfs als u niet als te goed gevoede mannen kunt worden geclassificeerd, betekent dit niet dat er geen fecale obstructies in uw darmen zijn. Kijk voordat je gaat reinigen in de spiegel naar je magere, grijsachtig-gelige gezicht en dan, hopelijk, begrijp je dat er iets is om aan te werken. Als lichtheid verschijnt als gevolg van reiniging, zal de potentie ook toenemen. Maar laten we weer verder gaan met specifieke specifieke recepten..

Een van hen wordt geassocieerd met het gebruik van bergbalsem – Mumiyo. Het heeft zowel immunostimulerende als ontstekingsremmende effecten, daarom helpt het bij prostatitis.

Doseer 0,2 gram honing tweemaal daags, verdund in warm water. De cursus duurt 21 dagen, en daarna nog een kuru na een pauze van een week. Het is het beste om de mummie ’s morgens vroeg in te nemen en voor het slapen gaan, 2 – 3 uur na het avondeten. Aandacht! Tijdens het nemen van de mummie mag u geen alcoholische dranken drinken.

Aan leeftijd gerelateerde erectiestoornissen (geassocieerd met vasculaire verharding) wordt behandeld door homeopathische middelen “Grafiet”, “Silicium”, “Barita jodium”, “Aurum jodium” te nemen. Deze medicijnen helpen de bloedcirculatie in de prostaatklier te verbeteren, verklevingen worden opgelost. Neem 4 keer per dag 3 korrels, zonder te combineren met voedsel, gedurende 2 – 3 maanden.

– Dr.Taitz beveelt deze reinigingscollectie aan:

* Leuzea – ​​3 delen,
* Calendula-bloemen – 3 delen,
* Meidoornfruit – 3 delen,
* Rozenbottels – 3 delen,
* Sequence – 3 delen,
* Oregano – 2 delen.

Mengen. Brouw 1 eetlepel van het mengsel in een glas kokend water. Drink ’s ochtends en’ s avonds als thee.

Het meest actieve middel voor de resorptie van inflammatoire infiltraten en verklevingen in de klier aangetast door chronische prostatitis is een geel terpentijnbad. Voor de loop van de baden moet van tevoren een gele terpentijnoplossing worden bereid: bewaar 300 ml ricinusolie in een waterbad. Los 40 gram bijtende soda (kristallijn, verkocht in bouwmarkten) op in 200 ml koud water. Giet na het koken van water in een waterbad de alkali in de ricinusolie en roer goed door met een stok.

De oplossing werd verdikt – giet er 250 ml oliezuur in, terwijl je blijft roeren. Wanneer de samenstelling vloeibaar wordt (zoals zonnebloemolie), giet je deze samen met 750 ml terpentijngom in een pan. Roeren. Bewaar bij kamertemperatuur in flessen met goed geslepen stoppen.

Giet nu water in het bad (36 graden), giet er 40 ml terpentijnoplossing in, roer. Ga naar het bad. Breng in 15 minuten de watertemperatuur op 39-42 C graden (als de temperatuur van 39 nauwelijks wordt verdragen, kan deze worden verlaagd tot 38,5 C) en ga nog 5 minuten in bad liggen.

Drink een glas warme kruideninfusie met frambozen of honing. Droog de huid af met een zeer zachte doek (niet wrijven!). Wikkel jezelf in een laken, wikkel jezelf in een deken, drink nog een glas warme vloeistof. Overmatig zweten duurt 20 tot 40 minuten. Droog vervolgens je lichaam af, trek droge kleren aan en ga naar bed..

Aandacht! Er zijn contra-indicaties bij het nemen van terpentijnbaden. Tijdens de procedure moet het gebied van het hart zich ook boven het water bevinden. Voordat u het terpentijnbad gebruikt, moet u het perineale gebied met vasiline smeren. Neem nooit een terpentijnbad als u alleen thuis bent!

Bij het afronden van het artikel wil ik de methoden noemen voor de behandeling van prostatitis met natuurlijke antiseptica die intern worden ingenomen. Allereerst hebben we het over theeboomolie, een van de meest genoemde remedies in de traditionele geneeskunde. Het verscheen nog niet zo lang geleden in onze praktijk en is nog steeds schaars..

Maar vergeet niet dat de mummie ooit een zeldzaamheid was. Tea tree olie heeft een mooie toekomst. Dit is wat we weten over de geschiedenis van het gebruik ervan. Tea tree olie komt oorspronkelijk uit New South Wales, diep in Australië. Zoals de naam al doet vermoeden, is het afgeleid van de theeboom, maar er zijn honderden soorten theebomen in Australië..

De echte antiseptische olie is afkomstig van slechts één soort, bekend als Molaleusa Alternifolis. Het groeit in moerassige gebieden en is zo veerkrachtig dat bomen niet gemakkelijk worden vernietigd om de moerassen droog te leggen en het gebied te transformeren. Om met bomen om te gaan, moeten ze met wortels uit de grond worden getrokken..

De olie wordt onder invloed van stoom uit de bladeren en twijgen gehaald en 500 kilo grondstof levert slechts 9 kilo olie op. De olie is licht stro van kleur, of het kan zo helder zijn als water.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd theeboomolie veel gebruikt in Britse mechanische fabrieken. Het werd gemengd met werkoliën om het ziekteverzuim door besmetting door snijwonden en krassen te verminderen. In de Stille Zuidzee wrijven mensen het in hun huid om muggen en andere insecten af ​​te weren..

Het wordt ook gebruikt door Australische tandartsen voor de behandeling van etterende wonden, tandvleesaandoeningen, parodontitis, wortelkanaalbehandeling en meer. Ze geloven dat de olie een snelle en effectieve werking heeft en tegelijkertijd halitose elimineert, een veel voorkomende aandoening na een operatie in de mondholte..

Suikermakers in Australië gebruiken een olieoplossing van 40% voor oppervlakkige brandwonden. Het unieke van de werking van de olie ligt in het feit dat het schadelijk is voor bacteriën, virussen en schimmels. Alleen propolis heeft een vergelijkbaar invloedsspectrum, en dan in mindere mate.

Tea tree olie wordt via de nieren uit het lichaam uitgescheiden, wat betekent dat het “onderweg” micro-organismen in het nierbekken en micro-organismen in de blaas en de prostaatklier aantast..

Tea tree olie moet voor de maaltijd 1 druppel worden ingenomen, in een broodkruimel worden gerold. De cursus duurt 10 dagen. Herhaal de kuur na een pauze van 14 dagen. Het is gecontra-indiceerd voor personen die lijden aan glomerulonefritis en andere ernstige nieraandoeningen..

De gelijktijdige (op dezelfde dagen als de olie) inname van de infusie van calendulabloemen zal het effect van de olie versterken. Calendula, of zoals het ook wel goudsbloemen wordt genoemd, kan op elk balkon worden gekweekt. De plant is effectief voor het reinigen van de prostaatklier juist bij zijn chronische ontsteking..

Neem 1 eetlepel gedroogde calendulabloemen (2 eetlepels vers) en giet er een glas kokend water overheen. Sta 20 minuten lang aan. Drink de hele dag door het hele glas. Cursus 10 – 14 dagen. In de zomer is het het beste om calendula-bloemblaadjes toe te voegen aan de salade. Ze hebben niet veel smaak, maar ze geven je salade wel een fantastische uitstraling.

Als u geen theeboomolie krijgt, koop dan natuurlijke propolis. Kauw erop voor het slapengaan (je hebt een stuk met een luciferkop nodig). Cursus ook 14 dagen.

Koppig zijn. Onthoud dat het meest sexy dier de stier is. Hij gaat resoluut naar zijn doel, ondanks de obstakels onderweg. Word een tijdje zo. Als uw lichaam regelmatig wordt gereinigd, zal de potentie vroeg of laat weer normaal worden..

Stel uzelf niet alleen bloot aan onthouding. Stilstand is schadelijk voor zowel de geslachtsklieren als de prostaat. Iedereen heeft verschillende mislukkingen. Het belangrijkste is dat je er alles aan doet om je doel te bereiken. De juiste weg zal zeker naar de juiste plek leiden. Houd gewoon een andere richtlijn in gedachten: liefde is een van de beste middelen om seksuele reserves aan te wakkeren. Het is fijn dat je tegen de tijd dat het zich voordoet je goed hebt voorbereid, nietwaar ?