Seksualiteit is een complex mechanisme en er zijn veel dingen die het kunnen versterken – dit zijn factoren die verband houden met gedrag en situatie. Ik bel ze "manieren van charme", en vrouwen moeten weten dat dergelijke methoden bestaan ​​en hoe ze ze kunnen gebruiken.

Er is bijvoorbeeld een mythe die door alle jongens in de schoolgaande leeftijd wordt herhaald: meisjes met grote borsten zijn sexyer, toegankelijker. Ze houden meer van seks. En meisjes met grote borsten worden belachelijk gemaakt: in de wandelgangen worden ze naar ze toegeschreeuwd, op straat worden ze gefloten..

Dit betekent dat vrouwen die van nature worden beloond met een derde borstomvang of groter, zich automatisch aangetrokken voelen tot mannen. Volgens sommige mannen zijn ze sexier, simpelweg omdat ze grote borsten hebben. Ze hoeven niets te doen – anatomie doet alles voor hen..
Dit is de eerste manier om u te charmeren: grote borsten worden door veel mannen beschouwd als een automatische indicator van seksualiteit. Waar of niet, het is waar, en als je in die zin geluk hebt, ontspan je en profiteer je van de voordelen die Moeder Natuur je heeft geschonken. Maar er zijn andere manieren van charmeren die we allemaal gemeen hebben, ongeacht de borstomvang..

Maar hoe zit het met gemakkelijk toegankelijke vrouwen, degenen die
ga je gemakkelijk op date? Ja, je hoeft niet met haar in te spannen, ze ondersteunt "ego" mannen, maar hier kleven volgens mannen ook nadelen aan. "Zo’n vrouw is gemakkelijk te bemachtigen, maar moeilijk om er vanaf te komen. Ze kan "laat je serieus meeslepen".

Het is duidelijk dat gemakkelijk toegankelijke vrouwen ook niet erg wenselijk zijn..
Dus wie is er dan aantrekkelijk? Onderzoekers van de University of Wisconsin kwamen tot de volgende conclusie. Hoeveel een man van een vrouw houdt, wordt bepaald door twee factoren. Een daarvan is hoe gemakkelijk het is voor een man om haar voor zich te winnen. En de tweede is hoe gemakkelijk het is voor andere mannen om haar te verslaan..

Een hypothese werd naar voren gebracht: de meest aantrekkelijke vrouw zou de reputatie moeten hebben moeilijk te bereiken te zijn, maar om de een of andere reden gemakkelijk toegankelijk worden voor deze man..

Het onderzoeksteam rekruteerde 71 mannelijke studenten van de Universiteit van Wisconsin om aan te werken "computercentrum voor de selectie van partners". Iedereen die kwam om een ​​partner te kiezen, kreeg een map met informatie over vijf vrouwen – dezelfde. Het geheim was dat er in de map, naast hun kenmerken, ook een formulier was waarin een vrouw de partners evalueerde die haar werden aangeboden.

Een op de vijf vrouwen was duidelijk gemakkelijk bereikbaar – ze accepteerde enthousiast alle vijf voorgestelde partners. Een ander – heel moeilijk toegankelijk – vond ze geen van hen leuk. Een andere vrouw was niet bepaald vleiend over de vier, maar ze was erg geïnteresseerd in de voorgestelde vijfde man. De formulieren die door de twee overgebleven vrouwen waren ingevuld, bevonden zich gewoon niet in de map..
De onderzoekers vroegen de mannen vervolgens hoe vriendelijk-onvriendelijk de vrouwen waren en door wie ze überhaupt werden aangetrokken. Alle mannen kozen unaniem de kieskeurige ongeveer vier, maar werden aangetrokken door de vijfde..

Wetenschappers zijn tot een zeer interessante conclusie gekomen. "Het lijkt erop dat een vrouw haar eigen wenselijkheid kan versterken als ze de reputatie krijgt moeilijk toegankelijk te zijn, en vervolgens, door haar gedrag, de uitverkorene zal laten zien dat ze in hem geïnteresseerd is.".

Overname fenomeen. Dit is een andere manier van charmeren: mensen worden aangetrokken door de persoon die eerst straft en dan beloont, en niet door degene die altijd beloont..
De Universiteit van Illinois filmde een video van de hoofdrolspeelster

gesprek. In het ene fragment gedroeg de vrouw zich koud tijdens het interview, in een ander was ze warm, en in het derde was ze eerst koud en daarna verzacht. Mannen werd gevraagd wanneer een vrouw zich het meest aangetrokken voelt.

Wat zijn de resultaten? "Als een vrouw zich eerst koel gedraagt ​​en dan opwarmt, vinden mannen haar leuker en willen ze haar weer zien.", – de onderzoekers kwamen tot deze conclusie. Mannen beschrijven dit fenomeen op een andere manier, door het selectiviteit of uitdaging te noemen. Een kiesvrouw zal het eerst koud hebben, maar dan warmt ze op naar een man en laat ze zien dat ze hem prefereert boven anderen.
Alle mannen, zonder uitzondering, voelen zich gevleid als ze denken dat een vrouw anderen weigert omwille van hen..

Angstfactor. Onderzoekers hebben een ander aspect van seksualiteit ontdekt: de hoge angstfactor. Dit betekent dat de zin in seks of seksuele gevoelens worden versterkt door sterke emoties zoals woede, angst of pijn..
Om dit te bewijzen zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd. In Canada werd een groep studenten opzettelijk hun testscores verlaagd om hen boos te maken. En toen werd deze groep en de controlegroep gevraagd om een ​​geschiedenis van seksuele inhoud te schrijven. In een groep die werd gestimuleerd door gevoelens van woede op te wekken, was de mate van seksualiteit in deze verhalen veel hoger..

Een andere Canadese studie testte hoe mannen zouden reageren op een aantrekkelijke vrouw als ze aan gevaar worden blootgesteld. Voor het experiment werden twee bruggen over de Capilano-rivier in Noord-Vancouver geselecteerd. Een van de bruggen was erg wiebelig, het was een hangbrug met lage leuningen, en daaronder waren stenen en een ruisende stroming. De brug zwaaide heen en weer. De andere was een stabiele, gewone houten brug over een kleine zijrivier.
Toen de mannen de brug overstaken, kwam een ​​vrouw – een verslaggever naar hen toe, die zei dat ze een educatief werk aan het schrijven was, en vroeg hen een kort verhaal over deze oversteek te schrijven. Ze bood de mannen haar telefoonnummer aan en zei dat ze haar konden bellen als er iets niet duidelijk was. Toen werd de procedure herhaald, maar deze keer kwam een ​​man naar hen toe.

Resultaten? Na het oversteken van de vreselijke brug, in een situatie van reëel gevaar, waren de verhalen van de mannen vol seksuele inhoud, en de helft van degenen die de telefoon van de vrouw namen, belde haar, van de 16 mannen die geen extreme situatie hadden meegemaakt, slechts twee deed het. Bijna niemand belde de mannelijke verslaggever. Met andere woorden, het gevaar verhoogde de seksualiteit van de vrouw..

Daarom lijkt de conclusie voor de hand liggend: een vrouw die de factor van sterke angst wil gebruiken voor haar seksuele gewin, moet zichzelf gewoon in een situatie plaatsen waarin een man en een vrouw ofwel sterke emoties samen ervaren ofwel een zekere mate van lichamelijk gevaar ervaren. Het is dit gevaar dat haar sexappeal zal vergroten, in combinatie met de gedachten van een man, die meestal in seksuele tinten zijn geschilderd. Het is niet verrassend dat er in die Amerikaanse singlesclubs die zich bezighouden met kajakken, canyon-trekking- en raftingtrips, een enorme hoeveelheid romantiek is. Gevaar – en zelfs een laag risico – voedt seksualiteit.

De voordelen van schoonheid. Een andere manier om te charmeren is door te profiteren van fysieke aantrekkelijkheid. Talrijke onderzoeken tonen aan dat de meeste mensen er automatisch van uitgaan dat aantrekkelijke persoonlijkheden veel wenselijke eigenschappen hebben. Aantrekkelijke mensen lijken gelukkiger, sensueler, extravert en beter gehumeurd dan hun minder aantrekkelijke tegenhangers. Dit is de mening van psychologen, en dit wordt bevestigd door verschillende tests..

Bovendien is de aanname dat "schoonheid is goed", bereikte zelfs kleuterscholen. Uit een onderzoek onder volwassenen die in kleuterscholen werken, is gebleken dat volwassenen geloven dat als een schattige baby iets slechts doet (bijvoorbeeld een hond bij de staart trekken), ze dat gewoon doet op basis van haar humeur, maar over het algemeen gaat het goed met haar. gefokt. Maar als een meisje met een gemiddeld uiterlijk hetzelfde doet, zal ze haar leraren zeker blijven lastigvallen en ongemanierd opgroeien. Zelfs kleuters geloven dat zelf "mooi" of "mooi" baby kan niet slecht zijn.

Daarom is een aantrekkelijke vrouw – of iemand die anderen kan inspireren met de illusie van haar eigen aantrekkelijkheid, veel gemakkelijker te beschouwen
seksueel, evenals de eigenaar worden van andere positieve eigenschappen.

Factor "sluitingstijd nadert". Er is één countrynummer geschreven door Waker Knight en uitgevoerd door Mickey Gilly. De titel van dit nummer drukt de betekenis van deze factor in twee woorden uit: "Alle meisjes worden schattiger als de sluitingstijd nadert". Leden van het andere geslacht worden aantrekkelijker wanneer de contacttijd met hen afloopt.
De onderzoekers namen dit nummer als basis en voerden een experiment uit in drie bars nabij de campus van Virginia. Ze benaderden barbezoekers, die niet graag met de dames wilden praten en die niet te vol zaten, en vroegen hen om te helpen bij het uitvoeren van psychologisch onderzoek. Hoe zouden ze de vrouwen in de bar beoordelen op aantrekkelijkheid op een schaal van 1 tot 10? Dit gebeurde ’s avonds drie keer: om 21.00 uur, 22.30 uur en om middernacht (de bar sluit om 00.30 uur).

Analyse van beoordelingen bevestigde het lied van Gilly. Alle vrouwen leken steeds aantrekkelijker toen de bar sloot. De score van de vrouwen was iets lager om 22.30 uur (misschien waren de mannen teleurgesteld?), En toen, om middernacht, nam het weer toe – de tijd om te daten liep op.
Psycholoog James W. Penne Baker concludeerde dat onderzoeksresultaten de theorie ondersteunden "Als iets je keuzes of handelingsvrijheid bedreigt, reageer je met onmiddellijke sympathie voor het onderwerp van keuze, sterker dan voorheen.". Fascinerend effect van nieuwigheid. Soms (helaas voor het geluk van langdurig gelukkige gezinnen), maakt de nieuwigheid van een partner haar sexyer in de ogen van een man..
Mannen klagen bitter over hun gehechtheid aan één partner, wat onvermijdelijk is in onze samenleving, en zeggen dat een dergelijke standvastigheid hen van tevoren veroudert! Volgens seksualiteitsonderzoeker Frank Beach melden mannen dramatische veranderingen in seksuele prestaties bij het wisselen van partner. Dit kan tot op zekere hoogte de gevallen van midlifecrises bij mannen verklaren, evenals het feit dat driekwart van de door Kinsey ondervraagde echtgenoten toegaf dat ze op zijn minst af en toe buitenechtelijke affaires willen aangaan..

Daarom, als je nieuw bent voor een man, hij je nog niet seksueel heeft bestudeerd, dit alleen kan je aantrekkelijkheid in zijn ogen vergroten. Effect "schoonheid op weg naar buiten". Als je van plan bent ergens heen te gaan om plezier te hebben, welke vriendinnetjes kun je dan beter meenemen? Onderzoekers hebben ontdekt dat als je niet bijzonder mooi bent, je beter in het gezelschap kunt zijn van mooie meisjes dan met huiselijke simpletons..
Aan de Universiteit van Los Angeles kreeg een groep mannelijke en vrouwelijke studenten fotoalbums te zien waarin foto’s in drie waren gegroepeerd, in het midden waren vrouwen met een gewoon uiterlijk en langs de randen waren er verschillende combinaties van zeer aantrekkelijke, gemiddelde en onaantrekkelijke vrouwelijke studenten..
Wetenschappers hebben ontdekt dat aantrekkelijke vrouwen een enorme impact hebben. Gewone vrouwen zagen er veel mooier uit als ze omringd waren door "schoonheden", in plaats van in het gezelschap van dezelfde onopvallende of rustiek ogende vrouwen.

"Ik heb een vriendin die ongelooflijk blond is ”, zegt Marilee. – Ze trekt alleen mannen aan. Ze belt me ​​soms en roept me ergens heen te gaan. In eerste instantie wilde ik het niet. Ik zie er slechter uit dan zij. Ik dacht dat alle mannen aandacht aan haar zouden besteden, en ik zou alleen zijn. Maar zo ging het niet. Als we samen zijn, krijgen we eigenlijk allebei aandacht, en veel mannen die door haar uiterlijk tot ons worden aangetrokken, beginnen met me te praten en ervan te genieten. Ik zou zeggen dat het helemaal niet gevaarlijk is om in het gezelschap van een aantrekkelijke vriendin te verschijnen.".

Als je fysiek mooi bent, gaan mensen er automatisch van uit dat je andere positieve eigenschappen hebt, dat wil zeggen dat schoonheid niet slecht kan zijn..
Er moet ook worden opgemerkt dat zowel mannen als vrouwen, tijdens de voorbereiding op een seksueel geladen ontmoeting, bepaalde fysieke veranderingen ondergaan. Hun lichamen lijken strakker te zijn, ze worden slanker en groter. Ogen sprankelen, glimlachen glanzen, wat sexier en aantrekkelijker kan zijn dan oprechte interesse en sympathie!