Het is helemaal niet nodig dat hij hier achter komt, nadat hij een vreemdeling op zijn eigen bed heeft gevonden (of misschien heel bekend – zo gelukkig). Of het horen van een hartverscheurende bekentenis van je geliefde in het heetst van de strijd.

Of van een vriend van je dierbare verrader. Nee, de praktijk leert dat meisjes meestal worden blootgesteld aan totaal verschillende omstandigheden..

De eerste bron. Je schaamte

Als je man geen afstammeling is van een Arabische sjeik en niet alle sharia-wetten met zijn moedermelk heeft geabsorbeerd, begrijpt hij perfect dat je mannelijke collega’s, jeugd- en familievrienden, klasgenoten, klasgenoten, alleen kennissen en zelfs voormalige geliefden kunt hebben. En hoogstwaarschijnlijk verwijst hij naar deze diversiteit, nou ja, laten we zeggen, min of meer loyaal. Tot.

"Ik ontmoette haar op straat, ze verliet het restaurant met een man. En ze deed alsof ze me niet opmerkte, of echt niet. In feite vond ik op dat moment niets slechts. Zelfs niet in mijn gedachten. Ik besloot, gewoon een collega of een kennis, je weet maar nooit wat. Ik kwam naar boven. Maar mijn vriendin, in plaats van ons voor te stellen, werd bleek, ze was volkomen stomverbaasd. Iedereen begreep alles, de situatie was niet prettig. Ik ging voorzichtig met pensioen: "Dan zullen we praten".
We hebben gepraat. We zijn samen naar dit restaurant geweest en ze vond het erg leuk. Ook hier veranderde ze haar smaak niet. We gingen uit elkaar, maar kwamen weer bij elkaar. Nu leven we samen in een toestand van onstabiel evenwicht".

Tweede bron. De obsessie van je nieuwe partner

Misschien kent uw man uw omgeving niet goed, en als daar een nieuw iemand verschijnt (of een lang vergeten oude komt langs), merkt hij het misschien gewoon niet. Als deze persoon u echter in zijn aanwezigheid begint op te roepen of met uitzonderlijke regelmaat aan de horizon verschijnt, zal het nauwelijks mogelijk zijn om hem onbeheerd achter te laten..

"Ik heb Sasha maar één keer veranderd. Het was een klassieker, een vakantieroman. Het klikte toen en ik ging alleen rusten. Met de eerste man die ik leuk vond, bevond ik me in bed. Maar ten eerste bleek hij wat betreft seks zo-zo te zijn. Ten tweede werd de vurige hartstocht, waarvoor alles was begonnen (behalve wraak natuurlijk), niet waargenomen. Hij probeerde het, maar ik vond het niet leuk. De volgende ochtend werd het onaangenaam en beschaamd voor Sasha. Mijn hoofd tolde: "Als hij het maar niet wist!" Ik zette de cavalier bijna brutaal de kamer uit. Een paar dagen later ging ik naar huis. Maar dat is niet alles. Het is een feit dat ik de meneer dom genoeg mijn telefoon heb gegeven, in het volste vertrouwen dat hij toch nooit zou bellen. Hij belde. Eerst riep hij me naar de bioscoop. Ik weigerde beleefd. Ga dan eten. Hetzelfde verhaal. Chat dan gewoon. Sasha was duidelijk gespannen. "Wie belt er?" – vroeg. – "Van het werk". – "Oh nou ja. " Wat zal ik hem vertellen? Ik weet niet echt hoe ik moet liegen. Het hoogtepunt was toen de heer belde en zei dat zijn broer een bruiloft had en waarom gaan we niet samen om zijn familie te leren kennen. Op dat moment was Sasha’s geduld net op, hij sloeg de deur dicht. We gingen vrij snel daarna uit elkaar, omdat zijn verwarde uitleg van mij aan de telefoon me er volledig van overtuigde dat ik iemand anders had.".

Derde bron. Bewijs

Een man zal niet regelmatig in je portemonnee snuffelen op zoek naar bewijs, zal niet aan kleding ruiken voor de geur van mannengeur, zal niet je mail en telefoon gaan checken op nieuwe geadresseerden en houdt van sms-berichten. Het is waar dat hij deze regels misschien wel verandert als hij, in de veronderstelling dat er iets niet in orde was, tien keer hetzelfde ontvangt

een boze afwijzing van jou – zeggen ze, zijn jaloezie is volkomen ondraaglijk. Dan kan hij snuffelen, snuffelen en controleren – ondanks alle vernedering van deze procedures.

"Ik begon met een meisje te daten. Op een gegeven moment bleek dat ze voor mij een vriendin had, met wie ze zou trouwen, maar dat er iets niet werkte voor hen. Ik heb hier toen geen belang aan gehecht. We zijn allemaal volwassenen, allemaal met een verleden. Met deze ongecompliceerde echtgenoot gingen ze als vrienden uit elkaar. En dit is begrijpelijk, ik heb ook met mijn ex-vriendin gesproken, soms teruggebeld, ontmoet in bedrijven. Alles duidelijk. Maar haar ex was verslaafd aan sms, gewoon een soort sms-incontinentie, en hij schreef ze in batches en vaak midden in de nacht. En mijn vriend communiceerde op deze manier met niemand anders. Waar ze daar met hem over sprak, rapporteerden ze natuurlijk niet aan mij. Mijn vriend pakte af en toe de telefoon en krabbelde daar iets op. Op de vraag wat ze schrijven, antwoordde ze: "Trivia". In ieder geval. Hij belde en schreef steeds vaker. Maar ze wilden me bijvoorbeeld koppig en principieel niet met hem kennis laten maken. Het was onbegrijpelijk. Ik stelde mijn vriendin voor aan mijn ex. Uiteindelijk werd ik het beu en besloot ik te controleren: ik heb paranoia of mijn vriendin bedriegt me echt. Ik kwam op de een of andere manier in haar telefoon terecht. Berichten – de zee, en alles van deze kameraad. De meest onschuldige waren: "ik wil je zien. ", "Ik denk aan jou, dus ik ben bij jou. ". Voor "gewoon vrienden" duidelijk overdreven. We spraken met een vriend, dachten na, bespraken alles – het bleek dat ze een soort onduidelijke relatie had, problemen met deze ongecompliceerde echtgenoot. Ik begrijp het, alles gebeurt, maar waarom moest ik al die tijd mijn hoofd voor de gek houden? We hebben afscheid genomen van dit meisje".

De vierde bron. Uw nieuwe gewoontes

De onoplettendheid van mannen voor hun dierbaren is legendarisch. Maar ondertussen merken mannen niet alleen dat wat hen niet aangaat. Hij weet niet meer welke kleur je jurk op het laatste feestje had. Het was en het was. Waarom zou hij? Als je er een lange en serieuze liefdesaffaire bij hebt, dan kan dat alleen maar sporen achterlaten in je dagelijkse leven. Bovendien zul je deze veranderingen hoogstwaarschijnlijk het laatst bij jezelf opmerken, maar een wettige echtgenoot of een constante vriend, als hij niet blind is, niet doof en het kan hem niets schelen, zal het zeker opmerken.

"Ik herinner me dat ik merkte dat mijn vriendin op een vreemde manier de deur in mijn auto begon te sluiten. Het feit is dat ik een centrale vergrendeling en een knop heb, als je naar buiten gaat, hoef je deze niet te verlagen. En ze begon plotseling methodisch op de knop te drukken voordat ze de deur dichtsloeg. Ik heb haar erover verteld. Ze schaamde zich en verklaarde dit door het feit dat het centrale slot van haar moeder in de auto kapot was gegaan. Maar ten eerste heeft mijn moeder niets gebroken, en ten tweede reist ze zelden met haar mee. De vriend werd voorzichtiger: eerst drukte ze instinctief op de knop, trok hem er vervolgens uit en sloeg de deur dicht. Ik werd op mijn hoede en begon toen andere veranderingen op te merken. Bovendien vermenigvuldigden ze zich met een catastrofaal tempo. Haar smaak veranderde: nu, in plaats van vlees, begon ze vis te bestellen in restaurants, en als het geen vis was, dan iets Kaukasisch, schapenvlees, bijvoorbeeld, werd ze verliefd op groene thee, waar ze eerder niet tegen kon, en meer en vaker begon ik een spijkerbroek op haar te zien, hoewel ik (en dat wist ze) graag iets eleganters, klassiekers vond. Toen begon ik iets te vermoeden en begon ik het te ontdekken: het blijkt dat ze een ietwat bohemien vriendinnetje had die van vis en lamsvlees houdt, groene thee drinkt en alleen maar een spijkerbroek draagt. En die geen centrale vergrendeling in zijn auto lijkt te hebben!"

Vijfde bron. Nieuwe woorden en zinnen in uw toespraak

Op het eerste gezicht komt dit volledig uit het rijk van exotisme – een geliefde blootleggen op basis van een taalkundige analyse van haar toespraak. Maar hier moeten we rekening houden met het volgende. Ten eerste zijn er mensen met taalkundige begaafdheid, met een bijzondere gevoeligheid voor de eigenaardigheden en subtiele nuances van andermans spraak. Misschien is je vriend een van hen. Ten tweede zijn er mensen die – meestal zonder het zelfs maar te beseffen – de toespraak van degenen met wie ze constant communiceren zeer nauwkeurig kopiëren. Als je een van hen bent, heeft je vriend niet eens speciale vaardigheden nodig om iets nieuws in je monologen te vangen. En tot slot kan het zijn dat je geliefde een persoon blijkt te zijn met een zeer heldere en eigenaardige taal, die meestal wordt gekopieerd en vervolgens zonder problemen in iemands spraak wordt herkend..

"Ik ben vertaler, dus ik merk onwillekeurig wat mensen zeggen en hoe. En ook – hoe mensen taalgewoonten van elkaar overnemen wanneer ze vaak en nauw met elkaar communiceren. Ik merkte iets soortgelijks bij mijn vriendin. Ik heb één vriend – de eigenaar van het merk en specifieke uitdrukkingen die ik begrijp. Bijvoorbeeld gerelateerd aan tijd en hoeveelheid. Hij houdt van praten "in een halve seconde zal ik doen (ik zal, ik zal, ik zal het afmaken)", "vijf meer
Ik slaap even", "Ik drink nog een halve slok thee". Als hij belt, in plaats van "Hallo, dit is Petya" zegt eenvoudig "hoi petia", in plaats daarvan "Ik rijd naar boven" – "roeien", in plaats daarvan "ik zal je bellen" – "Ik zal je bellen", maar "afzetterij voor het weekend" (buiten de stad, naar de datsja of ergens anders) betekent dat hij net vertrokken is. Dus begon ik al deze pracht regelmatig van mijn eigen vrouw te horen, terwijl ze mijn vriendin maar een paar keer kruiste – zo dacht ik. Toen ik aan het eten was, hoorde ik twee keer van haar "Vertel me iets levensbevestigend" (ook Petya’s woorden), vroeg ik haar: "En je hebt lang met Petya gepraat?" Verrast liet ze de beker vallen. Het bleek dat onlangs en heel dichtbij. En er wordt ook een vriend gebeld".

Zesde bron. Grote veranderingen ten goede in jezelf

Van kennismaking tot het begin van een samenleven, meestal verstrijkt er enige tijd waarin een man tijd heeft om zich te oriënteren op de smaak, voorkeuren en gewoonten, evenals de tekortkomingen van zijn vriendin. Dus hoe afgezaagd het ook klinkt, hij beheerst de wetenschap om van haar te houden zoals ze is. En daarom kunnen radicale veranderingen, zelfs objectief positieve, hem alleen maar tot bepaalde gedachten leiden: "Zuigen betekent het goedmaken".

"Het is grappig, maar ik vermoedde dat er iemand bij mijn vriendin verscheen toen ze borsjt kookte. Dat klopt, de meest voorkomende borsjt, waar ik trouwens heel veel van hou. Het feit is dat mijn vriend niet wist hoe hij moest koken en het niet lekker vond en er op alle mogelijke manieren mee pronkte. Om een ​​warm diner van haar te krijgen, was het nodig om wonderen van diplomatie te tonen. En dan kom ik op de een of andere manier thuis, het eten staat op tafel en zelfs drie gangen, het linnengoed wordt gewassen en de vloer in de keuken is schoon. Het is raar. De hele avond was mijn meisje erg teder en hoffelijk, hoewel haar karakter niet suikerachtig is en we eerder vaak ruzie hadden. Het volgende signaal was dat ze, ondanks alle tederheid, weigerde die avond seks te hebben en er werden meteen een groot aantal redenen gevonden – de ene overtuigender dan de andere. Er klopt hier iets niet, besloot ik. Alles gebeurt natuurlijk: de stemming is slecht, en ik ben moe, en ik wil niet. Maar dan gedragen ze zich anders. Mijn vermoedens werden steeds sterker. En, zoals altijd gebeurt in dergelijke gevallen, vonden ze uiteindelijk hun bevestiging. Tot nu toe

Ik was mentaal al voorbereid op het uiteenvallen".

De zevende en laatste bron. Zijn intuïtie

Nou, wat kan ik zeggen – je lijkt nog nooit een fout te hebben gemaakt, je vrienden zijn verbaasd over je samenzweerderige talenten, en je geliefde zelf zit diep onder de grond en daarom buitengewoon voorzichtig. En met dit alles begint je vriend of echtgenoot plotseling eindeloos te herhalen: "Heb je iemand! Vertel me, is er? Je hoeft het niet te zeggen, ik weet het al. " Conclusie: u wordt geconfronteerd met geen zeldzaam voorbeeld van subtiele mannelijke intuïtie. Als het op bedrog aankomt, werkt de intuïtie van mannen echt niet slecht..

"Ik bedroog mijn man met mijn collega, met wie ik al heel lang had geflirt. Het gebeurde allemaal op een bedrijfsfeest. Ik kwam laat terug van haar, mijn man sliep al. En de volgende ochtend, toen hij amper wakker werd, vroeg hij: "Ze heeft me bedrogen?" Ik lachte het natuurlijk weg, maar ik was erg verrast. Eerder begon hij nooit met dergelijke gesprekken, hoewel ik wel eens bij mijn vrienden bleef overnachten en tot laat in het bedrijf rondhing. Verder meer. Twee weken lang was alles kalm, de collega leek niet geïnteresseerd om door te gaan, de man bracht het onderwerp ook niet ter sprake. En toen nodigde een collega me uit bij hem thuis en alles gebeurde opnieuw. En op dezelfde dag ’s avonds begon mijn man weer te praten over het feit dat ik iemand heb! En dan gedurende de drie maanden dat ik die man regelmatig ontmoette, "herinnerd" mij over mijn verraad. In de regel was het in die dagen dat het verraad feitelijk plaatsvond. Het leek me een complete mystiek, maar toen ik met mijn vrienden sprak, besefte ik dat ik niet de enige was met zo’n verhaal, maar dat ze ook herhaaldelijk het dierlijke instinct van mannen voor ontrouw tegenkwamen. De echtgenoot heeft natuurlijk geen bewijs en die band is er al lang niet meer, maar onze familierelaties hebben sindsdien duidelijk iets verloren. Hierdoor worden er geen nieuwe daden getrokken, ik hoop toch terug te keren naar wat er was vóór mijn verraad".

Heeft het meisje de kans om vals te spelen en niet gepakt te worden? Het lijkt erop dat er relevante voorbeelden zijn. Maar het is zeker dat slechts één ding op dit punt 100% garantie geeft. Namelijk de categorische onwil van een vaste partner om uw ontrouw te kennen. Omdat hij zielsveel van je houdt, omdat hij zichzelf verandert of omdat jij de zijne bent "rustige en comfortabele haven". En in ieder geval, want hij heeft "zo’n karakter". Wie wil er niet, hij weet het niet. De rest heeft altijd veel mogelijkheden om de verrader naar schoon water te brengen. In ieder geval.