Er zijn vrouwen voor wie een affaire op vakantie net zo natuurlijk is als ’s ochtends wimpers aantrekken. Maar voor velen van ons blijft de vakantieroman van seizoen tot seizoen alleen het onderwerp van damesbladen, iets aantrekkelijks, maar ontoegankelijk.

Zoiets als een parachutesprong: we weten dat dit gebeurt, maar we weten ook heel goed wat er niet met ons gebeurt.

Dus dat is het. Voor iedereen die denkt dat hij wel een duizelingwekkende vakantieroman kan gebruiken. Voor iedereen die een heerlijke vakantie nodig heeft. Voor iedereen die dat wil "voel me als een vrouw". Kortom, voor iedereen die erotische, maar niet volledig gerealiseerde fantasieën heeft die verband houden met de zee en de zon, is dit een pretentieloze gids voor actie..

Wat kunnen we doen om onze geliefde fantastische vakantieroman veilig te stellen??

Laten we bij het begin beginnen – namelijk met onze verlangens. Laten we voor onszelf bepalen wat we eigenlijk willen. Wat verwachten we van romantiek in het resort? Wat hebben we nodig om op vakantie in de zevende hemel te zijn? Een van mijn kennissen – zij is wiskundeleraar – wilde bijvoorbeeld tijdens haar vakantie altijd een felle passie hebben om te branden als een feniks en herboren te worden als een gelukkige, geweldige vrouw. Zo’n passie kan een redelijke vrouw
veroorloven alleen voor de duur van de vakantie – voor een of twee weken Iemand wil romantiek. Iemand is gewoon wanhopig om te flirten. Dit alles is natuurlijk, dit zijn normale verlangens die op tijd opgemerkt kunnen en moeten worden en, indien mogelijk, bevredigd..

Nadat we het verlangen hebben besloten, gaan we beslissen over de man. Het is de moeite waard om meteen te erkennen dat we geen ideale man kunnen vinden met wie we binnen een paar dagen een ideale romance kunnen hebben. Laten we eens kijken welke tekortkomingen we onze zuidelijke en strandheld bij voorbaat vergeven. Een super-gepassioneerde macho kan het zich bijvoorbeeld veroorloven arm te zijn – zo erg dat hij niet op een gigolo of een zuurpruim lijkt. Of hij (de held) kan de uitstraling hebben van Denis DeVito – maar zelfs dan, in combinatie met zijn charme. Natuurlijk hebben onze fantasieën misschien niets met de werkelijkheid te maken, maar ze zullen ons helpen genereus te worden voor de zwakheden van onze minnaars. Hun fouten zijn de prijs die ze betaalden voor hun sterke punten..

Het verlangen naar en liefhebben van normale aardse mannen met al hun zonden is een zekere stap om ze te krijgen. Wie droomt van zulke mannen die niet in de natuur bestaan, hij koekoek alleen, en niet alleen in het resort.

Laten we nu eens kijken, waarom is een vakantieroman voor ons als een parachutesprong? Wat weerhield ons er lange tijd van om te springen? Wat houdt ons tegen, maakt ons bang, enzovoort? Elke vrouw kent voor zichzelf de zoete kenmerken van haar karakter – iemand is een arrogante verveling, iemand schaamt zich om elkaar te ontmoeten en te flirten, iemand beschouwt het als een grote zonde om haar man of vriend te bedriegen, iemand is bang voor teleurstelling, iemand is beledigd door alle mannen op het licht. Laten we proberen alles te onthouden wat ons ervan weerhoudt duizelingwekkende romances te beginnen en andere prestaties gemakkelijk en natuurlijk uit te voeren – en, indien mogelijk, te overwinnen.

En wat is er in ons waardoor we artikelen lezen over resortromans (en daarom erover nadenken)? Als bij woorden "Parachutespringen" je hart stopt voor een fractie van een seconde, dus je bent een latente parachutist. Hetzelfde geldt voor resortromans! Hoe vaak hebben we niet toegegeven aan dat deel van ons dat beslist geen dubieuze avonturen wil. Deze keer zal het eerlijk zijn om aan de behoeften van het andere deel te voldoen, namelijk

wilde en wil, toch? Laten we dus op zoek gaan naar romantische neigingen in onszelf – aangeboren seksualiteit, de geest van avonturisme, het verlangen om een ​​verleidelijke en geliefde vrouw te zijn, de dorst naar nieuwe sensaties.

Ontdek de sterke en zwakke punten in jezelf "romantisch" feesten zijn geen kwestie van vijf minuten. Denk erover na, denk na. En laat een kleine, maar uiterst eerlijke lijst klaar staan ​​voor uw vakantie. Eenvoudige oefeningen zullen helpen – vraag je buurman naar zaken, glimlach naar een leuke medereiziger in het transport, begin een gesprek met een vreemde. Het lijkt erop dat het advies banaal en eenvoudig is, maar je probeert het te doen zonder er een gewoonte van te maken..

Ik stel voor om door te gaan naar technische training. Laten we voor onszelf alle voorwaarden scheppen voor een vakantieroman, om op vakantie geen onnodige obstakels tegen te komen..

Anticonceptie moet serieus worden genomen – zorg voor betrouwbare producten voor vrouwen. Zelfs "niets" je bent niet aan het plannen, je wilt gewoon onder de maan lopen. Nogmaals, condooms zullen je herinneren aan je lovenswaardige doel..

De koffer van de verleider moet ook op een speciale manier worden ingepakt. Wat moet je meenemen om je als een schoonheid te voelen? Natuurlijk is kousen-diamanten-make-up geweldig, het is uitgevonden door de slimste vrouwen! Maar het is geen superjurk die je siert, maar jij – buitengewoon, harmonieus, bijzonder – kan, als je wilt, elke outfit met jezelf versieren. Neem daarom kleding en schoenen waar je van houdt en die van je houden, waarin je je jezelf voelt, en niet een inferieure actrice. In het resort is zelfvertrouwen veel meer nodig dan dure schoenen met hoge hakken. En het een vloeit niet altijd uit het ander. De jurk zal ons niet mooier maken (hoewel het natuurlijk onze schoonheid kan benadrukken). Laat ons ons mooier voelen in deze jurk.

We nemen zulke jurken, korte broeken, hoeden mee op vakantie. Besteed speciale aandacht aan uw zwempak – laat het uw troef zijn.

Neem geen stapels boeken mee – ze kunnen een obstakel worden bij de communicatie met mensen en bij de wens om actief te rusten (één boek is meer dan genoeg). Met een boek kunnen we thuis ontspannen, met thee en cake, en geen romans.

Wat u ook meeneemt, vraag uzelf af: "Hoe dit ding me zal helpen mijn doel te bereiken – een romance hebben die me zal inspireren en gelukkig maken?"

Een ander belangrijk punt is de organisatie. Sommige vrouwen veroorzaken in het begin moeilijkheden voor zichzelf door een kaartje te kopen voor het verkeerde hotel of pension. Het is geen geheim dat er hotels en pensions zijn die geschikt zijn voor gezinnen, voor gezinnen met kinderen, voor jeugdrecreatie. Natuurlijk zijn er meer kansen om een ​​vakantieroman te draaien als er genoeg alleenstaande mannen zijn. Vraag je mannelijke kennissen waar ze het liefst uitrusten. Het is natuurlijk niet nodig om met tegenzin naar een sanatorium te gaan "schuilplaats voor jagers", maar onthoud – het systeem "alles inclusief" vakantie-romantiek omvat niet altijd! Houd uw plan, uw verlangen om een ​​affaire te hebben, in uw hoofd terwijl u uw vakantieplek kiest..

Laten we de vraag van het bedrijf niet negeren. Zal je vriend een bondgenoot zijn op zoek naar je held (misschien rust hij altijd bij vrienden)? Of juist: met je vrienden loop je het risico de fabel over de zwaan, rivierkreeft en snoek te spelen? Als je met het bedrijf wilt gaan, maar je kunt het niet – het maakt niet uit, probeer iemand op vakantie te ontmoeten. Dit is een geweldige repetitie voor een romantische kennis..

Voor resortromans is het vermogen om met de buitenwereld te communiceren over het algemeen belangrijk, dus laat onze rust behoorlijk actief zijn. Laten we niet handelen volgens het verleidelijke ontbijt-strand-hotel-strand-diner-slaappatroon. Laten we langs de branding en langs de dijken wandelen, mooie bars bekijken en daar cocktails drinken, excursies maken – kortom, gebruik maken van alle mogelijkheden voor buitenactiviteiten die van nature dicht bij ons liggen. Misschien hou je van dansen, maar schaam je je om naar de disco te kijken? Uw verlegenheid vormt een bedreiging voor uw romance! Als je uiteindelijk een uur danst, zal er niets ergs met je gebeuren. Je hoeft jezelf natuurlijk niet te kwellen met eindeloze acties, maar streef ernaar om met de wereld te communiceren, en de wereld zal zeker reageren.

Tot slot wil ik u eraan herinneren dat we nog steeds gaan ontspannen, zonnebaden, tot rust komen en plezier hebben. En de roman is helemaal geen vaststaand idee, het is een van onze verlangens. Of beter gezegd, het is een van onze kansen, waarvoor we deze keer aanvullende voorwaarden creëren en die we – heel mogelijk, maar nog niet noodzakelijk – deze keer zullen implementeren. Het is onze taak om deze kans niet te missen!