Heel vaak vragen veel mensen mij “waar kan ik een braaf meisje vinden”? Zo dat … mooi, niet dom, met een figuur … interessant in communicatie. Zodanig dat ze verliefd zal worden, niet op geld en niet op een auto die niet om geschenken zal bedelen en haar zenuwen vanaf de eerste dag zal doen schudden, dat haar vriendin Natasha – een man – een nieuwe auto heeft gepresenteerd, en je rijdt er nog steeds alleen mee eigen. Wie zal er niet saai zijn om thuis te zitten en zeuren dat ze niet van feestjes houdt, vooral als je in een goed humeur bent en je wilt ontsnappen. Die niet dom jaloers zal zijn op elke pilaar en vanaf het begin driftbuien veroorzaken. Wie zal het begrijpen en niet snappen. Die heeft een mening, maar luister ook naar die van jou. Om niet met uw ogen te knipperen, een eindeloos verloren blik werpen wanneer u “uw” vragen met een vriend bespreekt. Waar is degene waarmee je je niet schaamt om in welke samenleving dan ook te verschijnen? Waar is je enige waar het prettig is om naar huis terug te keren? Waar is degene die u wilt verzorgen en beschermen? Denk je dat er geen dergelijke mensen meer zijn? Dat alle meisjes egoïstisch en zielloos zijn? Het is eigenlijk niet zo erg.

Nu zal ik het niet hebben over de spirituele schoonheid van niet erg mooie meisjes en over het feit dat het, voordat je conclusies trekt, beter is om haar en al dat soort dingen te kennen. Ik wil een ander onderwerp ontwikkelen.

Of zoek je misschien op de verkeerde plek? Ik heb veel bekenden, waardoor ik een bepaalde beoordeling kan maken.

Nou, natuurlijk zal de eerste op de lijst zijn – universiteitsjaren, universiteitsbruiloften, dan natuurlijk kantoorromans en de zoektocht naar een soulmate onder collega’s – nou, dit is vooral voor lui. Om niet ver te gaan en niet lang te zoeken. Als de bovenstaande methoden al aan je voorbij zijn gegaan, beginnen we met vrienden naar clubs, kleine feestjes enzovoort te gaan, waardoor we vaststellen dat alle meisjes corrupt, lui, gemakkelijk toegankelijk en egoïstisch zijn. En je kunt onder hen alleen een pop vinden met kunstnagels, wimpers, haar en zorg ervoor dat “jouw slimme meisje” nooit op zulke plekken mag rondhangen. Een andere manier is internet. Er zijn veel opties, maar ook resultaten. Een vriend van mij correspondeerde met een meisje, het lijkt erop dat ik de foto en de communicatie leuk vond – super, maar we ontmoetten elkaar en er klopte iets niet. wat later zullen we analyseren waarom … Na dit incident begon ik elkaar onmiddellijk te ontmoeten – zonder tijd te verspillen aan correspondentie met de onthulling van zielen aan elkaar. Na ongeveer 20 dates te hebben bezocht, was ik er eindelijk van overtuigd dat ofwel volledig wanhopige of extreem vreemde aard advertenties op datingsites plaatsen. Over het algemeen kan daar iets goeds zijn, maar het monster is te groot en als je minstens één keer van elk café naar een coffeeshop gaat, zal koffie schurft veroorzaken.

Overweeg de nadelen van de bovenstaande opties … We hebben het al gehad over instellingen en werk – dit is een optie voor luie mensen, zowel voor meisjes (hierover een andere keer meer) als voor mannen. De optie met clubs en feesten – je kunt een mooi meisje vinden, misschien met wat materiële ondersteuning, waarschijnlijk sociaal … maar echt slimme, hardwerkende en doelgerichte, in de regel kijken ze niet vaak naar dergelijke evenementen, omdat voor het grootste deel is er niet genoeg tijd en energie, en zelfs alleen doorgaan .. of met een vriendin voor hen lijkt een beetje niet solide. De optie met internet is over het algemeen het minst aantrekkelijk voor mij – ik zal uitleggen waarom. Nee, niet omdat er alleen verliezers en wanhopigen zijn … nee … net als je een bericht schrijft – er is tijd om na te denken, iets kan worden herschreven … geparafraseerd … op de een of andere manier meer tijd om een ​​antwoord te vormen. In directe communicatie – je zegt de eerste, wat er in je hoofd opkomt, en zoals ze zeggen “het woord is geen mus – je zult het niet vangen” .. Wat eruit vloog, vloog eruit. En als we in brieven schijnen van humor, dan dragen we bij een ontmoeting een soort onzin met zich mee en creëren we een ongemakkelijke sfeer voor onszelf en de gesprekspartner, waardoor we het verlangen krijgen om het allemaal zo snel mogelijk af te maken..
Dus wat is het? Wat te doen en waar te zoeken? Laten we logisch nadenken … als we willen dat een meisje interessant, sociaal, goed opgeleid en doelgericht is, dan moet dit meisje dienovereenkomstig werken. Nu is de vraag – waar en met wie zou ze moeten werken? Als je wilt dat ze haar eigen materiële basis heeft, zodat zonder enige m / n (en er is niets te verbergen, want velen van jullie willen de prinses vaker zien, niet Assepoester), dan kiezen we voor hoger betaalde beroepen en meer respectabele organisaties.

En nu mijn kleine verhaal … Veel doelgerichte, onafhankelijke meisjes die gewend zijn om alleen op zichzelf te vertrouwen, staan ​​zichzelf niet toe om geschenken te bedelen, slim en verantwoordelijk, voor het grootste deel interessant, niet alleen intern, maar ook extern, met smaak en hun eigen mening – ze leven praktisch op jouw werk! Het percentage ongehuwde meisjes in het top- en middenkader van toonaangevende bedrijven is catastrofaal hoog! Soms heb je oprecht spijt als een slimme, mooie vrouw die collega’s jaloers maakt, eigenlijk eenzaam en ongelukkig is. Ze wordt het voorwerp van aandacht van veel getrouwde collega’s, waardoor ze verder depressief bij zichzelf ontwikkelt. Ze begraaft zich in haar werk om eenzaamheid en verlangen te overstemmen. Ze maakt carrière, maar de kans is groter dat ze een sportbelang wordt in plaats van een obsessie. Er is een mening onder de mensen dat zulke carrièremakers vreselijke teven zijn en dat ze geen huis of gezin nodig hebben, tk. ze hebben een lange liefdesrelatie met hun eigen werk. Ik zal je vertellen – dit is verre van het geval. Zulke harde werkers zijn geweldige echtgenotes en liefhebbende moeders, omdat ze wijsheid en onafhankelijkheid hebben, weten hoe ze beslissingen moeten nemen en verantwoordelijk zijn. Ze hebben een benijdenswaardige sociale kring, gepast gezag en respect van collega’s. Ze hebben niet slechts één, en in de regel – een gezin. Onder degenen met wie ik werk – zo’n wagen en een kleine kar. De lichten in hun ramen branden altijd, zelfs als de werkdag 3 uur geleden eindigt. Voor hen is een catastrofe het gebrek aan werk, wanneer alle dingen opnieuw worden gedaan en de gedachte in hun hoofd opkomt dat ze naar huis moeten, maar niet willen. Omdat er niemand is.

En wat mij inspireerde om dit artikel te schrijven, is de bruiloft van een van mijn collega’s! Ze is al ouder dan 30 en eindelijk trouwde ze met een geweldige man en gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Ze is gelukkig, en hoewel Svetlana het hoofd is van de business unit van een grote bank, realiseerde ze zich dat er iets belangrijkers is dan werk. Nu gaat ze op tijd naar huis. Haar man neemt haar mee. Ze doet alles en ze is oneindig gelukkig.

Weet je hoe ze elkaar ontmoetten? Ze verliet het werk laat en hij reed tegen een pinautomaat aan – ze botsten op de trap en haar vermoeide ogen leken hem heel mooi, en haar blik was zelfverzekerd en, zoals hij zelf omschreef, ‘levend, niet leeg’. Hij had geen andere wens dan aan te bieden haar mee naar huis te nemen. Ze weigerde trouwens en gebruikte een auto van de zaak, maar Sergei volgde haar en probeerde Svetlana uit te nodigen voor een diner in de buurt van het huis. Maar ook hier weigerde ze. Maar de volgende dag kwam hij naar de bank met een grote bos bloemen en wachtte ongeveer drie uur op het einde van haar werkdag..

Svetlana rijdt natuurlijk niet meer in een auto van de zaak, maar ze laat haar man ook niet zo lang op haar wachten. En Sergei zei op de bruiloft een zin die elk meisje op elke leeftijd duizelig zou maken, hij zei: “Ik zoek je al zo lang” … ik denk dat we allemaal zelfs een traan hebben gelaten, het was zo ontroerend.

Dus jonge mensen, HAAST OP! Je helften zijn al op het werk gaan zitten en het is tijd om ze mee naar huis te nemen!

Larionova Irina (Katalista)

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!